Αποστολέας Θέμα: Αυθεντικο ή Replica ??? απο watches infoniac....  (Αναγνώστηκε 16128 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Αυθεντικο ή Replica ??? απο watches infoniac....
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 02:21:51 μμ »
Χωρίς να θέλω να κάνω τον Nanagno να ανατριχιάσει -γιατί προφανώς είναι ανεπέτρεπτο να εμφανίζεται κάποιος με τρία πρόσωπα σε ένα φόρουμ- έχει πάντως ένα ψυχαναλυτικό ενδιαφέρον, γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να διαφωνείς με τον εαυτό σου!

Καλο  ;D
Εκτος κι αν τρελλαθουν πρωτοι οι διαχειριστες μ αυτα που βλεπουν :D

Δεν έχω βέβαια παρακολουθήσει τόσο, ώστε να ξέρω αν ο seamasterchrono / tattoo625 / VARIDOOM εκμεταλεύτηκε την τριπλή του υπόσταση.

Το 'χουμε ξαναδει & παλιοτερα απ τον ιδιο,δε μας εντυπωσιαζει πλεον  :P

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 03:15:37 μμ »
μηπως ειναι καλυτερα να φυγει πλεον απο το φορουμ?εκτος και εαν το φορουμ ειναι η ψυχοθεραπεια του και δεν μπορουμε να του λειψουμε ,οποτε οκ ειναι ακραια η προταση μου! ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 27, 2009, 03:30:29 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 03:23:33 μμ »
Αναμένω την απάντηση του seamasterchrono για την οποία τρέφω ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ περιέργεια για το τι θα απαντήσει αυτή την φορά...
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 04:33:12 μμ »
....παρακολουθω ενα μηνα το φορουμ,διαπιστωσα οτι υπαρχει μια αντιπαλοτητα καποιων προσωπων....

Δεν έχεις δει τίποτα!!!

Ο φίλος Petros1 τοποθετήθηκε πολύ σωστά και δε χρειάζεται να αναδιατυπώσω την άποψή του.
Εγώ αυτό που βλέπω τον τελευταίο καιρό -ως απλός, περιστασιακός αναγνώστης- είναι ένα χρήστη (seamasterchrono) να προσπαθεί να εκφραστεί και κάποιος συνέχεια να του βάζει "τρικλοποδιά"!
Διώξτε τον εν τέλει και ανακοινώστε το επίσημα!

Η τριπλή υπόσταση του συγκεκριμένου χρήστη είναι ένα εντελώς άλλο θέμα που όντως χρήζει εξήγησης!

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 04:46:55 μμ »
παντου μαιμουδιες ο κυριος seamasterchrono

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 04:49:23 μμ »
Η τριπλή υπόσταση του συγκεκριμένου χρήστη είναι ένα εντελώς άλλο θέμα που όντως χρήζει εξήγησης!

Πως αλλο θεμα;
Ειναι η 2η φορα που το κανει,αυτο δε λεει τιποτα φιλε houston;

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 04:53:11 μμ »
Πως αλλο θεμα;
Ειναι η 2η φορα που το κανει,αυτο δε λεει τιποτα φιλε houston;

Είπα εγώ ότι είναι αμελητέο? Περιμένουμε εξηγήσεις επί τούτου!
Δε παύει όμως να είναι άλλο θέμα από αυτό που εξαρχής θίξαμε!

Υ.Γ Και όχι, δεν είμαι ο τέταρτος εαυτός του seamasterchrono!

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 04:54:06 μμ »
μονο seamasterchrono εχω ως account. Δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα αυτα που αναγραφεις Nanagno. Η συνδεση μου ειναι εταιρικο server, Iσως και αλλοι συναδελφοι σε διαφορα τμηματα να ειναι μελη στο forum

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 04:56:36 μμ »
Είπα εγώ ότι είναι αμελητέο? Περιμένουμε εξηγήσεις επί τούτου!
Δε παύει όμως να είναι άλλο θέμα από αυτό που εξαρχής θίξαμε!

Αναφερομουν σ αυτο που εγραψες οτι τα μελη του βαζουν ''τρικλοποδια''.
Μετα τα οσα εχουν γινει,κι αν δε θυμασαι μπορουμε τα τα θυμηθουμε,λογικο ειναι ολα τα μελη να εχουν μια καχυποψια απεναντι του το λιγοτερο.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:00:30 μμ »
Αναφερομουν σ αυτο που εγραψες οτι τα μελη του βαζουν ''τρικλοποδια''.
Μετα τα οσα εχουν γινει,κι αν δε θυμασαι μπορουμε τα τα θυμηθουμε,λογικο ειναι ολα τα μελη να εχουν μια καχυποψια απεναντι του το λιγοτερο.

Δεν περιοριζόμαστε στην καχυποψία αλλά προχωρούμε στην άμεση "καταστολή", τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω φίλε eis. Να κάνω λάθος? Ίσως....

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:00:51 μμ »
παντως αυτο για 3 acoounts ειναι τελειως λαθος απο μερους των administators. Καποτε ειχα το tigerdaytona & επειδη δεν μπορουσα να αλλαξω account name ανοιξα καινουργιο ως seamasterchrono. (Eixa aγορασει 1 Ομεγα seamaster chrono Τοτε)

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:03:47 μμ »
Δεν έχεις δει τίποτα!!!

Ο φίλος Petros1 τοποθετήθηκε πολύ σωστά και δε χρειάζεται να αναδιατυπώσω την άποψή του.
Εγώ αυτό που βλέπω τον τελευταίο καιρό -ως απλός, περιστασιακός αναγνώστης- είναι ένα χρήστη (seamasterchrono) να προσπαθεί να εκφραστεί και κάποιος συνέχεια να του βάζει "τρικλοποδιά"!
Διώξτε τον εν τέλει και ανακοινώστε το επίσημα!

Και θα συνεχίσω να βάζω σταθμά και μέτρα σε όποιον δεν τηρεί τους κανόνες του φόρουμ.

Εγώ φταίω ! ! ! που σιωπηλά χωρίς να αφήσω κανένα δημόσιο ποστ και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ άποψη όλων των μελών του φόρουμ δεν έχω προβεί σε διαγραφεί του μιας και έχει παραβεί τους κανόνες τουλάχιστον 5 φορές και ΑΡΚΕΤΕΣ φορές προσβλητικά και με ειρωνεία.

Εάν το είχα κάνει κανένας σας δεν θα θυμόταν κανένα περιστατικό! Αλλά προτίμησα για ακόμα μια φορά την διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Για αυτό λοιπόν φταίω και το παραδέχομαι δημόσια...να σε καλά Petros1 που μου άνοιξες τα μάτια!

Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:05:27 μμ »
παντως αυτο για 3 acoounts ειναι τελειως λαθος απο μερους των administators. Καποτε ειχα το tigerdaytona & επειδη δεν μπορουσα να αλλαξω account name ανοιξα καινουργιο ως seamasterchrono. (Eixa aγορασει 1 Ομεγα seamaster chrono Τοτε)

και αυτό πώς το εξηγείς???

Seamasterchrono:

Διεύθυνση IP     Εμφανιζόμενο όνομα
62.103.103.73    seamasterchrono, tattoo625, VARIDOOM

διότι αυτό δεν το έβγαλα εγώ η βάση του φόρουμ το έβγαλε ως σφάλμα! απο πού μπήκες στο φόρουμ Σήμερα στις 10:00:42 am ???

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:09:12 μμ »
δεν το ξερω αυτο ξανακανε ελεγχο. Δεν μπορεις να κατηγορεις ετσι αυθαιρετα. Εαν θες ελα στο Pc Μου να δεις. Ανεφερα πιο πριν οτι μονο seamasterchrono εχω ως account. Η συνδεση μου ειναι εταιρικο server, Iσως και αλλοι συναδελφοι σε διαφορα τμηματα να ειναι μελη στο forum.... Τωρα μπηκα στα MEΛΗ και ειδα οτι ayta οι 2  (tatto & varidom) just registered !
Στειλε τους PM Να δεις

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:10:32 μμ »
σημερα μπηκα στο Internet πριν λιγο δληλαδη στις 4μιση πανω κατω. Ημουν εκτος σε δουλειες απο το πρωι

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:16:24 μμ »
Για αυτό λοιπόν φταίω και το παραδέχομαι δημόσια...να σε καλά Petros1 που μου άνοιξες τα μάτια!
Μάλλον δεν καταλάβατε οι πιο πολλοί την ουσία του post μου....Η τουλάχιστον έτσι μου δείχνετε....δεν πήρα θέση υπέρ του συγκεκριμένου χρήστη...απλά προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ του ποστ....Τώρα αν έχει παρελθόν κακό με πολαπλούς λογαριασμούς κλπ,που παραβαίνουν τους κανόνες κλπ,αυτό είναι όντως μεμπτό,και γι αυτό υπάρχουν οι Moderators...

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 05:17:39 μμ »
σημερα μπηκα στο Internet πριν λιγο δληλαδη στις 4μιση πανω κατω. Ημουν εκτος σε δουλειες απο το πρωι

πλέον δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί σου. στεναχωριέμαι που συνέχεια με φέρνεις σε δύσκολή θέση...

το θέμα κλειδώνετε, ο seamasterchrono (ή όπως τον λένε) ας επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ παρακαλώ._

Update:

Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον seamasterchrono και σας ενημερώνω ότι θα του δοθεί ακόμα μία ευκαιρία.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 27, 2009, 06:15:42 μμ από Nanagno »

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 08:24:25 μμ »
Seamasterchrono:

Διεύθυνση IP     Εμφανιζόμενο όνομα
62.103.103.73    seamasterchrono, tattoo625, VARIDOOM

Τι έγινε πάλι??? Γιατί έχεις ανοίξει 3 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ???

Ελπίζω να έχεις ένα καλό λόγο αυτήν την φορά, είναι η 3ή φορά που ανοίγεις 7 συνολικά διαφορετικούς λογαριασμούς!

πραγματι χαριτολογοντας θα πω,πολυ μεγαλη προσωπικοτητα για να χωρεσει σ ενα προσωπο.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 09:59:17 μμ »
Απιστεύτου και απιθάνου  γωνία.

Γνώμη μου!!!

Υ.Γ. Τελικά δεν χρειάζεται να καταλάβω.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 27, 2009, 10:39:29 μμ »
Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον seamasterchrono και σας ενημερώνω ότι θα του δοθεί ακόμα μία ευκαιρία.

Σ' αυτό το σημείο, δεν μπορώ παρά ν' αφιερώσω με πολύ αγάπη ένα κομμάτι που με συγκινεί μέχρι δακρύων κάθε φορά που το ακούω, από τη μοναδική, εκπληκτική, ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Δέσποινα Βανδή. Οι στίχοι έχουν γραφτεί από την επίσης μοναδική, εκπληκτική, ταλαντούχα στιγουργό Ναταλία Γερμανού και η μουσική από το παιδί-θαύμα της ελληνικής μουσικής, τον ανεπανάληπτο Φοίβο.

Έστω μια φορά
να μου μιλούσες μια φορά ειλικρινά
χωρίς τον άγριο εγωισμό σου που νικά
και που μας φέρνει τώρα
σ'αυτήν την κατηφόρα

Κάντο αν μ'αγαπάς
ξέχνα για λίγο το θυμό σου μια φορά
Κλείσε τα μάτια κι άκου μόνο την καρδιά
δώσε στην ευτυχία
ακόμα μια ευκαιρία

Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα
τίποτα δε σου ζητώ παραπάνω,
δώσε μου γιατί σ' το λέω θα πεθάνω,
στο σταυρό που σου κάνω.

:rock:

ΥΓ:
Seamasterchrono, το καλό που σου θέλω σταμάτα τις ατασθαλίες, γιατί δεν μπορώ κάθε φορά να κάνω αφιερώσεις. ;D