0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφωνώ με τον μοδεράτορα !!!Αυτό που φορά είναι με την αντιμαγνητική μηχανή, τα γυαλισμένα λινκς και την χωρίς πλαίσιο ημερομηνία. Εσύ θα πάρεις το προηγούμενο !!Strifteros
Λεπτομέρειες
Τώρα μου το χάλασες !Δηλαδή αυτός θα έχει το επόμενο και εγώ το προηγούμενο ?Και ποιός είναι αυτός δηλαδή ? Ούτε στο περιοδικό PEOPLE δεν τον έχω δει...
Ωραίος o Τομ.Το,φοραει με το προστατευτικό του bezel!!!
O ironman με jlcSent from my iPad using Tapatalk
Εκτός το ότι θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος τώρα τελευταία... Παίζει να το πήρε τζάμπα... Πάντως το ρολόι τα σπάει... Από όλες τις ΥΩ της έχω.ιδιαίτερη αδυναμία... Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σώπα ρε συ........ εγώ πιστεύω ότι πήρε σβάρνα τους AD της JLC με το κασέρι στο χέρι και το πήρε εκεί που του κάνανε την μεγαλύτερη έκπτωση....
Έχω,πέσει απο τον καναπέ και όχι τίποτα άλλο χάνω και σκηνές απο το transporter..
Φίλε Παναγιώτη όχι μόνο του τα δίνουν τσάμπα αλλά του τα χώνουν για να τα φοράει...Καλά ολόκληρο batman δεν σε έχει πλευρισει καμία pp/ap/vc....; )Sent from my iPad using Tapatalk
Ωραία η μαντάμ αλλά δεν την ξέρω είναι του κύκλου μου Σπύρο; Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδική μου φίλη Δημητρη,ευχαρίστως να στη γνωρίσω!!!!