Δυσάρεστη εξέλιξη είν΄αυτή. Xωρίς να έχω συμμετάσχει στον επίμαχο διάλογο, να πω πάντως ότι, γενικά, ίσως άθελά μας να πιέσαμε (βάζω τον εαυτό μου πρώτο σ' αυτό)τον Μιχάλη λίγο παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Εννοώ, με όλ' αυτά τ' αστεία -διότι αστεία ήταν- περί επενδύσεων, αυτοκόλλητων, μεναγάκηδων κλπ. Καθώς το πράγμα έβγαζε γέλιο, κάπου γενικεύτηκε, κάπου ξέφυγε, ίσως κι ο μαέστρος να το πήρε πιο προσωπικά απ' ότι έπρεπε και τελικά ένα εντελώς αθώο και καλοπροαίτερο πείραγμα του πάντα ευγενούς Άγγελου να έγινε η θρυαλλίδα του -κακότροπου, όντως- ξεσπάσματος από πλευράς μαέστρου. Αν υπάρχει ένα ελαφρυντικό, είναι σίγουρα το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο των καλλιτεχνών, δεν φταίνε αυτοί, έτσι γεννιούνται γαμώτο. Εντάξει, ο μαέστρος διαδικτυακά είναι ανάγωγος, τι να κάνουμε τώρα, όλοι έχουμε τα κουσούρια μας, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι οκέϋ άτομο και εν τέλει, ρε σεις, να δίνεις τόσες ηρωϊκές μάχες με τη στολή της Rolex και τελικά να "πεθαίνεις" εξ αφορμής της iphone είναι άδοξο, όπως και να το κάνουμε, πιο άδοξο κι από το κεραμίδι που έφαγε στο κεφάλι ο στρατηγός ο Πύρρος. Κατά τα λοιπά, είχα εξαρχής προειδοποιήσει ότι αυτό το πράσινο Marine Master είναι πιο φονικό κι από pittbull, έχει ψυχή μαύρη, σαν την Κριστίν του Κάρπεντερ ένα πράμα κι όποιος το προσβάλλει τον βγάζει από τη μέση. Δεν εισακούστηκα, ορίστε τα αποτελέσματα. Ο Άγγελος είναι συγγνώμων και ο Καβαλιέρε μπορεί να κάνει την υπέρβαση (τον Βίκτωρα δεν τον υπολογίζω, είναι ένας σκέτος νάρκισσος που όλη μέρα καμαρώνει πόσο κούκλος είναι ο ίδιος και πόσο uber alles τα ρολόγια του). Ας εξεταστεί η περίπτωση απονομής χάριτος, άλλως μετριασμού της ποινής σε 15ήμερο αποκλεισμό. Και να υποσχεθούμε όλοι ότι εφεξής στους διαξιφισμούς θα χρησιμοπούμε μόνο αγωνιστικές σπάθες, αυτές τις φλώρικες, ολυμπιακών προδιαγραφών με το μπαλάκι στην άκρη, όχι κατάνες αληθινές που κόβουν δέρμα.