Αποστολέας Θέμα: αγορα hamilton απο amsterdam ή απο ηλεκτρονικο καταστημα εντος ΕΕ  (Αναγνώστηκε 9561 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitris xmek

• Just Registered
    • Προφίλ
καλησπερα στο forum. αφου εκφρασω τις ευχαριστιες μου για την πολυτιμη βοηθεια που πηρα απο τα διαφορα post του mywatch, θα ηθελα τη βοηθεια σας. αποφασισα να αγορασω ενα ρολογακι hamilton και επειδη θεωρω οτι οι τιμες που μου δινουν στο Ηρακλειο (κρητης) οπου μενω ειναι ελαφρως απαραδεκτες, λεω να το αποκτησω με αλλο τροπο. συγκεκριμενα εχω δυο επιλογες
α) αγορα απο internet (εντος ΕΕ) και (β) αγορα απο το Amsterdam  οπου προκειται να ταξιδεψω τις επομενες ημερες.
παρακαλω οποιον γνωριζει είτε καποιο δικτυακο τοπο (θα επιθυμουσα απαντησεις απο καποιους που εχουν αγορασει απο το συγκεκριμενο site) ειτε καποιο καταστημα εμπιστοσυνης στη παραπανω πολη να μου δωσει τα φωτα του.
ευχαριστω εκ των προτερων,      δημητρης

ps ξερω οτι το θεμα εχει περιπου ξανατεθει ως προς την online αγορα, αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση (τουλαχιστον στην αναζητηση που εκανα)

warover

• Επισκέπτης
Απ: αγορα hamilton απο amsterdam ή απο ηλεκτρονικο καταστημα εντος ΕΕ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 06:51:13 μμ »
καλησπερα στο forum. αφου εκφρασω τις ευχαριστιες μου για την πολυτιμη βοηθεια που πηρα απο τα διαφορα post του mywatch, θα ηθελα τη βοηθεια σας. αποφασισα να αγορασω ενα ρολογακι hamilton και επειδη θεωρω οτι οι τιμες που μου δινουν στο Ηρακλειο (κρητης) οπου μενω ειναι ελαφρως απαραδεκτες, λεω να το αποκτησω με αλλο τροπο. συγκεκριμενα εχω δυο επιλογες
α) αγορα απο internet (εντος ΕΕ) και (β) αγορα απο το Amsterdam  οπου προκειται να ταξιδεψω τις επομενες ημερες.
παρακαλω οποιον γνωριζει είτε καποιο δικτυακο τοπο (θα επιθυμουσα απαντησεις απο καποιους που εχουν αγορασει απο το συγκεκριμενο site) ειτε καποιο καταστημα εμπιστοσυνης στη παραπανω πολη να μου δωσει τα φωτα του.
ευχαριστω εκ των προτερων,      δημητρης

ps ξερω οτι το θεμα εχει περιπου ξανατεθει ως προς την online αγορα, αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση (τουλαχιστον στην αναζητηση που εκανα)
δες στο ebay αγγλιας αλλα γενικα στο Ηρακλειο -20% απο την retail δινουν

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 07:04:29 μμ »
Με την τωρινή τιμή της λίρας, το αγγλικό ebay είναι καλή επιλογή για ψάξιμο.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 05:40:22 μμ »
ευχαριστω για τις απαντησεις, θα ριξω μια ματια στο uk ebay, μηπως ειμαι τυχερος και βρω κατι. warover εχεις δικιο για το 20% στη λιανικη, αλλα η λιανικη του ηρακλειου για ρολοι που στην αθηνα σε καταστημα το ξεκινανε απο 620 ειναι 730. δηλαδη με συμφερει καλυτερα να το παρω απο αθηνα και να το βαλω να ταξιδεψει με bussiness θεση στο αεροπλανο για ηρακλειο  :)

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 05:58:22 μμ »
ευχαριστω για τις απαντησεις, θα ριξω μια ματια στο uk ebay, μηπως ειμαι τυχερος και βρω κατι. warover εχεις δικιο για το 20% στη λιανικη, αλλα η λιανικη του ηρακλειου για ρολοι που στην αθηνα σε καταστημα το ξεκινανε απο 620 ειναι 730. δηλαδη με συμφερει καλυτερα να το παρω απο αθηνα και να το βαλω να ταξιδεψει με bussiness θεση στο αεροπλανο για ηρακλειο  :)
Μα απο Ηρακλειο ειμαι και εγω και ποτε δεν ειδα διαφορα στην retail σε καταστημα ???
 αν θες στειλε μου σε πoιο καταστημα ειδες κατι τετοιο με pm

tibardos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 06:30:01 μμ »
γεια σου φιλε μου. εγω θα σου προτεινα να ρωτησεις τιμες για το hamilton που θελεις σε μαγαζια να εχεις μια αποψη και οταν πας amsterdam αν το βρεις φτηνοτερα το περνεις απο εκει αν οχι στην επιστροφη

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 26, 2009, 07:40:59 πμ »
το ιστορικο εχει ως εξης, ενδιαφερομαι για το khaki navy GMT με μπρασελε. οταν ρωτησα στο ΗΡΑ σε καταστημα στο οποιο η τιμη στο καρτελακι πανω στο ρολοι ηταν 730, μετα απο μια συντομη πραξη με πληροφορησαν οτι η τελικη τιμη (φανταζομαι βεβαια οτι κατι ακομα πιο κατω ισως μπορουσε να γινει) θα ηταν. η επομενη κινηση μου ηταν να στειλω τον κωδικο του ρολογιου σε ενα φιλο για να ρωτησει απο Αθηνα. ετσι και εγινε . απαντηση απο το μαγαζι της αθηνας?εκπτωση. δεν ξερω τι να πω... ο φιλος απο την αθηνα εχει παθος με τα ρολογια και δεν πιστευω να εκανε καποιο λαθος (η μονη πιθανοτητα ηταν να του εδωσαν τιμη για λουρακι αντι για μπρασελε - και παλι ομως η διαφορα ειναι μεγαλη) :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2009, 05:08:51 μμ από Nanagno »

Αποσυνδεδεμένος sidis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 29, 2009, 02:19:30 μμ »
Διχως να θελω να σε απογοητευσω, επειδη εψαχνα κι εγω στο Αγγλικο ebay για Hamilton, δυστηχως δεν βρηκα κατι.... οτι ειχα βρει ηταν απο Αμερικη. Αν θυμαμαι, ουτε στο Γερμανικο ειχα βρει.
Το ιδιο αποτελεσμα ειχα και σε καποια Ευρωπαικα ιντερνετικα καταστηματα που κοιταγα (βεβαια, δεν το "κουρασα" παρα πολυ). Υποθετω, επειδη ειναι Αμερικανικο δεν πολυ "κυκλοφορει" Ευρωπη....

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 29, 2009, 03:06:58 μμ »
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το Αγγλικό ebay έχει πολά Hamilton.
Π.χ.
http://search.stores.ebay.co.uk/South-Devon-Watch-Sales-Ltd_hamilton_W0QQfcdZ2QQfromZR10QQsaselZ342258126QQsofpZ0
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 07:52:54 πμ »
ευχαριστω koubilaihan & Voodooman. τελικα οποιος ξερει να ψαξει βρισκει (η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν κοιταξα στο ebay δεν βρηκα κατι). 340 με τη σημερινη ισοτιμια ευρω - λιρας νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη τιμη.  εχεις ποτε καποιος κανει καποια αγορα απο South Devon Watch Sales?

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 10:03:35 πμ »
Προσωπικά όχι, αλλά πάνω από 7000 πωλήσεις με 100% feedback, νομίζω ότι μιλάνε από μόνα τους...

Έχω αγοράσει από λιγότερο αξιόπιστους πωλητές και ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 10:10:22 πμ »
ευχαριστω koubilaihan & Voodooman. τελικα οποιος ξερει να ψαξει βρισκει (η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν κοιταξα στο ebay δεν βρηκα κατι). 340 με τη σημερινη ισοτιμια ευρω - λιρας νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη τιμη.  εχεις ποτε καποιος κανει καποια αγορα απο South Devon Watch Sales?
Εσύ με ευχαριστείς, αλλά εγώ σε βρίζω!!! Μου άναψες φωτιές, για να σε βοηθήσω έψαχνα, αλλά είδα τις τιμές και αρχίζουν να μου τρέχουν τα σάλια...
Με τα Hamilton έχω βέβαια κάποια προβλήματα, είναι swiss made αλλά προβάλουν την αμερικανική παράδοσή τους και αυτό από μόνο του αρκεί να με εκνευρίσει. Από την άλλη, είναι καλά, όμορφα και σε λογικές τιμές. Τί δίλημμα...

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 10:27:07 πμ »
Έτσι είναι Voodooman!
Και έγώ τα χαλβαδιάζω! Βλέπω τις λογικές τιμές τους και μου έρχεται να τα παραγγείλω όλα!!! :yes:

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 04:16:31 μμ »
διαβαζοντας αρκετα στο forum και απο γνωμες γνωστων πιστευω οτι πραγματικα  οι τιμες για τα συγκεκριμενα ρολογια ειναι κατι παραπανω απο καλες (δεν αναφερομαι καθολου στο θεμα εμφανισης που ειναι καθαρα υποκειμενικο). μαλλον εχεις δικιο koubilaihan απο οτι φαινεται ο τυπος (και μιλαω για τον πωλητη που ανεφερα) δεν φαινεται χθεσινος. θα του δωσω ενα περιθωριο λιγων ημερων ακομα και μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας λεω να το δοκιμασω.   αν βεβαια προλαβω πριν τα παραγγειλετε εσεις :)

Αποσυνδεδεμένος sidis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 30, 2009, 06:50:40 μμ »
τι μου κανατε τωρα ρε παιδες........δεν ηξερα δεν ρωταγα.....   :(

Μιλαμε ειχα ψαξει αρκετα στο ebay αλλα δεν ειχα βρει τιποτα απολυτως.... Να στε καλα, παρολο που πλεον δεν το χρειαζομαι...πιθανον μελλοντικα...

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 07:42:38 πμ »
σημρεα αυριο το παραγγελνω. θα σας κραταω ενημερους ετσι για πληροφορηση...
ελπιζω να μην τα κλαψω

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 02, 2009, 10:04:42 πμ »
Μη φοβάσαι καθόλου Δημήτρη!
Η πρώτη αγορά είναι η δύσκολη. Μετά θα απορείς πως τόσο καιρό δεν ψώνιζες από εκεί...

Και μην ξεχνάς ότι αν πληρώσεις με pay-pal και όλα στραβά να πάνε , στο 99% των περιπτώσεων θα αποζημιωθείς από αυτούς!
Πάντως μην ανησυχείς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, η συναλλαγή θα κυλήσει "νεράκι".

Με το καλό εύχομαι,
Θοδωρής.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 07:55:04 πμ »
τελικα το εκλεισα χθες (ηδη το δεματακι κολυμπαει προς κρητη). η τιμη με τα μεταφορικα και την ισοτιμια της λιρας για το GMT black dial, black rubber strap εφτασε τα . θεωρω οτι ισως ειναι περιπου η τιμη που με πολυ σκληρο παζαρι θα μπορουσε να παρει ενας καλος πελατης καποιου καταστηματος της Αθηνας. (βεβαια στη δικη μου περιπτωση υπαρχει και το ρισκο της αγορας απο καποιον αγνωστο - αλλα ελπιζω οτι ολα θα ειναι ok). οπως και να εχει ειναι πολυ μακρια απο την αρχικη τιμη που μου εδωσαν στο ομορφο νησι τσι Κρητης.
η επομενη αναφορα θα γινει οταν παρω το ρολογακι στα χερια μου και του κανω ενα ελεγχο ως προς τη γνησιοτητα και τη γενικοτερη κατασταση του.

Nanagno:Δεν αναφέρουμε τιμές ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ τις επίσημες της αντιπροσωπείας!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 03, 2009, 05:08:01 μμ από Nanagno »

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 03, 2009, 05:30:26 μμ »
συγνωμη αν ανεφερα τιμη, δεν γνωριζα οτι δεν επρεπε. σιγουρα θα υπαρχει καποιος λογος