Αποστολέας Θέμα: Φθηνο ρολοΐ για καθημερινη χρηση αλλα και καλο  (Αναγνώστηκε 13892 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dark_kronos

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Φθηνο ρολοΐ για καθημερινη χρηση αλλα και καλο
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 16, 2009, 08:49:00 μμ »
Πριν λιγο βρεθηκα ενα βημα πριν το βαλω στο χερι μου και βγω απο το μαγαζι φοροντας το...
Αλλα σκευτικα λιγο... Εχω ενα Casio το οπιο την δουλεια μου μου την κανει... Εχω αλλα 3 ρολογια τα οπια τα προσεχω σαν τα ματια μου, εχω και ενα το οπιο ειναι "καλο" αλλα δεν μου αρεσει... Υπαρχει καπιος ουσιαστικος λογος να σκασω 80 ευρω για να παρω ενα ρολοΐ;  Ισως για πολους απο εσας 80ευρο να ειναι αστειο ποσο, αλλα για εμενα ως μαθητη δεν ειναι... Δεν ξερω... απο την μια σκευτομαι "ελα μωρε, δεν ειναι και τραγικο ποσο, και εδω να μην τα φαω καπου αλλου θα τα φαω που δεν θα μου μεινουν κιολας, αλλωστε το γουσταρω" απο την αλλη σκευτομαι οτι ειναι ανουσια "αναγκη" που δεν ξερω πως μου δημιουργιθικε και απλος καταναλωτισμος.. Απο την μια οτι καθε χομπι το πληρωνεις, και οτι ετσι τουαχιστων θα φοραω ενα ρολοΐ που το γουσταρω, χωρις να κυνδινευει του πατερα μου, και απο την αλλη οτι γιατι να μπω στην λουμπα ενος τετιου χομπι, και γιατι να βαλω ενα αλλο ρολοΐ απο την στιγμη που το casio μου αρεσει παραπολυ...

Να πρω την αποφαση και να παω αυριο να το παρω η θα το μετανιωσω;

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 05:39:11 μμ »
Αλλα panerai δεν εχω δει κανεναν να φοραει... ενω seiko εχει ολη η οικογενια μου...

ΑΧΧΧΧΧ Ηρθε και εδεσε.......

δε θα πω τιποτα παραπερα......

:snakeman:
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 09:15:04 μμ »
Αλλα panerai δεν εχω δει κανεναν να φοραει... ενω seiko εχει ολη η οικογενια μου...

ΑΧΧΧΧΧ Ηρθε και εδεσε.......

δε θα πω τιποτα παραπερα......

:snakeman:

E; Δεν καταλαβα...

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 09:55:30 μμ »
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2607.0.html

αν δεν βαριεσαι και δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις......

σαββατο βραδυ 17 χρονων κατι θα εχεις καλυτερο να κανεις!

Αποσυνδεδεμένος kiko

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 10:35:52 μμ »
Πριν λιγο βρεθηκα ενα βημα πριν το βαλω στο χερι μου και βγω απο το μαγαζι φοροντας το...
Αλλα σκευτικα λιγο... Εχω ενα Casio το οπιο την δουλεια μου μου την κανει... Εχω αλλα 3 ρολογια τα οπια τα προσεχω σαν τα ματια μου, εχω και ενα το οπιο ειναι "καλο" αλλα δεν μου αρεσει... Υπαρχει καπιος ουσιαστικος λογος να σκασω 80 ευρω για να παρω ενα ρολοΐ;  Ισως για πολους απο εσας 80ευρο να ειναι αστειο ποσο, αλλα για εμενα ως μαθητη δεν ειναι... Δεν ξερω... απο την μια σκευτομαι "ελα μωρε, δεν ειναι και τραγικο ποσο, και εδω να μην τα φαω καπου αλλου θα τα φαω που δεν θα μου μεινουν κιολας, αλλωστε το γουσταρω" απο την αλλη σκευτομαι οτι ειναι ανουσια "αναγκη" που δεν ξερω πως μου δημιουργιθικε και απλος καταναλωτισμος.. Απο την μια οτι καθε χομπι το πληρωνεις, και οτι ετσι τουαχιστων θα φοραω ενα ρολοΐ που το γουσταρω, χωρις να κυνδινευει του πατερα μου, και απο την αλλη οτι γιατι να μπω στην λουμπα ενος τετιου χομπι, και γιατι να βαλω ενα αλλο ρολοΐ απο την στιγμη που το casio μου αρεσει παραπολυ...

Να πρω την αποφαση και να παω αυριο να το παρω η θα το μετανιωσω;
φιλε dark θα ελεγα να μαζεψεις τα ευρουλακια γιατι νομιζω οτι ειναι νωρις να μπεις σ αυτο το τριπακι με τα ρολογια οποτε ασε ,φατα καλυτερα και εχεις καιρο μπροστα σου,(γνωμη μεγαλυτερου) ;) ;)

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 22, 2009, 09:37:20 μμ »
Παιδια και ας περασαν καπιες μερες, η καψα δεν εφυγε... Μην σας πω εγινε μεγαλητερη... Φοραω μια βδομαδα τωρα συνεχος το σεικο του πατερα μου επειδη το casio μου ακομα περιμενει μπρασελε (υποτιθτε θα ερθει αυριο... ειδωμεν!)  και ολο και ζημωνετε μεσα μου η ιδεα να το τσιμπισω το 5αρη...  Με κοβω αυριο με καινουργιο ρολογακι... (δεν υπαρχει ιδιετερος λογος που το λεω εδω... απλος ηθελα να το πω καπου...:P)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 11:05:23 πμ »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

και ο μπαμπας σου τι λεει για ολα αυτα?

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 05:09:26 μμ »
Σαν τι να πει;
Το πειρα τελικα εχτες, αλλα βγηκε προβληματικο :(  Την δευτερα λεει θα εχει καινουργια οποτε και θα παρω το δικο μου!