Αποστολέας Θέμα: ΤΟ ΡΟΛΟΙ-ΤΑΝΚ  (Αναγνώστηκε 14319 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
ΤΟ ΡΟΛΟΙ-ΤΑΝΚ
« στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:22:51 μμ »
Λοιπον...
1) Ειμαι τρομερα ατσουμπαλος και απροσεκτος και συνεχεια χτυπαω τα χερια μου (και τα ποδια μου, και το κεφαλι μου ενιοτε) οποτε θελω ενα ρολοι-τανκ. Χτυπαω σε γωνιες, σε πορτες, σε τοιχους, σε ασανσερ! Αθραυστο, αχαρακτο, αθανατη κασα εν ολιγοις.
2) Μου αρεσει η ιδεα ενος μαυρου τανκ ρολογιου!!
3) Δεν θελω κανενα complication στο τανκ μου. Απλα να λεει την ωρα, αντε και την ημερομηνια. Αν το τανκ θα εχει quartz ή αυτοματη καρδια δεν με νοιαζει αρκει να ειναι ποιοτικη.
4) Να'ναι το τανκ μου επιβλητικο και χοντρο. Να σου φωναζει οτι δεν ξεμπλεκεις ευκολα με αυτο. Αρα οτιδηποτε κατω απο 43mm διαμετρο (χωρις την κορονα) και το αντιστοιχο παχος (φανταζομαι γυρω στα 13mm) απορριπτεται!
5) Το τανκ μου δεν θα ειναι αμφιβιο, αλλα χερσαιο. Συνεπως στεγανοτητα 1000 μετρων μου ειναι παντελως αδιαφορη.
6) Ολα φωναζουν SINN αλλα ειμαι και τσιφουτης, οποτε θα με ικανοποιουσε μια τιμη λιγοτερο απο 1000 ευρω.
Υπαρχει τετοιο τανκ ή θα πρεπει να διαθεσω περισσοτερα?
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Wostep

• Επισκέπτης
Απ: ΤΟ ΡΟΛΟΙ-ΤΑΝΚ
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:29:33 μμ »
Λοιπον...
1) Ειμαι τρομερα ατσουμπαλος και απροσεκτος και συνεχεια χτυπαω τα χερια μου (και τα ποδια μου, και το κεφαλι μου ενιοτε) οποτε θελω ενα ρολοι-τανκ. Χτυπαω σε γωνιες, σε πορτες, σε τοιχους, σε ασανσερ! Αθραυστο, αχαρακτο, αθανατη κασα εν ολιγοις.
3) Δεν θελω κανενα complication στο τανκ μου. Απλα να λεει την ωρα, αντε και την ημερομηνια. Αν το τανκ θα εχει quartz ή αυτοματη καρδια δεν με νοιαζει αρκει να ειναι ποιοτικη.
4) Να'ναι το τανκ μου επιβλητικο και χοντρο. Να σου φωναζει οτι δεν ξεμπλεκεις ευκολα με αυτο. Αρα οτιδηποτε κατω απο 43mm διαμετρο (χωρις την κορονα) και το αντιστοιχο παχος (φανταζομαι γυρω στα 13mm) απορριπτεται!
5) Το τανκ μου δεν θα ειναι αμφιβιο, αλλα χερσαιο. Συνεπως στεγανοτητα 1000 μετρων μου ειναι παντελως αδιαφορη.
6) Ολα φωναζουν SINN αλλα ειμαι και τσιφουτης, οποτε θα με ικανοποιουσε μια τιμη λιγοτερο απο 1000 ευρω.

Πιο πολύ γέλιο δεν έχω κάνει με περιγραφή Μr. TANK  ;D  ;D  ;D  ;D

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:30:03 μμ »
Λοιπον...
benarus Barracuda
seiko sumo

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:31:02 μμ »
Επειδη πας γυρευοντας :)
Το πρωτο που μου ρθε στο μυαλο.Το πολυ 550Ε απο ιντερνετ.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:40:38 μμ »
Παιδες, λυπαμαι αλλα μεχρι τωρα κανενα δεν μ'αρεσει για να γινει το τανκ μου. Επισης και τα 3 που μου δειξατε μοιαζουν να ειναι πακετο με 2 μπουκαλες οξυγονου. Δεν θα γινω ποτε δυτης, εκτος αν βρεξει παρα πολυ...
Ακομη, νομιζω οτι κανενα απο αυτα που μου δειξατε εχει αχαρακτη κασα.
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Αποσυνδεδεμένος kohran

• Just Registered
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:52:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:54:30 μμ »
Καλησπερα

επειδη για μια περιοδο εψαχνα κι εγω για ενα παρομοιο ρολοι με το δικο σου και το μπατζετ μου δεν εφτανε για U-Boat, υστερα απο ενα καλο ψαξιμο επεσε το ματι μου στα Nixon. Σερφαδικη μαρκα ειναι νομιζω και τα ρολογια εχουν σχεδιαστει ειδικα απο ομαδα ανθρωπων που ηθελαν κατι ιδιαιτερα ανθεκτικο. Τελικα ουτε αυτο πηρα, αλλα το προτεινα σε ενα φιλο μου και το πηρε γυρω στα 400 ευρω απο την Αγγλια. Το ρολοι απο κοντα ειναι πραγματικο θηριο με διαμετρο κοντα στα 50mm, φαινεται τρομερα ανθεκτικο και ειναι εντελως ψαρωτικο. Βεβαια δεν ειναι μαρκα ρολογιων αποκλειστικα αλλα προσωπικα πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του ειδικα για το λογο που το θες εσυ. Ισως καποια αλλα μελη σε βοηθησουν περισσοτερο.

Οριστε ενα χαρακτηριστικο ρολοι

http://image.nixonnow.com/image/product_detail/season3/products/zoom/A057-zoom-001.png

Movement: Custom 3 Hand Swiss With Easy To Read Tide Subdial. Quick Adjust Button For Easy Setting Of Subdial. Case: Custom 300 Meter Stainless Steel With Hardened Mineral Crystal, External Rotating Bezel With Countdown Timer, And 9:00 Crown Position. Band: Custom Solid Stainless Steel With Brushed Finish And Double Locking Clasp.

και αυτη ειναι η σελιδα με τα ολα ρολογια (να κοιταξεις τη σειρα 51-30)

http://eu.nixonnow.com/mens-watches/

Ελπιζω να βοηθησα

Γιωργος

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 01:58:02 μμ »
Παιδες, λυπαμαι αλλα μεχρι τωρα κανενα δεν μ'αρεσει για να γινει το τανκ μου. Επισης και τα 3 που μου δειξατε μοιαζουν να ειναι πακετο με 2 μπουκαλες οξυγονου. Δεν θα γινω ποτε δυτης, εκτος αν βρεξει παρα πολυ...
Ακομη, νομιζω οτι κανενα απο αυτα που μου δειξατε εχει αχαρακτη κασα.

Λυπάμαι άλλα μάλλον ζητάς πολλά ...
Μέχρι 1000 ευρο και αχάρακτη κάσα?
Δεν υπάρχει κανένα ρολόι αχάρακτο(εκτός των κεραμικών αλλά ΣΠΑΝΕ)
Ατσάλινες , χρυσές, απο τιτάνιο κάσες κτλπ κτλπ μην περιμένεις να μην χαράζονται .

Δεν σου αρέσουν τα ογκώδη ρολόγια που παράθεσαν οι φίλοι γιατί τα θεωρείς μεγάλα ή δεν ξέρω και εγώ τι ...
Πάντως για σκληρή χρήση λεπτές κάσες μην περιμένεις να αντέξουν .

Και ρίξε αν θες και λιγάκι τις απαιτήσεις σου γιατί super ρολόι δεν υπάρχει , αλλιώς θα είχαν κλείσει όλα τα εργοστάσια ανα τον κόσμο .

Εγώ χωρίς να προσπαθώ να σε απογοητεύσω , και το κινητό σου λέει την ώρα , μήπως θα έπρεπε να μείνεις με αυτό ? ΄
Γιατί ειλικρινά με τα χαρακτηριστικά που ζητάς δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό ...

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 02:07:43 μμ »
To citizen που παρεθεσα εχει τιτανιο με επεξεργασια duratect.Το 99% των ρολογιων ΤΑΝΚ οπως λες ειναι για dive εφαρμογες και ειναι λογικο.Το ρολοι που ψαχνεις και στα λεφτα που το θελεις δεν υπαρχει.Κοιτα για gshock.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 05:17:39 μμ »
casio g shock??
φθηνο αθραυστο αλλα quartz.
και εχει καποια τερατωδη σε μεγεθος!
sorry αλλα γι αυτα που ζητας εκει θα πηγαινα..
θα σου ελεγα και suunto αλλα ειναι τελειως digitalized

τσιφουτη ;D για τσεκαρε...
εχουν και καλες τιμες γενικως ;)

http://www.gshock.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 12, 2008, 05:50:16 μμ από giorgos mg »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 05:26:46 μμ »
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,443.20.html

g shock θα βρεις σε στρατιωτικα σωματα,διαστημικες αποστολες ΝΑΣΑ ,εχουν πολλους οπαδους και καποια ειναι συλλεκτικα

http://www.g-peopleland.com/

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 05:43:49 μμ »
η προταση μου θα ηταν το casio frogman,πολλες εκδοσεις αν και δυσκολο μερικες φορες να το πετυχεις!μια απο αυτες

Bought a couple of Frogmen for myself and the wife for Xmas and I wanted to post a quick review to mention how awesome these watches are!

Not only do they look great (bought a white with black face for her and grey with navy face for me) but they keep up to 10 dives stored and are built like tanks.

I decided to "test" their toughness by dropping mine into a cup of water and freezing it overnight. then Microwaved it to thaw it out. ...works fine!

Now thats tough.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 06:01:36 μμ »
Για δες ΕΔΩ

Είναι 42άρι αλλά λόγω απουσίας στεφάνης φοριέται μεγαλύτερο.
ΚΕΡΑΜΙΚΗ κάσα. 899$
Λέω να πάρω ένα 2ο χέρι με 700$. Έτσι κι αλλιώς αχάρακτο είναι.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 06:23:33 μμ »
Για δες ΕΔΩ

ΚΕΡΑΜΙΚΗ κάσα. 899$

Dimitris, Da Man!

2824;

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 06:31:51 μμ »
Για δες ΕΔΩ

Είναι 42άρι αλλά λόγω απουσίας στεφάνης φοριέται μεγαλύτερο.
ΚΕΡΑΜΙΚΗ κάσα. 899$

Φιλικά
Δημήτρης

Aχάρακτο ? Το κεραμικό ?
Η λέξη "αχάρακτο" προσδιορίζει κάτι που δεν χαράσεται με τίποτα .. Το κεραμικό δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία .
Εξάλλου ο άνθρωπος ζητάει κάτι "αντοχής" ...Έχεις δει πόσο ωραία κομματάκια γίνεται το κεραμικό ?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 06:35:37 μμ »
αρα ενα ρολοι εξειδικευμενο για πολυ σκληρη χρηση ειναι ενα g shock ,το εχει αποδειξει αλλωστε

Bought a couple of Frogmen for myself and the wife for Xmas and I wanted to post a quick review to mention how awesome these watches are!

Not only do they look great (bought a white with black face for her and grey with navy face for me) but they keep up to 10 dives stored and are built like tanks.

I decided to "test" their toughness by dropping mine into a cup of water and freezing it overnight. then Microwaved it to thaw it out. ...works fine!

Now thats tough.

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 06:42:58 μμ »
traser P 6500 Type 6
200 eurο απο traser.gr
είναι tiny αλλα για κάποιο περίεργο λόγο επιβλητικότατο και με φοβερή ευκρίνια και την μέρα και την νυχτα. Mil specs το έχω και προσωπικά σε βεβαιώνω για την αντοχή του.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 06:44:51 μμ »
http://www.gshock.com/content/toughness/resistance/

εδω με πολλα βιντεακια για τα  test στα g-shock

δειτε το HAMMER SHOCK
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 12, 2008, 07:25:37 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 07:07:42 μμ »
Aχάρακτο ? Το κεραμικό ?
Η λέξη "αχάρακτο" προσδιορίζει κάτι που δεν χαράσεται με τίποτα .. Το κεραμικό δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία .
Εξάλλου ο άνθρωπος ζητάει κάτι "αντοχής" ...Έχεις δει πόσο ωραία κομματάκια γίνεται το κεραμικό ?

Έχεις δίκιο. Αχάρακτο είναι μόνο το διαμάντι.
Θα το πω αλλιώς. Πρακτικά αχάρακτο. Όπως πρακτικά αχάρακτο είναι το ζαφείρι.
Έτσι και αλλιώς οι προδιαγραφές που ζητάει "άθραυστο, αχάρακτο" δεν υπάρχουν στη φύση συγχρόνως, όντας ασυμβίβαστες και απέχουμε ακόμη τεχνολογικά για την κατασκευή τέτοιου υλικού. Οπότε πρέπει να κάνει τους συμβιβασμούς του ο alexisvas.

Φιλικά
Δημήτρης

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 07:27:29 μμ »
Έχεις δίκιο. Αχάρακτο είναι μόνο το διαμάντι.
Θα το πω αλλιώς. Πρακτικά αχάρακτο. Όπως πρακτικά αχάρακτο είναι το ζαφείρι.
Έτσι και αλλιώς οι προδιαγραφές που ζητάει "άθραυστο, αχάρακτο" δεν υπάρχουν στη φύση συγχρόνως, όντας ασυμβίβαστες και απέχουμε ακόμη τεχνολογικά για την κατασκευή τέτοιου υλικού. Οπότε πρέπει να κάνει τους συμβιβασμούς του ο alexisvas.

Φιλικά
Δημήτρης

Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι τα θέλει όλα , πράγμα αδύνατο .

Κεραμικό , πρακτικά αχάρακτο (χαράσεται μόνο απο διαμάντι) ΣΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΕΥΚΟΛΑ , άρα αυτομάτως απορρίπτεται .
Διαμάντι (ναι αχάρακτο με όλη τη σημασία της λέξεως) http://www.rado.com/en/Watches/V10K/Pages/V10K.aspx . Καθότι το πιο σκληρό υλικό , ΣΠΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΚΟΛΑ .
Ατσάλι (ανθεκτικό σε σχέση με τα κεραμικά) αλλά χαράσεται !
Τιτάνιο , το ίδιο με το ατσάλι .
Πλαστικές κάσες , ναι , αντοχής , αλλά δεν σπάνε ? Γιατί εγώ θυμάμαι casio σπασμένα .
Χρυσές κάσες (και χαράσονται και δεν είναι αντοχής)

Και εκτός απο όλα αυτά πρέπει να προτείνεις κάτι που να είναι μεγάλο , να μην είναι diver (???!!!) και να είναι και μέχρι χίλια ευρό .
Φυσικά να έχει και κάποιο design (!!!????)

Και εγώ θέλω ένα tourbillon , minute repeater, split second chronograph που να είναι μεγάλο να είναι ανθεκτικό να μην χαράσεται να έχει design και να είναι κάτω απο 500 ευρο .

Γίνεται ? Γιατί άμα γίνεται είναι καιρός να αλλάξω επάγγελμα !

Αυτό προσπαθώ να πω στον φίλο μας .  ;)