Αποστολέας Θέμα: PLAYSTATION 3  (Αναγνώστηκε 21036 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: PLAYSTATION 3
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 10:45:06 μμ »
Στην αναβάθμιση αναφερόμουν στο hardware.
Πχ στο pc αν αρχίσει και σέρνεται παίρνεις μια μνήμη και μια κάρτα γραφικών και είσαι πάλι ΟΚ.
Στο playstation θα παίζεις ίδιου επιπέδου γραφικών παιχνίδια μέχρι να βγει το επόμενο.
Μην ξεχνάς πόσο παρωχημένο σε γραφικά ήταν το playstation 2 σε σχέση με τα pc πριν βγει το 3...
δεκτον αλλα και η αναβαθμιση στο pc δεν ειναι ετσι απλη υποθεση η μνημη ειναι φτηνη πολυ φτηνη ολλα τα αλλα ειναι ακριβα δες ποσο εχουν οι top gpu οι οι τοp processor και θα καταλαβεις δεν εχει σημασια να σου παιζει τα παιχνιδια στοχος ειναι να τα παιζει οπως πρεπει
ΥΓ
ειμαστε λιγο off αλλα οκ

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 10:45:36 μμ »
τι να σου πω εγω πλεον δεν ασχολουμε με video games Μεγάλωσα (20 χρόνων ) άσε που δεν έχω και χρόνο

Εντάξει, το 'πιασα το υπονοούμενο ;)
Εγώ πάλι είμαι 31 και ασχολούμαι μια χαρά και τώρα που θα γεννηθεί ο γιός μου θα τα παίρνω όλα διπλά.
Γούστα είναι αυτά.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 10:49:37 μμ »
Εγώ πάλι είμαι 31 και ασχολούμαι μια χαρά και τώρα που θα γεννηθεί ο γιός μου θα τα παίρνω όλα διπλά.
Γούστα είναι αυτά.

σωστός
...σε νιώθω...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 10:50:17 μμ »
δεκτον αλλα και η αναβαθμιση στο pc δεν ειναι ετσι απλη υποθεση η μνημη ειναι φτηνη πολυ φτηνη ολλα τα αλλα ειναι ακριβα δες ποσο εχουν οι top gpu οι οι τοp processor και θα καταλαβεις δεν εχει σημασια να σου παιζει τα παιχνιδια στοχος ειναι να τα παιζει οπως πρεπει
ΥΓ
ειμαστε λιγο off αλλα οκ

Σωστός, για να παίξεις πχ το crisis σε full graphics θα χρειαστεις 3000 σε pc... :'(
Αλλά και με 1000 ευρώ νομίζω θα το ευχαριστηθείς εξίσου και θα είναι πιο user friendly με τα mouse σου, την κάμερα πιο εύχρηστη κτλ.
Έχεις δίκιο για το off topic, εγώ φταίω, παρασύρομαι , το κόβω.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 06:31:29 μμ »
Είμαι και εγώ κάτοχος εδώ και ένα χρόνο του PS3 και είναι κορυφαίο !!!
Με μοναδικό μειονέκτημα την αγορά HD TV (που ήδη είχα) και τα ακριβά παιχνίδια ...
Αν και εγώ αγοράζω από 3-6 το χρόνο ...

Φιλικά Στέφανος.

Υ. Γ.
Με μια  1378x780 =  720p που είναι τα περισσότερα games είναι τώρα πάμφθηνες !
Με μια 1980x1080= 1080p είναι καλύτερη σε BlueRey Movies και θα δεις λιγότερες διαφορές στα games (σε αυτά που υποστηρίζουν 1080p ή 1080i ) ...

_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 08:30:49 μμ »
Είμαι και εγώ κάτοχος εδώ και ένα χρόνο του PS3 και είναι κορυφαίο !!!
Με μοναδικό μειονέκτημα την αγορά HD TV (που ήδη είχα) και τα ακριβά παιχνίδια ...
Αν και εγώ αγοράζω από 3-6 το χρόνο ...

Φιλικά Στέφανος.

Υ. Γ.
Με μια  1378x780 =  720p που είναι τα περισσότερα games είναι τώρα πάμφθηνες !
Με μια 1980x1080= 1080p είναι καλύτερη σε BlueRey Movies και θα δεις λιγότερες διαφορές στα games (σε αυτά που υποστηρίζουν 1080p ή 1080i ) ...

+1

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 08:34:58 μμ »
Οι κονσόλες είναι για πιο ανάλαφρες καταστάσεις, πιο "εύπεπτα" παιχνίδια.
Τα PC είναι για πιο σκληροπυρηνικό gaming. Ο μόνος λόγος για να έπαιρνα ποτέ κονσόλα, θα ήταν τα Grand Tourismo!..

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 09:20:31 μμ »
ειμαι 35 εχω γυρισει τον μισο γνωστο κοσμο ,εχω παρει μερος σε ειρηνευτικες αποστολες ,ανθρωπιστικες βοηθειεσ σε εμπολεμες

ζωνες και εχω κανει απο τα ποιο ταπεινα μεχρι τα ποιο παραξενα  επαγγελματα ανεκαθεν επαιζα σε PC  ηταν και ειναι ενας

μοναδικος τροπος για να χαλαρωνω αλλα ουσιαστικα ειναι η πρωτη μου κονσολα ειναι οντως το κατι αλλο σε συνδυασμο με μεγαλη

οθονη hd ειναι μια νεα εμπειρια και με 300 εuros blue-ray και κονσολα οντως αξιζει τα λεφτα της!

value for money αγορα μενει να τεσταρω τον ηχο μου λειπει μια οπτικη ινα και ενα καλωδιο δικτυου

επαιξα κανα μισαωρο το παιχνιδι που δινουν το motorstorm pacific drift και ειχε χαβαλε

warover μην μεγαλωσεις ποτε!για κανενα λογο και για ολα τα λεφτα του κοσμου!

παω να παιξω far cry 2 να ξεχαρμανιασω γιατι αυριο ειναι δυσκολη μερα!(στο PC φυσικα!)
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 22, 2008, 10:16:24 πμ »
ειμαι 35 εχω γυρισει τον μισο γνωστο κοσμο ,εχω παρει μερος σε ειρηνευτικες αποστολες ,ανθρωπιστικες βοηθειεσ σε εμπολεμες

ζωνες και εχω κανει απο τα ποιο ταπεινα μεχρι τα ποιο παραξενα  επαγγελματα ανεκαθεν επαιζα σε PC  ηταν και ειναι ενας

μοναδικος τροπος για να χαλαρωνω αλλα ουσιαστικα ειναι η πρωτη μου κονσολα ειναι οντως το κατι αλλο σε συνδυασμο με μεγαλη

οθονη hd ειναι μια νεα εμπειρια και με 300 εuros blue-ray και κονσολα οντως αξιζει τα λεφτα της!

value for money αγορα μενει να τεσταρω τον ηχο μου λειπει μια οπτικη ινα και ενα καλωδιο δικτυου

επαιξα κανα μισαωρο το παιχνιδι που δινουν το motorstorm pacific drift και ειχε χαβαλε

παω να παιξω far cry 2 να ξεχαρμανιασω γιατι αυριο ειναι δυσκολη μερα!(στο PC φυσικα!)
+1 :up:
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 22, 2008, 10:20:08 πμ »

Far Cry 2 όλα τα λεφτά, πραγματικά τεράστιο, 3 εβδομάδες μου πήρε να το τερματίσω, να χρησιμοποιείς τα λεοφωρεία αλλιώς έχει πολύ οδήγημα και βαριέσαι!
Για τον ήχο, εάν βέβαια έχεις τη δυνατότητα από τα μηχανήματά σου, προτίμησε ομοαξονικό ψηφιακό αντί για οπτική.
Ειδικοί του χώρου μου έχουν πει ότι είναι πιο ποιοτικό στη μεταφορά ψηφιακού σήματος.
 :offtopic sorry αλλά συγχωρήστε με, μιας και εδώ είναι chat and fun!

Αποσυνδεδεμένος mastersurgeon

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 22, 2008, 09:18:58 μμ »

πεστα!!!!!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 22, 2008, 11:01:45 μμ »
δεν μεγαλωσα απλα ωριμασα 8)
ΥΓ
same ages others mature  ;D

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 22, 2008, 11:41:33 μμ »
δεν μεγαλωσα απλα ωριμασα 8)
ΥΓ
same ages others mature  ;D

My name is warover. Dewars warover.  ;D

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 23, 2008, 12:14:45 πμ »
My name is warover. Dewars warover.  ;D
και προσπαθουσα να σκεφτω απο που το ειχα ακουσει αλλα τπτ
ΥΓ
always true, always you  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 23, 2008, 12:22:07 πμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 23, 2008, 10:56:30 πμ »
ενα game για το PS3 για απο 7 εως 30913 χρονων
και τιτλος καλιτερο PS3 Game 2008

LittleBigPlanet !!! MUST BUY  ;D

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 24, 2008, 05:09:32 μμ »
dewarism vs chivalrism πινω μονο μαλτ συγχωρεστε με

επιτρεψτε μου να ανοιξω ενα islay ετων και να το σκεφτω

κατι παλαβα μου κανει το home cinema και δεν μου βγαζει ηχο και θα αρχισω τις πατεντες

little big planet εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα!

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 26, 2008, 05:52:38 μμ »
αγορασα ενα παιχνιδακι για το μικρο ratchet n klank?

επαιζα χτες το βραδυ μεχρι τις δυο !

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 26, 2008, 05:56:22 μμ »
αγορασα ενα παιχνιδακι για το μικρο ratchet n klank?

επαιζα χτες το βραδυ μεχρι τις δυο !
νομιζω ειναι clank
ωραια πραματα
ΥΓ
με τον ηχο ολα οκ?

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 26, 2008, 07:18:36 μμ »
ναι νικο μου ολα καλα πηρα οπτικη ινα και παιδευτηκα με τις ρυθμισεις λιγο αλλα πετυχε !

συνδεθηκα μεσω ethernet στο router και μου μενει να το ρυθμισω και αυτο !

δουλεψε η πατεντα με το blue-ray writer?ειμαι περιεργος να μαθω ,μου ειπαν επισης οτι αλλα παιχνιδια ειναι blue ray και αλλα dvd!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 26, 2008, 08:04:57 μμ »
ναι νικο μου ολα καλα πηρα οπτικη ινα και παιδευτηκα με τις ρυθμισεις λιγο αλλα πετυχε !

συνδεθηκα μεσω ethernet στο router και μου μενει να το ρυθμισω και αυτο !

δουλεψε η πατεντα με το blue-ray writer?ειμαι περιεργος να μαθω ,μου ειπαν επισης οτι αλλα παιχνιδια ειναι blue ray και αλλα dvd!

ναι ειναι αληθεια αυτο
ΥΓ
μελετησες τα link που σου στειλα? 8)
τα υπολοιπα με pm