Αποστολέας Θέμα: αγορά OMEGA ή SINN?  (Αναγνώστηκε 11959 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johny72

• Just Registered
    • Προφίλ
αγορά OMEGA ή SINN?
« στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:17:17 μμ »
καλησπέρα στο forum....και την γνώμη σας σε σχέση με τα παρακάτω...
αποφάσισα να αγοράσω ένα "καλό" ρολόι με μπρασελέ.. καθώς το μόνο ρολόι με μπρασελέ στη συλλογή είναι ένα SEIKO kinetic το οποίο είναι μεν ωραιότατο αλλά έχει κάνει τον κύκλο του και θα ήθελα ένα πιο "βαρύ" ρολόι και σαν όνομα και σαν ποιότητα...το ποσό που θα ήθελα να δώσω είναι μάχιμουμ τα 2 χιλ. και ενώ είμαι πολύ κοντά στην επιλογή ενός OMEGA Planet Ocean...

http://www.thebrandedwatchcompany.co.uk/watchdescription.php?watchid=469&watchbrandid=15

έτυχε να χαζέψω και το site της SINN για την οποία έχω διαβάσει πολλά καλά στο forum και να δω το παρακάτω...

http://www.sinnwatches.com/proddetail.php?prod=si068

το οποίο αν και είναι με λουράκι στη φώτο υπάρχει και με Stainless steel Tegiment bracelet with black PVD coating...και το οποίο κάτι μου κάνει στο μάτι... :D
και πάμε τώρα στις ερωτήσεις....
Υπάρχει μαγαζί που φέρνει SINN στην Αθήνα? και αν όχι πως να πάρεις ρολόι χωρίς να το έχεις βάλει στο χέρι ειδικά όταν είναι και μιας σεβαστής αξίας....και κατά δεύτερο θα ήθελα τη γνώμη σας για την επιλογή ανάμεσα στα 2 συγκεκριμένα μοντέλα όσο αφορά κυρίως αξιοπιστία και value for money....
ευχαριστώ για τις γνώμες εκ των προτέρων...

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: αγορά OMEGA ή SINN?
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:34:31 μμ »
Νομιζω οτι κανεις αδικη συγκριση. Το Ομεγα εχει τιμη καταλογου 2800 και το παιρνεις 2200. Το SINN εχει τιμη καταλογου κατω απο 2.000 αλλα δεν ξερω ποσο το παιρνεις.
Επειδη προσφατα αγορασα το PO το θεωρω ενα παρα πολυ ωραιο ρολοι τοσο για καθημερινη χρηση οσο και για βραδυνες εξορμησεις. Μπορεις να αγορασεις το δερματικο κροκο λουρακι της Ωμεγα με 200 Ευρω και να δειχνει ειτε ετσι
http://www.omegawatches.com/index.php?id=557&details=1&ref=22015000&no_cache=1
ειτε ετσι
http://www.omegawatches.com/index.php?id=557&details=1&ref=29015081&no_cache=1
Το ρολοι πρεπει να το αγορασεις με πρασελε και να αγορασεις στο μελλον το λουρακι. Μην κανεις το αναποδο διοτι το μπρασελε εχει πανω απο 500 Ευρω.
Εαν σε ενδιαφερει το Ωμεγα τελικα στειλε μου πμ να σε στειλω να το παρεις σε καλη τιμη απο επισημο αντιροσωπο της Ωμεγα.

Φιλικα,
Νικος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:42:27 μμ »
Ειναι και τα 2 πολυ ομορφα,θα συμμεριστω την γνωμη εκεινων που λενε πως το ρολοι ειναι θεμα στομαχου,επισης η αισθηση του πως καθεται στο χερι σου.
Παντως το 1ο ειναι <με ονομα βαρυ σαν ιστορια> που λεει και το λαικο ασμα.

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:42:50 μμ »
Εντάξει αν και ειναι διαφορετικής φιλοσοφίας ρολόγια,θα ψηφίσω αβλεπί το ΡΟ....
Βαρύτερο όνομα εταιρίας,μηχανισμός CoAxial,και ένα καθαρόαιμο diver ρολόι που όμως πάει με όλα τα είδη ντυσίματος και είναι all around...
Συν τις άλλοις δεν μπορεις να δοκιμάσεις το Sinn επειδή δεν υπάρχει αντιπρόσωπος Ελλάδα...Ή ψωνίζεις απο ιντερνετ με όποιο ρίσκο εμπεριεχει αυτο βέβαια,ή πετάγεσαι μέχρι Γερμανία μεριά,και το δοκιμάζεις... ;D

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:48:44 μμ »
To PO είναι άλλης κατηγορίας ρολόι νομίζω (δε λέω ανώτερης αν και εγώ έτσι νομίζω) πάντως με Ω σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος, αλλά ακόμη και αν δε μείνεις το πουλάς πολύ εύκολα! Άποψή μου βέβαια και μην ξεχνάς ...
My name is Nik, OMEGAS Nik :P

Υ.Γ.
Το PO 2201.50 το έχω και είναι απίστευτο!!!
Υ.Γ. 2
Άκου το nilaz και δε θα χάσεις...
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος johny72

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:49:04 μμ »
Νίκο ευχαριστώ για την γνώμη και σίγουρα αν καταλήξω στο OMEGA θα σε ενοχλήσω....πάντως το OMEGA στο εν λόγω site έχει τιμή 1560 λίρες που όπως είναι οι ισοτιμίες τώρα το πολύ να πάει 1.800 ευρώ. Βέβαια η εγγύηση είναι του site και αυτό είναι μειονέκτημα σίγουρα...αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να το βρω σε μαγαζί σε τέτοια τιμή

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:54:11 μμ »
Τα βασικά (έχω κι άλλα) Ω μωρά μου:

2201.50

3570.50

ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος johny72

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 07:59:10 μμ »
ωραία τα Ω δεν λέω....και μιας και είσαι Ω fan άλλη μια ερώτηση...μεταξύ PO και του παρακάτω τι λες???
http://www.thebrandedwatchcompany.co.uk/watchdescription.php?watchid=457&watchbrandid=15

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:01:47 μμ »
Συγνώμη αλλά καμμιά σχέση το ένα ρολόι με το άλλο. Το ένα καταδυτικό, και το άλλο χρονογράφος. Το ένα έχει μηχανή δική του και τίποτα παραπάνω, και το άλλο ΕΤΑ μηχανή αλλά με πολλή τεχνολογία πάνω του. Με αυτά που παίρνεις σε σχέση με αυτά που δίνεις αξίζει στο διπλάσιο (μιάς και έχει τη μισή τιμή) να πάρεις το 756.

Σύγκριση αυτού του συγκεκριμένου ΡΟ θα μπορούσε να γίνει με το U1 γιά παράδειγμα. Όχι με το 756.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος johny72

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:07:30 μμ »
από όσο ξέρω η SINN όντως είναι εταιρεία με πολύ προσεγμένα ρολόγια και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και τεχνολογίας...πάντως η τιμή είναι σχεδόν ίδια για αγορά από internet...σε κάθε περίπτωση όμως να αγοράσω ρολόι χωρίς να το έχω βάλει στο χέρι με προβληματίζει...

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:08:48 μμ »
Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι μάλλον υπέρ του Sinn (δε λέω ότι το Ω δεν είναι πoιοτικό, λέω ότι στην πράξη αγοράζεις περισσότερα με το Sinn). Aπ' την άλλη, το όνομα Ω και η σειρά ΡΟ μιλούν από μόνα τους -οπότε παίρνεις όποιο σου αρέσει περισσότερο και ταιριάζει με τις ανάγκες σου (το Ω μού φαίνεται σε καλύπτει σε περισσότερες περιστάσεις). Βασικό μεινέκτημα του Sinn ότι δεν μπορείς να το δεις από κοντά -σε αντίθεση με το Ω.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:19:18 μμ »
Ω δεν θα αγόραζα απο το δίκτυο, διότι α) είναι εταρία που αντιγράφεται πανεύκολα, β) τα βρίσκεις και στην Ελλάδα. Τη Sinn δεν την βρίσκεις στην Ελλάδα, αναγκαστικά μόνον απο εξωτερικό. Τη Sinn δεν την αντιγράφουν, (δοκίμασαν αλλά δεν τα κατάφεραν), διότι απλά δεν απευθύνεται σε ανθρώπους που κοιτάνε το εμπορικό πνεύμα και status ενός ρολογιού.  Αντιγραφές γίνοται σε αυτά που δεν μπορεί ο μέσος αγοραστής να τα πάρει. Η Sinn όμως πουλά σε πάρα πολύ καλές τιμές σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Οι άνθρωποι που είναι πελάτες της θέλουν εργαλεία, όχι μόνον ρολόγια.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:19:59 μμ »
ωραία τα Ω δεν λέω....και μιας και είσαι Ω fan άλλη μια ερώτηση...μεταξύ PO και του παρακάτω τι λες???
http://www.thebrandedwatchcompany.co.uk/watchdescription.php?watchid=457&watchbrandid=15

χμμμ

PO και από πλευράς αισθητικής και από πλευράς μηχανής (Co-Axial)

@Nikos patra
χμμ δεν έχω sinn αλλά ακούω καλές κριτικές από όλους τους κατόχους... σε ότι με αφορά πάντως ... Ωωωωω τι Ωραίο ρολόι!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:22:13 μμ »
... Τη Sinn δεν την αντιγράφουν, (δοκίμασαν αλλά δεν τα κατάφεραν) ....

τι εννοείς ότι δεν τα κατάφεραν ...  ???
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:22:48 μμ »
Αλίμονο να συζητάμε αν είναι ή δεν είναι καλό το Ω αυτό ή οποιοδήποτε Ω.
Συζήτηση γίνεται μόνον ως προς τη σύγκριση ανόμοιων εταιριών, φιλοσοφίας, τιμής, μηχανών.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:24:33 μμ »
Υπήρξε (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) εταιρία στο διαδίκτυο που πουλούσε μαϊμού Sinn. ΕΛΕΟΣ!
Τι να το κάνεις το μαϊμού αν δεν έχει την τεχνολογία του γνήσιου! Αφού η Sinn δεν πουλά τίποτα άλλο παρά τεχνολογία.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:45:25 μμ »
να το πω ξανα σε αυτο το θεμα,δεν ανηκουν σε ιδιες κατηγοριες τιμων!γι αυτο δεν θα εκανα μια συγκριση μεταξυ τους.στα λεφτα χ που ανηκει το SINN ειναι μια πολυ καλη αγορα σε σχεση με τους ανταγωνιστες του,στα λεφτα Ψ που κοστιζει το OMEGA  ειναο μια πολυ καλη αγορα αναμεσα σε αλλα ρολογια.αυτα ;D

Αποσυνδεδεμένος johny72

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 08:52:01 μμ »
george για αγορά από νετ όπως είπα παραπάνω έχουν σχεδόν ίδια τιμή....τον προβληματισμό αν είναι καλή ιδέα να αγοράσεις Ω από νετ τον καταλαβαίνω....αν κάποιος φίλος έχει αγοράσει από το www.thebrandedwatchcompany.co.uk θα ήθελα να ξέρω την εμπειρία του..

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 10:17:06 μμ »
Και τα δυο ειναι ρολογαρες αλλα εντελως διαφορετικες κατηγοριες.
Το Ω θα τ αγοραζα απο καταστημα παντως.

Αποσυνδεδεμένος johnkampol

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 18, 2009, 10:54:41 μμ »
Θα σου ελεγα να εστιαστεις στο SINN. Εχω ενα BELL&ROSS by SINN απο το 1998, χρονογράφο το οποίο ειναι καταπληκτικό. Το είχα παρει από Βέλγιο.