Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2000 ΕΥΡΟ.MAURICE LACROIX,TAG H' ΑΛΛΟ?  (Αναγνώστηκε 13604 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dkopsi

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2000 ΕΥΡΟ.MAURICE LACROIX,TAG H' ΑΛΛΟ?
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 07:49:41 μμ »
Βασικα επειδη μενω Πατρα δεν ξερω αν θα εχω τη δυνατοτητα να τα βρω ολα τα εν λογω ρολογια.Ο καρπος μου παντως ειναι νορμαλ οποτε δε νομιζω να εχω προβλημα.Σχετικα με τη τιμη επειδη θα το παρω απο μαγαζι οπου μου κανουν καλη εκπτωση θα ηθελα να ξερω την αρχικη.

Αποσυνδεδεμένος TIGERLIL

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 11:58:51 μμ »
Πριν ενα μηνα αγορασα το Omega Speedmaster 3570.50.00. Η τιμη καταλογου ηταν 2750 ευρω και το πηρα 2200.

Αποσυνδεδεμένος jimk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 01:57:47 μμ »
ξερεις τι ειναι η swatch να εχει αγοραση την ωμεγα μεγαλο πραγμα!σαν την lada να αγοραζε την mercedes! :) πως χαλανε μερικες εταιριες το ονομα τους

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 02:09:23 μμ »
ξερεις τι ειναι η swatch να εχει αγοραση την ωμεγα μεγαλο πραγμα!σαν την lada να αγοραζε την mercedes! :) πως χαλανε μερικες εταιριες το ονομα τους
Φαντάζομαι το ίδιο σκέφτεσαι και για την ferrari η οποία αγοράστηκε από τη fiat ... :)

Δεν κάνω παραλληλισμούς αλλά απλά έτσι μου ήρθε αυθόρμητα το αντίστοιχο παράδειγμα...
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 02:09:53 μμ »
Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι. Πάντα οι δημιουργοί έπρεπε να έχουν από πίσω κάποιους να επενδύουν. Και το αντίστοιχο παράδειγμα στα αυτοκίνητα είναι το FIAT-Ferrari.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 02:12:52 μμ »
Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι. Πάντα οι δημιουργοί έπρεπε να έχουν από πίσω κάποιους να επενδύουν. Και το αντίστοιχο παράδειγμα στα αυτοκίνητα είναι το FIAT-Ferrari.

χα χα χα πλάκα έχει ... κοίτα το ακριβώς προηγούμενο μήνυμα!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 02:23:39 μμ »
Απο ολα τα ρολογια που εδεικσες φιλε jimk μαλλον το mont blanc μου αρεσε περισσοτερο. Τη θεωρω πολυ αξιολογη εταιρεια και σε ποιοτητα και σε μηχανισμους με καθαρα ανοδικη πορεια. Μπορει να λατρευω την Omega αλλα εχει πηξει το συμπαν με αυτα γιατι ειναι το πρωτο που βλεπουν και αγοραζουν ολοι σε αυτη την τιμη (2-3Κ). Επειδη ομως μου αρεσει να σκεφτομαι και λιγο εναλλακτικα θα χτυπουσα ενα Mont blanc.

Φιλικα
Γιωργος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 02:48:43 μμ »
η περιτωση swatch διδασκεται σε ολες τις σχολες mktng,ειναι ενα πολυ απτο παραδειγμα πως μια χωρα μπορεσε να διαφυλαξει ενα ακριβο της προιον,οπως αυτο της υψηλης ωρολογοποιιας,απεναντι στο σκουπιδαριο του quartz που εχοταν απο Αμερικη,Ασια.
Χαρη σ αυτη την κινηση μπορουνε σημερα κατι αρρωστοι μεσοφουκαραδες σαν κι εμας να ευελπιστουν σ ενα Ω,κι οχι μονο.

Αποσυνδεδεμένος jimk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 03:52:03 μμ »
η fiat ειναι καλη εταιρια δεν ειναι σαν την lada... einai katigoria longines xaxa
καλο ειναι οι εταιριες να στηριζονται στα δικα τους οικονομικα μεσα.Αλλα η παγκοσμιοποιηση αυτα κανει....
 στα αμαξια mercedes και στα ρολογια rolex (αλλο εγω αμα εχω skoda)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 03, 2009, 04:00:02 μμ από jimk »

Αποσυνδεδεμένος jimk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 03:57:15 μμ »
για σκεφτειτε την patek να την αγοραζε η timex  :) :) :) :)
αλλα και απο την αλλη ποτε μην λες ποτε

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 04:03:07 μμ »
για σκεφτειτε την patek να την αγοραζε η timex  :) :) :) :)
αλλα και απο την αλλη ποτε μην λες ποτε

το να την αγορασει ειναι κατι,φανταζεστε ν αγοραζαν και να τις εκλειναν?φανταζεστε εναν κοσμο γεματο timex,casio κ.α.
Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αποσυνδεδεμένος jimk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 04:08:24 μμ »
κλαμα που ειχε να πεσει απο του πλουσιους που δεν θα βρισκουν ακριβο ρολοι να αγορασουν!!!!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 04:19:51 μμ »
κλαμα που ειχε να πεσει απο του πλουσιους που δεν θα βρισκουν ακριβο ρολοι να αγορασουν!!!!

γιατι θα ειχαμε εμεις θεμα ενασχολησης????????????????????????????????

Αποσυνδεδεμένος jimk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 07:53:51 μμ »
κατι θα βρισκαμαι να κανουμε!πλακα πλακα αμα ειχα αρκετα χρηματα ενα πατεκακι το κτυπαγα και ας ηταν και τις timex group! :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 10:44:30 μμ »
κυριοι ειστε  :offtopic :axe:

Αποσυνδεδεμένος dimitris1

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 16, 2009, 05:05:47 μμ »
kalispera se olous .simera anakalipsa to forum sas kai diavazw sxolia sas edw kai 2 wres..poli xrisima osa grafete kai idi me exete voithisei na mathw pragmata gia ta rologia.eimai 26 xrono kai thelw na parw en roloi gia oles tis wres gyrw sta 2000 e.mou aresei to corum bubble gangster(tha ithela tin apopsi sas )alla i alitheia einai oti exasa to roloi mou kai auto einai poli eksezitimeno.episis mou aresoun ta u boat.ti proteinetai  aksizei na kanw tin agora;;;euxaristw prokatavolika

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 17, 2009, 03:41:09 πμ »
kalispera se olous .simera anakalipsa to forum sas kai diavazw sxolia sas edw kai 2 wres..poli xrisima osa grafete kai idi me exete voithisei na mathw pragmata gia ta rologia.eimai 26 xrono kai thelw na parw en roloi gia oles tis wres gyrw sta 2000 e.mou aresei to corum bubble gangster(tha ithela tin apopsi sas )alla i alitheia einai oti exasa to roloi mou kai auto einai poli eksezitimeno.episis mou aresoun ta u boat.ti proteinetai  aksizei na kanw tin agora;;;euxaristw prokatavolika

Αγαπητε Dimitris1,
Καλωσορισες στο Φορουμ!
Παρακαλω να διαβασεις τoν 'Πινακα Ανακοινωσεων-Οδηγιων' προκειμενου να κανεις σωστη χρηση...
Ποστ τα οποια γραφονται στην ελληνικη με λατινικους χαρακτηρες θα διαγραφονται!
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 12:56:58 μμ »
καλησπερα λοιπον σε ολους  και με ελληνικους χαρακτηρες. ::) ;D  το ερωτημα μου ειναι για 2000 ευρο το corum bubble gangster ακσιζει? ι να προτιμισω καποιο μοντελο απο τα u boat?πιο απο τα 2 ειναι πιο ποιοτικο?το θελω για καθημερινη χριση.εχετε να μοθ προτινεται κατι αλλο?ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 19, 2009, 01:59:47 μμ »
Δημήτρη καλωσήρθες στο Forum.

Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα στο internet το corum που σκέφτεσαι να αγοράσεις τρόμαξα!
Βέβαια δικά σου είναι τα λεφτά, αλλα 2000 ευρώ για ένα τόσο εξεζητημένο ρολόι; Σκέψου το καλά πριν το κάνεις μην το μετανιώσεις.
Για τα u-boat, αισθητικά μου αρέσουν και μένα, να πω την αμαρτία μου (ειδικά το classico), αλλά να ξέρεις ότι είναι υπερτιμημένα σε σχέση με αυτό που προσφέρουν.
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα omega που σε αυτά τα λεφτά προσφέρουν εξαιρετικό value for money.

Πάντως από ότι μπορώ να καταλάβω ψάχνεις κάτι ψιλοextreme οπότε μπορεί να μην σου αρέσουν.
Να ξέρεις ότι ο τελικός κριτής πρέπει να είναι το γούστο σου και όχι ότι θα σου πει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα. Αυτό που οφείλεις να κάνεις από τη μεριά σου όμως είναι να μην προβείς σε βεβιασμένη αγορά που θα μετανιώσεις μετά.
Οπότε δώσε χρόνο στον εαυτό σου και περιπλανήσου στο forum όπου θα δεις εκατοντάδες ρολόγια και κάποιο θα σου κάνει σίγουρα κλικ.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 23, 2009, 05:51:50 μμ »
ευχαριστω για την απαντιση..και εγω καμια φορα τρομαζω με της επιλογες μου ;D απλα θα ηθελα ενα ρολοι λιγο μοντερνο και για ολες τις ωρες...ο μηχανισμος των u boat  -corum ειναι κατι αξιολογο ?τα  omega ειναι ωραια ρολογια και ποιοτικα απο οτι διαβασα και στο forum σας  .εχετε να μου προτεινεται και καποια αλλη εταιρια για αγορα γυρςω στα 2000 ευρο????? ???