Αποστολέας Θέμα: Τι θα αγοράζατε ΠΡΏΤΑ με το ΛΌΤΤΟ ?!?  (Αναγνώστηκε 12970 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Τι θα αγοράζατε ΠΡΏΤΑ με το ΛΌΤΤΟ ?!?
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 15, 2009, 02:28:38 μμ »
ενα ταξιδακι στην ιαπωνια με την οικογενεια ....ΤΟΚΥΟ-OSAKA -KYOTO-OITA....
και κανα μηνα περισυλογης στη ταυλανδη  ....μετα σιγγαπουρη για ψωνια RAFFLES HOTEL ...και τιποτα αλλο!
εχω και κατι φιλαρακια στην βορειο αυστραλια να μην παω να τους δω?εντωμεταξυ  θα χτιζω ενα ελβετικο σαλε....στα highlands
του montegro  εισαστε ολοι ευπροσδεκτοι......μονο που εχει χιονι απο σεπτεμβρη εως απριλη.....εχει λιμνη για μπανιο μιση ωρα δρομο .....και τρομερα fishing spots για πεστροφες....απο κυνηγι οτι θες....και ταβερνες με τοπικες σπεσιαλιτε ....αρνι στην σουβλα!
υπαρχει τοπικη ζυθοποιηα και φυσικα οινοποιιο τρομερο κρασι που το λενε VRANAC.....
και οι μαυροβουνιες ειναι ομορφες γυναικες .....τωρα απο ρολογια τζιφος αλλα ρε γαμωτο ολα τα υπολοιπα τα εχουμε ενα τουρμπιγιον δεν θα φτιαξουμε? XE XE XE

Το βουνο απο πισω μου ονομαζεται ΖURIN ...η πεδιαδα που τραβηχτηκε η φωτογραφια ειναι περιπου 1600μ υψομετρο..
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 20, 2009, 11:30:04 πμ »
θα αγοραζα για αρχη αυτο...

Και τα υπολοιπα θα τα εκανα ταληρα και θα εκανα μπανιο οπως ο...ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ!!!
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 20, 2009, 11:37:10 πμ »
ενα ταξιδακι στην ιαπωνια με την οικογενεια ....ΤΟΚΥΟ-OSAKA -KYOTO-OITA....
και κανα μηνα περισυλογης στη ταυλανδη  ....μετα σιγγαπουρη για ψωνια RAFFLES HOTEL ...και τιποτα αλλο!
εχω και κατι φιλαρακια στην βορειο αυστραλια να μην παω να τους δω?εντωμεταξυ  θα χτιζω ενα ελβετικο σαλε....στα highlands
του montegro  εισαστε ολοι ευπροσδεκτοι......μονο που εχει χιονι απο σεπτεμβρη εως απριλη.....εχει λιμνη για μπανιο μιση ωρα δρομο .....και τρομερα fishing spots για πεστροφες....απο κυνηγι οτι θες....και ταβερνες με τοπικες σπεσιαλιτε ....αρνι στην σουβλα!
υπαρχει τοπικη ζυθοποιηα και φυσικα οινοποιιο τρομερο κρασι που το λενε VRANAC.....
και οι μαυροβουνιες ειναι ομορφες γυναικες .....τωρα απο ρολογια τζιφος αλλα ρε γαμωτο ολα τα υπολοιπα τα εχουμε ενα τουρμπιγιον δεν θα φτιαξουμε? XE XE XE

Το βουνο απο πισω μου ονομαζεται ΖURIN ...η πεδιαδα που τραβηχτηκε η φωτογραφια ειναι περιπου 1600μ υψομετρο..

Acid εχω ενα κενακι 2-3 μερουλες... Θα εισαι στο σαλε ή θα μου δωσεις τα κλειδια να παω μονος μου?
Ααααα πεσ και διευθυνση...   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  8) 8)
Το επομενο θα ειναι tourbillon

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 20, 2009, 01:50:48 μμ »
οκ κλεισε πτηση για podgorica μεσω BELGRADE....μετα τσιμπας ενα ταξι και σε 40 λεπτα εισαι NIKSIC απο εκει παζαρευεις ενα ταξι για να σε παει στην kuta αλλη μια ωρα δρομος
με το που μπαινεις στην κοιλαδαμετα απο 5 χλμ στα 1600 μ υψομετρο υπαρχει ενα σπιτακι με βαμμενο το μονογραμα LK .....
τα κλειδια ειναι μεσα στο γουρουνοστασιο απο την πισω πλευρα του σπιτιου !τα γουρουνι τα σφαξαμε περυσι.
μεσα στο σπιτι θα βρεις κρεββατια και κουβερτες σομπα και 3-4 κυβικα ξυλα κονσερβες κρεας μπυρες και 2-3 μπουκαλια ρακι....πισω απο την σκαλα ειναι κρεμασμενη μια 12αρα καραμπινα και φυσιγγια (ΕΧΕΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ)παρε κανα καλο πουλοβερ και μπουφαν κανει ψοφοκρυο το βραδυ!!!!!
αααα ξεχασα να σου πω αν ειναι να πας κανονισε να πας μετα τις 10 ΜΑΙΟΥ που λιωνουν τα χιονια.....πιανει τρια μετρα εκει πανω .....
δραστηριοτητες τις περιοχης καθησιο!
7χλμ απο την καλυβα στη εισοδο της κοιλαδα ειναι το μοναδικο μερος που εχει ρευμα και παγωμενες μπυρες !
εξυπακουεται οτι η φιλοξενια ειναι -5 αστερων και η τουαλετα ειναι εξω απο το σπιτι ...μην ξεχνας να παιρνεις την καραμπινα μαζι!εχει αρκουδες ειπαμε
κινητα δεν πιανουν ,τηλεοραση δεν υπαρχει ,τουριστες δεν πανε ,πιανει ραδιοφωνο στα υπερβραχεα ,αλλα αντε τωρα να σου εξηγησω που το εχω κρυψει...
πηγαινω καθε χρονο ενα πενθημερο και περναω χαρμα ...ανθρωπος πουθενα!
μοναδικο μειονεκτημα οτι δεν υπαρχει ουτε ενα δεντρο!οποτε σκια γιοκ!
φιλικα
ιδομενεας

υ.γ παρακαλω οποιον φιλο αποφασισει να παει να με ενημερωσει και να αφησει τα παντα οπως τα βρηκε λεπτομερεις με πμ
ααα και τα κλειδια στο γουρουνοστασι !καi την καραμπινα στην θεση της!

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 20, 2009, 06:38:45 μμ »
Μου θυμισες ενα ανεκδοτο ετσι οπως μου εξηγησες τον δρομο...

Ειναι 2 ποντιοι και βρισκουν μια γατα...Λεει ο ενας τον αλλο
- Πηγαινε την γατα, λεει ο Γιωρικας,  στην πλατεια γιατι νιαουριζει και με ενοχλει
- Οκ , λεει ο Κωστικας. Την πιανει παραμασχαλα και την πεταει στην πλατεια.
Μετα απο μιση ωρα ενω ετρωγαν καρπουζι ακουνε: Νιαου νιαου νιαου...
Ρε μ@λακα τι σου ειπα...Παρτην ρε γαμωτο μεχρι την ακρη του χωριου και
αστην ....
Παει ο Κωστικας την πιανει ξανα παραμασχαλα και την αφηνει στη ακρη τιυ χωριου
Δεν περναει 1 ωρα και ακουνε παλι: Νιαου νιαου νιου...

- Ρε γαμωτο, λεει ο Γιωρικας....Ακου καλα :
Πιασε την γατα και Παρε το Datsun , και ξεκινα ...βγες απο το χωριο...πηγαινε δυτικα προς το ξωκλησι του Αϊ Νικολα ( μεγαλη η χαρη του).. Προχωρα καμια 20 χιλιομετρα , εκει θα βρεις μια γεφυρουλα...
Την περνας και αμεσως μετα εχει ενα στενακι δεξια, στριβεις και πας ολο ευθεια , βαλε το 4x4 και περνα το ποταμακι, και αμεσως αριστερα , ευθεια και στο τλευταιο βουναλακι αστην την γατα.

- Οκ, λεει ο Κωστικας , αρπαει το αυτοκινητο και φευγει...
Περνανε 2 ωρες
.....................
Περνανε 3 ωρες
.....................
Περνανε 8 ωρες
.....................
Περασε 1 ημερα
.....................
Περασαν 2 ημερες
........................
........................
Μετα απο καμια εβδομαδα να σου ο Κωστικας...
- Που εισαι ρε λεει ο Γιωρικας , Που χαθηκες ρε...
- Αστα...........
                   Ευτυχως και η γατα και βρηκα το δρομο να γυρισω.......

Το επομενο θα ειναι tourbillon

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 20, 2009, 09:08:06 μμ »
ελα μωρε πως κανεις ετσι ,20 λεπτα μεχρι το αεροδρομιο δυο πτησεις σουμα ενα τριωρο  και ενα δυωρο ταξι .....σιγα τα αυγα .....εγω το κανω καθε χρονο ;D
σε πεντεμιση ωρες ταξιδι αγοραζεις την ησυχια σου .....μαζι με τις αναμονε ενα εφταωρο χε χε χε

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 22, 2009, 02:05:17 μμ »
ελα μωρε πως κανεις ετσι ,20 λεπτα μεχρι το αεροδρομιο δυο πτησεις σουμα ενα τριωρο  και ενα δυωρο ταξι .....σιγα τα αυγα .....εγω το κανω καθε χρονο ;D
σε πεντεμιση ωρες ταξιδι αγοραζεις την ησυχια σου .....μαζι με τις αναμονε ενα εφταωρο χε χε χε

Μόνος δεν πάω γιατί δεν ξέρω την γλώσσα κολέγα. Αν είναι να το κανονίσουμε να πάμε μαζί μέσα.... ;)

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 29, 2009, 04:59:56 μμ »
λες να μας αφησουν οι γυναικες μας?

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 30, 2009, 07:56:12 πμ »
Εγώ δεν θα αγόραζα τίποτε... θα έβαζα από 1 μύριο σε 10 διαφορετικές τράπεζες, θα τα " έκλεινα " κιόλας κάθε φορά για 1 χρόνο με 8 εώς 11 % και θα ζούσα με τους τόκους... ε με 60-75 χιλιαρικάκια το μήνα μια χαρά θα πέρναγα πιστεύω!

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 30, 2009, 11:56:28 πμ »
Το πρώτο, πρώτο που θα έκανα θα ήταν να πάω στον Αστέρα για ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας με την γυναίκα μου και την κόρη μου.

Μετά, Δευτέρα πρωί θα έβγαζα μία πιστωτική κάρτα και μόνο με αυτήν και ένα σακβουαγιάζ θα φευγαμε οικογενειακώς για ένα ταξίδι (το που, θα το είχαμε ενδελεχώς συζητήσει κατά το ΣΚ), αλλά μάλλον για αρχή κάτι τροπικό και μετά κάτι κυριλέ στην άλλη πάντα του Ατλαντικού.

Παράλληλα θά έδινα ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό στους δικούς μου ανθρώπους.

Κατά τα λοιπά, από υλικής πλευράς δεν θα άλλαζα κάτι τόσο άμεσα στην ζωή μου απλά θα λειτουργούσα σε screensaver mode  ;D 

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 30, 2009, 12:20:42 μμ »
screensaver mode.....καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!