Αποστολέας Θέμα: συλλέκτης pilot ρολογιών? μπααααα  (Αναγνώστηκε 2868 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aerialoffthelip

• 38mm case
    • Προφίλ
συλλέκτης pilot ρολογιών? μπααααα
« στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 10:54:29 μμ »
Χωρίς πολλά φρου-φρου, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό...

...μετά και την έλευση του Nav. B Griechisch Uhr, θα βρεθώ ξαφνικά με 3 pilot ρολόγια!!
(τα άλλα δυο είναι το IWC Pilot Mark XV και το IWC Pilot Chrono)
μιας και δεν μου αρέσει απλά να συλλέγω ρολόγια, (να τα φοράω μου αρέσει) σκέφτομουν μήπως να δώσω τα 2 IWC για να πάρω κάτι "άλλο"

τι "άλλο" δεν έχω σκεφτεί, ούτε έχω απογοητεύτει από/βαρεθεί τα IWC... απλά σκέφτομαι ότι δεν θα τα φοράω και τα 3, δεν θα τα ευχαριστιέμαι (ήδη το Mark XV έχει "μπει στο συρτάρι").

Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταφέρω να τα δώσω σε καλή τιμή (ο καιρός γαρ... δύσκολος), και δεν θα ήθελα να δώσω πολλά λεφτά + 2 ρολόγια για να πάρω κάτι σούπερ αυτή την εποχή...

αλήθεια εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου??

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: συλλέκτης pilot ρολογιών? μπααααα
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 10:57:53 μμ »
κανε προγραμμα!ποιο ρολοι θελω?ποσο κανει ?σε ποιες τιμες θα μπορουσα να πουλησω τα ρολογια μου!βασικα βαλε καποια ρολογια στοχο και αξιολογησε τα

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 11:04:19 μμ »
κανε προγραμμα!ποιο ρολοι θελω?ποσο κανει ?σε ποιες τιμες θα μπορουσα να πουλησω τα ρολογια μου!βασικα βαλε καποια ρολογια στοχο και αξιολογησε τα

Τα πες ολα  :up:
Αν ακομη σ αρεσουν κι ευχαριστιεσαι οταν τα φορας,μη τα δωσεις..

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 11:17:08 μμ »
εγω φιλε θα ελεγα οτι ειπε ο george_
δες τι θα ηθελες , ποσο κανει, τι θα επρεπε να συμπληρωσεις κλπ και σιγα σιγα αποφασιζεις

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 11:23:20 μμ »
το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα τα φοράω και τα 3... ή καλύτερα, θα προτιμούσα να έχω να διαλέξω ανάμεσα σε pilot και "κάτι άλλο", παρά σε pilot A & pilot B

και, αν πιάνω σωστά τον παλμό του φόρουμ, μάλλον στο ίδιο μήκος κύματος παίζετε!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 28, 2008, 11:45:33 μμ »
το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα τα φοράω και τα 3... ή καλύτερα, θα προτιμούσα να έχω να διαλέξω ανάμεσα σε pilot και "κάτι άλλο", παρά σε pilot A & pilot B

και, αν πιάνω σωστά τον παλμό του φόρουμ, μάλλον στο ίδιο μήκος κύματος παίζετε!
για εμενα καθε ρολοι ειναι μοναδικο και δεν το βλεπω ετσι το θεμα αλλα αν εσυ νιωθεις ετσι πραξε αναλογος αλλα κανε μια ερυνα πρωτα για να δεις τι θες ;)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 12:16:07 πμ »
Χωρίς πολλά φρου-φρου, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό...

...μετά και την έλευση του Nav. B Griechisch Uhr, θα βρεθώ ξαφνικά με 3 pilot ρολόγια!!
(τα άλλα δυο είναι το IWC Pilot Mark XV και το IWC Pilot Chrono)
μιας και δεν μου αρέσει απλά να συλλέγω ρολόγια, (να τα φοράω μου αρέσει) σκέφτομουν μήπως να δώσω τα 2 IWC για να πάρω κάτι "άλλο"

τι "άλλο" δεν έχω σκεφτεί, ούτε έχω απογοητεύτει από/βαρεθεί τα IWC... απλά σκέφτομαι ότι δεν θα τα φοράω και τα 3, δεν θα τα ευχαριστιέμαι (ήδη το Mark XV έχει "μπει στο συρτάρι").

Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταφέρω να τα δώσω σε καλή τιμή (ο καιρός γαρ... δύσκολος), και δεν θα ήθελα να δώσω πολλά λεφτά + 2 ρολόγια για να πάρω κάτι σούπερ αυτή την εποχή...

αλήθεια εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου??
στα'λεγα εγώ πάρε κανα πανεραι να παίζεις με τα καοτσουκλουριά,σε παραλία -θάλασσα-βουνό γραφείο κτλ. τώρα βρέθηκες με τρείς "πιλότους"!Καλώς ή κακώς τα ρολόγια αυτά σε ψιλοδεσμεύουν και τα βαριέσαι ευκολότερα,δεν είναι τυχαίο ότι μονο εδώ μέσα από το φόρουμ μας  άλλα 3 άτομα(συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) δώσαμε τα pilot ρολογάκια μας και χτυπήσαμε πανέρια για τους λόγους που προαν'εφερα......εγώ με την σειρά μου να σου ευχηθώ καλή τύχη  :-*  8)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 12:18:21 πμ »
Μην κάνεις τίποτα. Όχι ακόμα.
Εδώ δεν ισχύει το γοργόν και χάριν έχει. Η αγορά έχει περιέλθει σε τέλμα. Και αφού δεν είσαι σίγουρος με τι θέλεις να αντικαταστήσεις αυτά που ήδη έχεις, βάλτα κάτω και δες τουλάχιστον ποιο ΔΕΝ θες να κρατήσεις. 
Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχεις την "πολυτέλεια" να διαλέξεις σήμερα το ένα, μεθαύριο το άλλο, και μετά από ένα μήνα το παράλλο.
Επίσης, η ομοιομορφία δεν είναι απαραίτητα κακή. Άλλοι την επιζητούν στα ρολόγια τους.
Όσο πιο ετερόκλητα είναι τα ρολόγια μιας "συλλογής", τόσο πιο πολύ δεν δένουν μεταξύ τους οπότε τα εντελώς "διαφορετικά" σιγά σιγά περιθωριοποιούνται, θα μπορούσε να πει κάποιος. Αυτό όμως χωράει πολύ κουβέντα.

Τέλος πάντων, αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου είναι να αφήσω το μυαλό μου να καθαρίσει. Μην βρεθείς στη θέση όλων αυτών που διαβάζω σε ξένα φόρουμ που λένε "Καλορίζικο φίλε. Αααχχχ, το χα και γω και το 'δωσα".

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 12:34:49 πμ »
nin, απλά.... :god: :god: δεν είναι μόνο το τι "ζουμί", είναι και το περιτύλιγμα (=γράψιμο) σου, που κάνει το κάθε ποστ πιο απολαυστικό από το άλλο! respect!

konakis, αν αποφασίσω να κινηθώ προς νέες αγορές, να ξέρεις ότι το πρώτα πράγμα που θα κάνω θα είναι να σου στείλω pm :) είμαι σίγουρος ότι για ακόμα μια φορά θα βοηθήσεις!

φιλικά,

γιώργος

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 12:44:21 πμ »
nin, απλά.... :god: :god: δεν είναι μόνο το τι "ζουμί", είναι και το περιτύλιγμα (=γράψιμο) σου, που κάνει το κάθε ποστ πιο απολαυστικό από το άλλο! respect!

Χα χα, ούτε κύβος knorr να ήμουνα  ;D
Να 'σαι καλά φίλε aerial.

konakis, αν αποφασίσω να κινηθώ προς νέες αγορές, να ξέρεις ότι το πρώτα πράγμα που θα κάνω θα είναι να σου στείλω pm :) είμαι σίγουρος ότι για ακόμα μια φορά θα βοηθήσεις!

Ωχ. Άντε, καλορίζικο το Panerai.  :asian:

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 12:50:36 πμ »