Ωραίο το marine klassik 40 roman white.
Συνδυάζει κάποια στοιχεία που ψάχνω στο επόμενο ρολόι μου.
-Κάσα με οριακά καλό μέγεθος για το στυλ του ρολογιού (και για τον καρπό μου), στα 40mm, και λογικό πάχος.
-Καθαρό λευκό καντράν με κλασικούς λατινικούς αριθμούς, σε στυλ ναυτικού χρονομέτρου, και μπλε δείκτες με τη μέθοδο της θέρμανσης (heat blued).
-Καλή υδατοστεγανότητα για τον τύπο του ρολογιού, στις 5atm.
-Και το σημαντικό, (καθώς ψάχνω κουρδιστό τελευταία), ETA 2804-2 κουρδιστή, ως επιλογή, αν το θέλει κάποιος, που πιστεύω βλέποντας τις φώτο της αυτόματης εκδοχής, ότι θα έχει τη δυνατότητα να φαίνεται από πίσω απ΄το τζαμάκι.
Βέβαια η τιμή με την κουρδιστή ETA είναι στα 810 ευρώ, κάπως απαγορευτική για μένα τώρα, αλλά ίσως μελλοντικά και αν προκύψει προσφορά απ'την εταιρία, να είναι οριακά στο μπάτζετ μου.
Η ερώτηση προς τους ειδικούς σε μηχανισμούς είναι: Η ETA 2804-2 σε κουρδιστή έκδοση, είναι αξιόπιστη? Πως είναι η αίσθηση κουρδίσματος? Έχει την όμορφη αίσθηση να νιώθεις και να ακούς το κούρδισμα, ή είναι σαν κάτι αυτόματα που αν τα κουρδίσεις χειροκίνητα έχουν μια μέτρια μονοκόμματη αίσθηση?
Και φώτο από το διαδίκτυο. Αρκετά όμορφο και καθαρό σχεδιαστικά κομμάτι, με κλασικά στοιχεία αλλά και μοντέρνο ταυτόχρονα.