Αποστολέας Θέμα: SEIKO PREMIER KINETIC DIRECT DRIVE  (Αναγνώστηκε 2306 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sidis

• Just Registered
    • Προφίλ
SEIKO PREMIER KINETIC DIRECT DRIVE
« στις: Ιανουάριος 16, 2009, 09:58:10 μμ »
Τον τελευταιο καιρο μου εχει μπει το μικροβιο να αγορασω ενα νεο ρολοι. Δεδομενου οτι εχω εδω και 5 χρονια εναν χρονογραφο με μπρασελε της festina, ειπα να κινηθω εντελως αντιθετα. Απλο ρολοι με λουρακι. Μου αρεσε το εν λογο Seiko (http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_dd.html). Η φτηνοτερη τιμη που παιζει σε Ελληνικα sites ειναι γυρω στα 750 Ευρω. Δεν εχω παει σε μαγαζια ακομα, αλλα αντε να το βρω 700. Δεν πιστευω λιγοτερο. Στο Αγγλικο ebay που εψαξα ειδα οτι μαζι με μεταφορικα θα μου στοιχισει 450 Ευρω. Παραθετω και τις αγγελιες.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=110337004450
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=180318930700
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=140293826607
ΟΙ 2 απο αυτους ως τιτλο εχουν velatura αντι premier, λογω τυπογραφικου λαθους απο την πλευρα τους. Τους εχω στειλει pm και ηδη ο 1 το εχει αλλαξει. Εχει καποιος συναλλαγη με αυτους? Ειναι αξιοπιστοι?

Οποτε ευλογα μου δημιουργηται η απορια μηπως δεν ειναι γνησια αυτα? Μπορω να το καταλαβω εγω, δεδομενου οτι δεν ειμαι σχετικος με τον χωρο? Διοτι αν ειναι γνησια μιλαμε για μια πολυ καλη αγορα! Εστω οτι ειναι γνησια, γιατι ΤΟΣΗ μεγαλη διαφορα τιμης με την Ελλαδα? Συγνωμη για τις αφελης ερωτησεις μου, απλα εδω μεσα εχετε αναγαγει το ρολοι σε επιστημη και νοιωθω αγραμματος  :P

Γενικα σαν ρολοι αξιζει ως επιλογη? Μου αρεσει αρκετα ως εμφανιση, ομως απο μηχανικης αποψης δεν ξερω και πολλα. Ωστοσο, το εχω ριξει στο διαβασμα αυτες τις μερες για να μαθω 5 πραγματα  :)

Αποσυνδεδεμένος Dylan Dog

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: SEIKO PREMIER KINETIC DIRECT DRIVE
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 16, 2009, 10:26:04 μμ »
Φιλε μου οσον αφορα την τεχνολογια και τον μηχανισμο υπαρχουν ατομα εδω καθως και αρθρα που πραγματικα θα σε φωτισουν .
Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εγω αγορασα περυσι το ιδιο ρολοι , αλλα το προηγουμενο μοντελο απο το Ebay , απο ενα γερμανικο καταστημα στην τιμη των 330 ευρω οταν ολοι στην Ελλαδα μου το εδιναν μινιμουμ 580 ευρω με παζαρια !!!
Αυτο βεβαια που ειχα προσεξει και δεν το πηρα απο την Αγγλια ειναι οτι απο την Γερμανια δινουν 2 χρονια εγγυηση , ενω απο την Αγγλια 1 χρονο . Ειναι μια μικρη λεπτομερεια .
Το ρολοι που ελαβα ηταν γνησιοτατο και φυσικα σε μια εξαιρετικξ τιμη σε σχεση με Ελλαδα !!!
Οσον αφορα το ρολοι ηταν εξαιρετικο , πολυ καλη ποιοτητα , ωραιο καντραν και ο μηχανισμος κινετικ δινει 1 μηνα επαρκεια !
Εδω βεβαια θα εχεις πολυ διαβασμα και ισως να βρεις και κατι αλλο που θα σου αρεσει περισσοτερο σε αυτα τα χρηματα ! ;D

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 05:23:04 μμ »
αγαπητε sidis

καταρχας καλωηρθες

Στην Ελλαδιτσα μας οι εμποροι νομιζουν ακομα οτι ειμαστε χρονια πισω

οτι οι ευρωπη ηταν οπως ηταν προ ε.ο.κ και οτι ρολογια φτηνα βρισκεις κοντραμπαντο στο λιμανι

δηλαδη λαθραια......οταν αποφασισα να αλλαξω ρολοι στην αρχη ηθελα ενα emporioarmani ,μετα αποφασισα για diver και πηγα στα

citizen μετα αρχισα να ψαχνω τιμες δεξια αριστερα ηδα οτι ελλαδα και εξωτερικο εχουν τρομερες διαφορες οπως το προσεξα και

παλαιοτερα σε προιοντα απο αμερικη ενα $ ενα χιλιαρικο!με αυτον τον χονδροειδη μαθηματικο τυπο κοστολογουν τα προιοντα

οι του χωρου χονδρεμποροι !μπηκα στο φορουμ διαβασα εμαθα εμπιστευτηκα και αγορασα το ρολοι που ηθελα το πληρωσα μαζι με

μεταφορικα απο ιαπωνια 238 ευρο σε τιτανιο ,τα τσακαλια της ελλαδος μου ζηταγαν κοντα 300 ευρω για ατσαλινο μοντελο

που ειναι σαφεστατα ποιο φτηνο!

θα σου προτεινα να δεις ανεπιφυλακτα αυτο εδω σε seiko

http://www.emarket.gr/item-14728151-SEIKO%20PREMIER%20KINETIC%20%20AUTO%20RELAY%20WR100M%20SNP003

o πωλητης ειναι αξιοπιστος και συνεργασιμος

με τα λεφτα που θα σου μεινουν θα παρεις δυο με τρια λουρακια δερματινα ποιοτητας και ενα εργαλειο για να τα αλλαζεις

και να εχεις καθε φορα και αλλο ρολοι

φιλικα

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος sidis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 10:46:50 μμ »
@Dylan Dog

Δωσε καμια ιδεα για καποιο αλλο... Μου αρεσει αρκετα και το Hamilton Open Heart. Το Hamilton και το Seiko μπορουν να συγκριθουν ή θεωρουνται διαφορετικης κατηγοριας ρολογια?

Βεβαια, δεν εχω δει κανενα απο κοντα, πραγμα που εχω προγραματισει τις επομενες ημερες για να δω και πιο ταιριαζει στο χερι μου...  :)

@ACIDBLACK

Αυτο εχω αρχισει και παρατηρω και απογοητευομαι... Ειναι και ενας λογος που σκεφτομαι λιγο παραπανω το Seiko, διοτι μεσω νετ μπορω να το βρω αρκετα φθηνοτερα απο οτι εδω. (εψαξα βεβαια για το Hamilton σε Ευρωπαικα site και ebay, αλλα δεν βρηκα κατι).

Ενδιαφερουσα η προταση σου, αλλα πολλα κυκλακια...  :P

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 03:44:14 μμ »
προτιμω τα κυκλακια απο τα ημικυκλια :P
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...