Αποστολέας Θέμα: τι πρωτοτυπο!!!!  (Αναγνώστηκε 5883 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος constantin

• Just Registered
    • Προφίλ
τι πρωτοτυπο!!!!
« στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 04:07:58 πμ »
Kαλησπερα σε ολους, βασικα νεο μελος στην παρεα  αν και εχω επισκεφτει τις σελιδες σας αρκετες φορες για να τις συμβουλευτω.
Πολλες φορες με βοηθησαν και πολλες φορες μπερδευτηκα αλλα σιγα σιγα μπαινω κι εγω στο νοημα....

Το πρωτοτυπο ειναι οτι θελω κι εγω να αγορασω ενα ρολοι μεταξυ 2000 - 3000 κι εχω κολλησει!!!!! quartz ή αυτοματο? και αν ποιο?
Βασικα δηλωνω φανατικος της ωμεγα οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο απλα μου καθεται καλυτερα....
Προσφατα αγορασα το Seamaster 300 M Quartz οπου ειμαι μεχρι στιγμης αρκετα ευχαριστημενος.
Τωρα ψαχνω για το δευτερο....ποιο????
Μου αρεσει το Tag, Automatic Chronograph Tachymetre
CV2010.BA0786  αλλα με αυτα που διαβασα εχω μπερδευτει....

θα ηθελα καποιος αν μπορει να με διαφωτισει με τις γνωσεις του...

• το ρολοι που θελω να παρω θα ειναι για καθημερινη χρηση (μιας και θελω να το ευχαριστηθω) ομως λογω του οτι κινουμε με μηχανη αντιμετωπιζω το προβλημα των κραδασμων. ειναι σωστο να παρω ενα αυτοματο ή να ενα quartz?
  • θα ηθελα να μπορω να το φοραω και σε καποια βραδινη μου εξοδο
  • τα λουρακια δεν μου αρεσουν φανατικος του μπρασελε
  • επισης διαβασα οτι γνωριζετε για καποια sites οτι ειναι αξιοπιστα, πχ www.eurowatches.com
    www.watches.co.uk
    http://www.dream-watches.co.uk   αυτα εχουν τιμες μεταχειρισμενων ή καινουργιων? για αγορα απο αυτα τα site πληρωνω κατι παραπανω? φορους κλπ...
  • συντομα θα επισκευτω την Ταιλανδη (οποτε duty free) οπου σιγουρα θα μπορεσω να τσεκαρω τιμες ή και να αγορασω, αν φυσικα, οπως εχετε προαναφερει "αξιζει η διαφορα τιμης για το ρισκο"
πιθανοτατα οπως καθε νεο μελος σας ζαλισα ή ισως να φαινομαι αρκετα απαιτητικος, θα χαρω πολυ ομως αν ακουσω τις συμβουλες ή και τις οδηγιες σας.

ευχαριστω για τον χρονο σας, καλη συνεχεια

Κωνσταντινος

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: τι πρωτοτυπο!!!!
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 09:01:22 πμ »
2000-3000 για quartz; Δεν τα τρως σουβλάκια καλύτερα;  :D
Αστειεύομαι βεβαίως.

Η καθημερινή χρήση στη μηχανή, δεδομένης της αξιολύπητης ποιότητας του οδοστρώματος στους ελληνικούς δρόμους, δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα μηχανικό ρολόι. Πολλά ρολόγια διαθέτουν incabloc, το οποίο προσφέρει σημαντική αντικραδασμική προστασία στο μηχανισμό του ρολογιού, αλλά κι αυτό έχει όρια. Άλλωστε οι επαναλαμβανόμενοι και συνεχείς κραδασμοί έχουν ούτως ή άλλως αναπόφευκτες συνέπειες.

Ό,τι παραγγέλνεις από χώρα μέλος της ΕΕ δεν επιβαρύνεται με δασμούς.

Αυτά, γενικά.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 09:57:44 πμ »
Όποιο Ωμέγα πάρεις, σε αυτά τα χρήματα, σου κάνει και θα μείνεις ευχαριστημένος.
Δεν υπάρχει θέμα με τη μηχανή.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 31, 2008, 09:15:28 μμ »
constantin καλωσορησες και απο μενα
θα τολμουσα να πω οτι ισως θα επρεπε να κοιταζες για κανενα Rolex  :D
στο θεμα αντοχης και κραδασμοι νομιζω οτι ειναι απο τα ποιο ενδεδειγμενα ρολογια
εστω και μεταχειρισμενο ελαφρως λογω κοστους

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 03:31:23 πμ »
Μεταχειρισμενο δεν θα ηθελα να παρω, χωρις να θελω να προσβαλω κανενα, τα ρολεξ δεν ειναι λιγο μεγαλιστικα...εγω ειμαι στα 33 τωρα. πιθανολογω οτι τετοια μαρκα ρολοι πιθανοτατα θα φορουσα γυρω στο 40 - 45. ασε που εχει βρομισει και η αγορα απο folex....

γι αυτο καμμια γνωμη....http://www.authenticwatches.com/longines-admiral-l36664766.html
εδω το βρισκω στα 1700 ευρωπουλα...

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 03:45:02 πμ »
Αφού κοιτάς Longines θα πρότεινα να περιμένεις να έρθει αυτό το μοντέλο.

cflye photos

Είναι το Legend Diver, ρέπλικα μοντέλου του 60.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 03:25:29 μμ »
Μεταχειρισμενο δεν θα ηθελα να παρω, χωρις να θελω να προσβαλω κανενα, τα ρολεξ δεν ειναι λιγο μεγαλιστικα...εγω ειμαι στα 33 τωρα.

Μεγαλίστικα μάλλον όχι. Κάπως παρωχημένου σχεδιασμού, ναι.
Από την άλλη, "το κλασικό είναι πάντα της μόδας".
Τρέχα γύρευε. Δεν βγάζεις άκρη.
Πάρε ό,τι σ' αρέσει περισσότερο. Το αισθητικό κριτήριο άλλωστε είναι άκρως υποκειμενικό.

γι αυτο καμμια γνωμη....http://www.authenticwatches.com/longines-admiral-l36664766.html

Κλασική ποιότητα Longines. Μηχανικά, φοράει την πιο "περιποιημένη" ΕΤΑ Valgranges Α07.231 (μετεξέλιξη της 7750, με βασική διαφορά τη διάμετρο, 16,5 γαλλικές γραμμές (lignes).
Υπάρχουν βέβαια και αντίστοιχες μηχανικές λύσεις σε χαμηλότερη τιμή. Δες στις σχετικές ενότητες "αγορά μέχρι Χ €".

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 04:01:07 μμ »
Μεταχειρισμενο δεν θα ηθελα να παρω, χωρις να θελω να προσβαλω κανενα, τα ρολεξ δεν ειναι λιγο μεγαλιστικα...εγω ειμαι στα 33 τωρα. πιθανολογω οτι τετοια μαρκα ρολοι πιθανοτατα θα φορουσα γυρω στο 40 - 45. ασε που εχει βρομισει και η αγορα απο folex....

γι αυτο καμμια γνωμη....[url]http://www.authenticwatches.com/longines-admiral-l36664766.html[/url]

τα ρολεξ δεν ειναι λιγο μεγαλιστικα...

εξαρταται απο το μοντελο!το νεο Rolex GMT II ειναι πολυ σπορ

http://images.andale.com/f2/125/122/18070503/2007/11/17/RolexGMTII_002.jpg

η ολο και μεγαλυτερη διαμετρος των ρολογιων απαιτουσε και την αναλογη αυξηση των μηχανων τοσο για αισθητικους λογους(μεγαλη κασα με μια  μικρη μηχανη που περιβαλλεται απο o-rings για να καλυψουν το κενο )αλλα και για πρακτικους ,πιο αποδοτικο το κουρδισμα λογω μεγαλυτερης διαμετρου του ροτορα

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 07:03:31 μμ »
χαιρομαι που με καλυψαν οι φιλοι nin george_ αγαπητε φιλε constantin
τα rolex δεν νομιζω οτι θεωρουνται ''γεροντιστικα'' και εξ αλλου δεν ειναι και εικοσαρης  ;D
νομιζω παντως για την σκληρη χρηση που ανεφερες οτι τα rolex επιμενω ειναι μια καλη επιλογη 

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 02, 2009, 09:28:33 μμ »
το longines diver που προτείνει ο B&B  eίναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 01:11:38 πμ »
Μεχρι 3300 Ευρω παιρνεις οτι θελεις απο την σειρα Seamaster, Speedmaster της Ωμεγα. Σαν κατοχος 2 Ωμεγα στα προτεινω ανεπιφυλακτα. Καμε μια βολτα απο την Μπουτικ της Ωμεγα και φορεσε στο χερι σου αρκετα ρολογια. Παρε τιμη καταλογου και υπολογιζε απο 20% εως 25% εκπτωση αναλογα το μοντελο.

Επειδη λες για ταξιδι Ταυλανδη να ξερεις οτι οι τιμες πανω κατω ειναι τα ιδια συν το ρισκο να περασει το ρολοι απο τελωνειο. Γενικα με τις εκπτωσεις που παιζουν στην Ελλαδα (20 - 25%) δεν αξιζει το ρισκο για αγορα απο εξω. Να σκεφτεις οτι ενα ρολοι μηχανικο ειναι ζωντανος οργανισμος οποτε απο εκει που θα το αγορασεις θα το πηγαινεις για σερβις και οτι αλλο χρειαστεις.

Φιλικα,
Νικος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 11:14:48 πμ »
ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες σας, πραγματικα χρησιμες. Η ωρα της αγορας πλησιαζει οποτε θα σας ενημερωσω σχετικα...
ευχαριστω και παλι.

Αποσυνδεδεμένος coninos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 03:15:10 μμ »
γεια χαρα σε ολους, γυρισα και τελικα πηρα το omega seamaster planet ocean bigsize.http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.gemnation.com/images/watches/Omeg/2200.51.00.jpg&imgrefurl=http://www.gemnation.com/watches/Omega-Seamaster-Planet-Ocean-Big-Size-1802.html&usg=__5l63E3muN5OnYUy8Ps2V5as2YCQ=&h=525&w=350&sz=47&hl=el&start=4&tbnid=s23fDLAG9sorrM:&tbnh=132&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3DSeamaster%2BPlanet%2BOcean%2BBig%2BSize%26gbv%3D2%26hl%3Del%26sa%3DG.
στην ωμεγα  (Συνταγμα) ειχε τελικη γυρω στα 2800. Στην ωμεγα στην Μπανγκοκ ειχε γυρω στα 2500 με μια μικρη επιστροφη φορου εβγαινε γυρω στα 2400 και κατι ....τελικα το πηρα απο duty free 2180. στο αεροδρομια στο γυρισμο στο τσακ ηταν να με σταματησουν αλλα την γλυτωσα.....
ευχαριστω για τις συμβουλες σας και ελπιζω να ευχαριστηθω το νεο μου ρολογακι....

ααα και κατι ακομα...πως βαζετε στο μνμ τις φωτ? παταω το αναλογο κουμπι και βγαζει κατι bbcodes...meta?

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 03:24:42 μμ »
με γεια καλοφορετο,καταπληκτικη επιλογη

Αποσυνδεδεμένος mastersurgeon

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 08:30:52 μμ »
πραγματικα πολυ καλο!!!]καλοφορετο!!!

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 09:31:21 μμ »
Με γεια το ρολοι πριν απο ενα μηνα αγορασα ακριβως το ιδιο.

Επειδη το φορουμ ειναι για να μοιραζεται τις γνωσεις με ολα τα μελη πρεπει να αναφερω οτι το ιδιο ρολοι αγοραστηκε απο επισημο αντιπροσωπο της Ωμεγα στην Ελλαδα 2100.

Την ιδια τιμη εδινε και μεγαλο καταστημα στην Κηφησιας.

Ουτε αγχος τελωνειου ουτε τιποτα. Τελος καλο θα ηταν να μας πεις φιλε μου τι σου ειπαν για την εγγυηση. Ειναι παγκοσμια η μονο για Ασια?

Εν κατακλειδι αγορα απο εξωτερικο δεν ειναι και τοσο συμφερουσα.

Φιλικα,
Νικος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 24, 2009, 09:36:57 μμ »
Πανέμορφο!!!

Καλορίζικο και να το χαρείς για πολλά πολλά χρόνια :)
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 01:00:29 μμ »
καλοριζικο ..........οντως ωραιο ρολοι ......

την αλλη φορα να στειλεις το κουτι στον εαυτοσου με το ταχυδρομειο

ουτε γατα ουτε ζημια!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 01:40:23 μμ »
καλοφορετο!
τι ομορφο ρολοι....... :)

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 25, 2009, 05:09:46 μμ »
Αγαπημένο πολύ, από κοντά είναι ωραιότερο, να το χαίρεσαι!!!

Ωmega cosc 45αρι 600m perfect!!!!!
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»