Πριν λιγο βρεθηκα ενα βημα πριν το βαλω στο χερι μου και βγω απο το μαγαζι φοροντας το...
Αλλα σκευτικα λιγο... Εχω ενα Casio το οπιο την δουλεια μου μου την κανει... Εχω αλλα 3 ρολογια τα οπια τα προσεχω σαν τα ματια μου, εχω και ενα το οπιο ειναι "καλο" αλλα δεν μου αρεσει... Υπαρχει καπιος ουσιαστικος λογος να σκασω 80 ευρω για να παρω ενα ρολοΐ; Ισως για πολους απο εσας 80ευρο να ειναι αστειο ποσο, αλλα για εμενα ως μαθητη δεν ειναι... Δεν ξερω... απο την μια σκευτομαι "ελα μωρε, δεν ειναι και τραγικο ποσο, και εδω να μην τα φαω καπου αλλου θα τα φαω που δεν θα μου μεινουν κιολας, αλλωστε το γουσταρω" απο την αλλη σκευτομαι οτι ειναι ανουσια "αναγκη" που δεν ξερω πως μου δημιουργιθικε και απλος καταναλωτισμος.. Απο την μια οτι καθε χομπι το πληρωνεις, και οτι ετσι τουαχιστων θα φοραω ενα ρολοΐ που το γουσταρω, χωρις να κυνδινευει του πατερα μου, και απο την αλλη οτι γιατι να μπω στην λουμπα ενος τετιου χομπι, και γιατι να βαλω ενα αλλο ρολοΐ απο την στιγμη που το casio μου αρεσει παραπολυ...
Να πρω την αποφαση και να παω αυριο να το παρω η θα το μετανιωσω;