Αποστολέας Θέμα: τι πρωτοτυπο!!!!  (Αναγνώστηκε 5871 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: τι πρωτοτυπο!!!!
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 05:23:07 μμ »
Σωστή απόφαση!!!
ΤΕΛΕΙΟ Ω!
Planet Ocean, ήδη ΓΡΑΦΕΙ ιστορία, φοβερός συνδυασμός
ΜΗΧΑΝΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ...
= ΑΞΙΑ
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος coninos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 26, 2009, 03:49:45 μμ »
Με γεια το ρολοι πριν απο ενα μηνα αγορασα ακριβως το ιδιο.

Επειδη το φορουμ ειναι για να μοιραζεται τις γνωσεις με ολα τα μελη πρεπει να αναφερω οτι το ιδιο ρολοι αγοραστηκε απο επισημο αντιπροσωπο της Ωμεγα στην Ελλαδα 2100.

Την ιδια τιμη εδινε και μεγαλο καταστημα στην Κηφησιας.

Ουτε αγχος τελωνειου ουτε τιποτα. Τελος καλο θα ηταν να μας πεις φιλε μου τι σου ειπαν για την εγγυηση. Ειναι παγκοσμια η μονο για Ασια?

Εν κατακλειδι αγορα απο εξωτερικο δεν ειναι και τοσο συμφερουσα.

Φιλικα,
Νικος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΗΤΑΝ 2840 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ....MΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ BIG SIZE?

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ)  ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΕΚ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΩΜΕΓΑ. ΠΗΓΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΜΕΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 26, 2009, 05:04:06 μμ »
Οχι μιλαω για το 45.5. Ουτως η αλλως το 42.5 και το 45.5 εχουν ιδια τιμη. Σε καθε περιπτωση ειναι απιστευτο ρολοι.

Με γεια.

Το δωρεαν πρωτο σερβις ειναι μια εμπορικη κινηση της Ωμεγα και ισχυει μονο για τα ρολογια της μπουτικ. Αυτο φυσικα διοτι δεν κανουν εκπτωση ουτε ενα ευρω.

Ολα τα αλλα ρολογια που τα παιρνει κανεις με εκπτωση απλα πληρωνει το πρωτο σερβις το οποιο δεν ξεπερναει τα 200 Ευρω και ειδικα για coaxial μηχανισμους πρεπει να γινει μετα απο 3-6 χρονια.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 26, 2009, 08:52:05 μμ »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΗΤΑΝ 2840 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ....MΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ BIG SIZE?

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ)  ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΕΚ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΩΜΕΓΑ. ΠΗΓΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΜΕΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.

Αγαπητε Coninos,
Παρακαλω μη γραφεις χρησιμοποιωντας κεφαλαια γραμματοσειρα!
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».