Αποστολέας Θέμα: Δύσκολο να μιλάς για ρολόγια όταν.....  (Αναγνώστηκε 9957 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: Δύσκολο να μιλάς για ρολόγια όταν.....
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:29:50 μμ »
Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός και τα τελευταία αποκαϊδια σβήνουν, είναι καιρός να σκεφτούμε τι ήταν αυτό που, με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη, όπλισε τα χέρια χιλιάδων νέων με πέτρες και καδρόνια, σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Φιλικά
Δημήτρης

ΥΓ. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
εγω θα σου πω 1 δες το προηγουμενο post μου και 2 σκεψου ποσο εχουν αλαξει τα πραγματα τα τελευταια 5 χρονια και τοτε θα καταλαβεις τι φταιει

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:37:10 μμ »
Επειδή είσαι μικρός θα σου πω ότι τα πράγματα άλλαξαν πριν από είκοσι χρόνια.
Απλά τα τελευταία χρόνια φαίνονται οι επιπτώσεις.

Φιλικά
Δημήτρης

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:41:37 μμ »
Επειδή είσαι μικρός θα σου πω ότι τα πράγματα άλλαξαν πριν από είκοσι χρόνια.
Απλά τα τελευταία χρόνια φαίνονται οι επιπτώσεις.

Φιλικά
Δημήτρης
ναι σιγουρα το δεχομαι (εγω ειμαι 20 οποτε δεν μπορω να ξερω ;))
ΥΓ
οκ εχουμε κριση αλλα νομιζω πως στην Ελαδα ειμαστε και μ@λ@κ3ς και αντι να δουμε πως θα το εκμεταλευτουμε καθομαστε και κοιταμε εντρομοι(η αντε κανουμε και κανα πλιατσικο)
ειναι η καλυτερη περιοδος για επενδυσεις... 

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:51:38 μμ »
Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός και τα τελευταία αποκαϊδια σβήνουν, είναι καιρός να σκεφτούμε τι ήταν αυτό που, με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη, όπλισε τα χέρια χιλιάδων νέων με πέτρες και καδρόνια, σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Φιλικά
Δημήτρης

ΥΓ. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Δεν χρειαζεται καν να σκεφουμε το βλεπουμε καθε μερα μπροστα μας.Η γενια των 700Ε,οι ανεργοι με τα πολλα πτυχια,η αβεβαιοτητα για το μελλον σ ενα κρατος που επιβραβευει και καλυπτει διεφθαρμενους πολιτες και πολιτικους,οι τραπεζες που πινουν το αιμα με τις ευλογιες του κρατους κι αλλα πολλα...

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 11:07:35 μμ »
Κυκλοφόρησαν ήδη

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 11:35:13 μμ »
παρακολουθω με το βλεμμα σαστισμενο πριν απο μερικα χρονια ημουν και γω στουσ δρομους και στις καταληψεις

τζαμπα κοπος ξενυχτι αγωνας τρεχαλητο δακρυγονα κλαμματα 2 νεκροι απο εμπρησμο μαγαζιου (Κ μαρουση)

τα παιδια που οι μπαμπαδες τουσ ειχαν λεφτα σπουδασνα καλυτερα εκαναν καλυτερα μεταπτυχιακα και πηραν καλυτερες θεσεισ και

δουλειες με τις πλατες του μπαμπα και το χαρτακι του κολλεγιου απο την ιγγλατερα μεσω μαλτας οι υπολοιποι καντε το διπλωμα

φωτοτυπια και τυλιξτε σουβλακια και στο εξωτερικο ο ελληνας διαπρεπει το εχει μεσα του την μαλαγανια την πονηρια και τα υπουλα

μεσα ειμαι σιγουρος οτι το παιδι μου μεγαλωνει σε μια χωρα διχως μελλον και χωρις ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ μια χωρα οπου ο δουλευταρας

ειναι το κοροιοδο και ο τεμεπελης που κανει οτι δουλευει ο ειναι ο εξπνος ....

η χωρα αυτη πασχει απο παιδεια και μονο αυτο μπορει να μας σωσει το πως θα μεγαλωσουμε τα παιδεια μας προτου μπουν καιαυτα

θελοντας και μη στο συστημα που θα τα φαει ζωντανα..

οσο για του δυο αστυνομικους /ειδικους φρουρους ..... πιστευω πολυ απλα οτι εγινε λαθος εκτιμηση κινδυνου και χρησιμοποιησαν

θανασιμη βια λογω αυτης.....ειναι συνηθισμενο κατω απο πιεση να παιρνονται λαθος αποφασεις

οσο για τον μικρο εκανε και αυτος ακριβος το ιδιο λαθος τοπος τροπος και ωρα για εκρφαση την αντιθεση του σε μια μορφη

εξουσιας πρωσωπικα σε παρομοια περιστατικα το ειχα βαλει στα ποδια και δεν το επαιξα ηρωας

αντιθετα αργοτερα οταν βρεθηκα στην θεση του αστυνομικου (ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ 1999-2001)

και ενω ειχα το δικαιωμα να ασκησω θανασιμη βια με πολυ λιγοτερες προυποθεσεις απο οτι απαιτει η ελληνικη αστυνομια

δεν την ασκησα ποτε σεβομενος την ανθρωπινη ζωη και τις μαναδες των πιτσιρικαδων που ειχα μπροστα μου.

η ζημια εγινε υλικη ψυχικη οικονομικη η ιστορια ειναι να παρουμε ενα μαθημα και να αποφασισουμε σαν δημοκρατικοι πολιτες τι

θα κανουμε παραπερα ψηφιζοντας με καθαρα δημοκρατικα και οχι προσωπικα κριτηρια

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα αυτη η ανομια με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 11:46:58 μμ »
Acid αν έβαζες και κανά σημείο στίξης, αυτά που γράφεις κατά καιρούς θα είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα!!
Δώσε βάση στην πρόταση μετά το κόμμα, όχι πριν.  ;)

Τέλος πάντων, αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι ένα παιδί, π-α-ι-δ-ί, 15 χρονών, αυτή τη στιγμή βλέπει τα ραπανάκια ανάποδα.
Όλη η ζωή ήταν μπροστά του.
Και ο Κούγιας δήλωσε ότι "ήταν γραφτό του να χαθεί".
Ή τα παιδιά του αστυνομικού. Αυτά τι φταίνε;

Έχω στο στόμα μου μια πικρή γεύση. Θέλω να φτύσω κατάμουτρα κάποιους, αλλά φοβάμαι ότι δεν μου φτάνει το σάλιο.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 04:47:43 μμ »
Όλοι εμείς οι "βολεμένοι" που αρκούμαστε στην παραφιλολογία και στις βαθυστόχαστες κοινωνικές αναλύσεις θα πρέπει να δοξάζουμε τον Θεό που κάποιοι αδιαφορώντας για το κόστος -τι έχουν να χάσουν? θα πει κάποιος- απλά εξεγείρονται. Άτεχνα, αυθόρμητα, επιπόλαια ίσως, αλλά το κάνουν. Γι'αυτούς η εξέγερση είναι μία πραγματικότητα, για τους "διανοούμενους κομφορμιστές" άλλο ένα θέμα για συζήτηση, για τους δε ΜΜΕδες απλά άλλη μία είδηση με τρελά νούμερα....

Πως εκνευρίζομαι όταν ακούω άτομα σαν τον Σαββόπουλο π.χ να σχολιάζουν τους βολεμένους. Επιτέλους, πρέπει να σκάσουν! Οι βολεμένοι δε πρέπει να μιλάνε για τους βολεμένους.

"Ας γυρίζουμε πίσω στο μικρόκοσμό μας..." έγραψε κάποιος πριν. Και αυτό λέγεται επίγνωση. Ίσως εμείς -οι εραστές της πολυτέλειας- να μη δικαιούμαστε καν να σχολιάζουμε.

Δε προτείνω να βγούμε όλοι στους δρόμους και να πυρπολήσουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας, αυτό θεωρώ ότι δεν αποτελεί λύση. Το σύστημα τροφοδοτείται από εμάς, από τον καθένα ξεχωριστά. Η επανάσταση -όχι η εξέγερση- δεν συνεπάγεται απαραίτητα αίμα και στάχτη, όχι τόσο πολύ τουλάχιστον. Η επιστροφή στις αξίες, στην απλότητα, στον αθλητισμό και στην ανθρώπινη επαφή θα ήταν μία καλή αρχή αλλά αυτό στους κύκλους των εκσυγχρονιστών φαντάζει οπισθοδρομικό και αστείο....

Είμαστε όμως νοθροί και απρόθυμοι. Μας "πιάνουν τον κώλο" καθημερινά αλλά έχουμε μάθει να ζούμε και με αυτό. Χρησιμοποιώντας το σαν άλλοθι μάλιστα παρασιτούμε και παρεκτρεπόμαστε και εμείς.

Σε μία κοινωνία όπου το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει είναι μία οικονομική επιτυχία, όπως πολύ σωστά άκουσα από μία κυρία στην τηλεόραση, αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι φυσικό επόμενο.

Βέβαια, δεν αυταπατάμαι. Οι συντριπτικά περισσότεροι από αυτούς που είναι τώρα στην Αθήνα και τα καίνε είναι χαβαλέδες. Ελάχιστοι είναι ιδεολόγοι. Θεωρώ ότι "ορθόδοξοι" αναρχικοί, πρεσβευτές των ιδεών των "πατέρων" της Αναρχίας του 19ου αιώνα, δεν υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα. Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν γνώρισα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 12, 2008, 04:57:36 μμ από houston »

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 04:49:00 μμ »
να και κατι ωραιο που ειδα σημερα κοιτοντας τις εφημεριδες

επικαιρο αν και 2500 χιλιαδων ετων ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ 485 Π.Χ

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 09:52:32 μμ »
Μόνο τεσσερις (4) τόνοι χημικά χρησιμοποιήθηκαν από τίς αστυνομικές δυνάμεις αυτές τις μέρες και πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε επείγουσα παραγγελία στο  Ισραήλ γιατί λέει ξέμειναν......
Δεν ξέμειναν όμως μόνο από αυτό αλλά και άλλα πολλά... Αναφέρω ένα μόνο:  ξέμειναν στην συνείδησή μας.

@ houston Ναι.

@ ACIDBLACK Θεωρείται τυχαίο,  τυχαίο επαναλαμβάνω, το γεγονός ότι δεν διδάσκεται αυτό, μαζί με άλλα
                     πολλά ...

@ nin Δεν υπάρχει πρίπτωση να φτάσει όσες προσπάθειες και αν κάνουμε.

Υ.Γ. 1  ( είσαι και γιατρός τρομάρα σου) άει κουρέψου εσύ, οι δηλώσεις και οι όμοιοί σου....

Υ.Γ. 2  μήπως να σου κάνουμε και .....ανδριάντα επειδή βρήκες φράγκα, να δώσεις σε
          αυτούς που έτσι   και   αλλοιώς όφειλες να είχες προστατέψει.

Υ.Γ. 3  Βρε υπόλοιποι, μα τι λέω, βρε όλοι, τόσων παιδιών (δικών μας παιδιών) οι γνώμες ακούστηκαν, ούτε ένας
          σας μωρέ,  ούτε ένας!!!!! δεν βρήκε το κουράγιο να σχολιάσει τις αλήθειες τους, μπράβο σας άξιος ο
          μισθός σας, ακόμη και σε περιόδους κρίσης, ένα έχετε μάθει!!! να μετράτε κουκιά.

Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 13, 2008, 08:17:28 μμ »
Μόνο τεσσερις (4) τόνοι χημικά χρησιμοποιήθηκαν από τίς αστυνομικές δυνάμεις αυτές τις μέρες και πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε επείγουσα παραγγελία στο  Ισραήλ γιατί λέει ξέμειναν......
Δεν ξέμειναν όμως μόνο από αυτό αλλά και άλλα πολλά... Αναφέρω ένα μόνο:  ξέμειναν στην συνείδησή μας.

@ houston Ναι.

@ ACIDBLACK Θεωρείται τυχαίο,  τυχαίο επαναλαμβάνω, το γεγονός ότι δεν διδάσκεται αυτό, μαζί με άλλα
                     πολλά ...

@ nin Δεν υπάρχει πρίπτωση να φτάσει όσες προσπάθειες και αν κάνουμε.

Υ.Γ. 1  ( είσαι και γιατρός τρομάρα σου) άει κουρέψου εσύ, οι δηλώσεις και οι όμοιοί σου....

Υ.Γ. 2  μήπως να σου κάνουμε και .....ανδριάντα επειδή βρήκες φράγκα, να δώσεις σε
          αυτούς που έτσι   και   αλλοιώς όφειλες να είχες προστατέψει.

Υ.Γ. 3  Βρε υπόλοιποι, μα τι λέω, βρε όλοι, τόσων παιδιών (δικών μας παιδιών) οι γνώμες ακούστηκαν, ούτε ένας
          σας μωρέ,  ούτε ένας!!!!! δεν βρήκε το κουράγιο να σχολιάσει τις αλήθειες τους, μπράβο σας άξιος ο
          μισθός σας, ακόμη και σε περιόδους κρίσης, ένα έχετε μάθει!!! να μετράτε κουκιά.

το υ.γ 2 σε ποιον απευθυνεται?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 13, 2008, 08:38:11 μμ »
Στον πρωθυπουργό αν κατάλαβα καλά

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 08:24:05 μμ »
ποιον αυτον που σχολαει απο τις 4΄00?

τον βλεπω οταν περναει την μαραθωνος μερα παρα μερα!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 01:59:04 πμ »
Μια ωραία απάντηση στο τάχα μου κείμενο του Ισοκράτη.

να και κατι ωραιο που ειδα σημερα κοιτοντας τις εφημεριδες

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 05:53:08 πμ »

Αγανακτησμένα
Magic de Spel
"Τα βλέπεις στις ειδήσεις και τρως"

''Διακοπες στο σαραγεβο''
τρομερο τραγουδι απο τρομερο group
..,

για τα υποληπα δεν θα πω κατι μ εχουν καλιψει αποψεις που ειπωθηκαν παραπανω ..,
τα εχω σηζητησω τοσο που δεν μπορω αλλο..  :-[

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 11:34:31 πμ »
Μια ωραία απάντηση στο τάχα μου κείμενο του Ισοκράτη.

Φιλικά
Δημήτρης

οκ εστειλα mail  στoν ΕΤ και περιμενω απαντηση αν εχει δικιο ο κυριος ειναι οντως τραγικο
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 21, 2008, 11:42:42 πμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 21, 2008, 11:41:25 πμ »
Ναι, και θα σπεύσουν να απαντήσουν.   :D