Αποστολέας Θέμα: Seastar, Nighthawk ή Perpetual Calendar?  (Αναγνώστηκε 2267 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος michalakis_mix

• Just Registered
    • Προφίλ
Seastar, Nighthawk ή Perpetual Calendar?
« στις: Δεκέμβριος 06, 2008, 11:36:17 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να αγοράσω ρολόι που με ενδιαφέρει να είναι άνετο για καθημερινή χρήση και να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και σε πιο επίσημη περίσταση. Έχω ψάξει γενικά και κατέληξα στα εξής 3:

Citizen perpetual calendar eco-drive titanium (BL5250-53L) http://www.bluedial.com/bl5250-53l.htm

Citizen Nighthawk (BJ7000-52E) http://www.bluedial.com/bj7000-52e.htm

Tissot Diver Seastar (T19.1.481.42) http://www.tissotwatchstore.com/watches/tissot&watch+T19.1.481.42.htm

Είναι κάπως διαφορετικά σε ο,τι αφορά τη χρήση τους, αλλά αυτό δεν είναι το βασικό μου κριτήριο σε αυτή την περίπτωση. Γενικά "κλείνω" προς το Nighthawk. Γνώμες? Το έχει κανείς αυτό ή κάποιο άλλο? Και γνωριζει κάποιος τι χρώμα έχουν οι δείκτες στο σκοτάδι για το συγκεκριμενο μοντέλο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seastar, Nighthawk ή Perpetual Calendar?
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 12:05:05 πμ »
Από τα 3 και εγώ στο ίδιο θα κατέληγα (Nighthawk) με λουράκι ίσως. Με κυριότερο προσόν, έναντι του tissot, το ότι γλυτώνεις το άνοιξε-κλείσε για αλλαγή μπαταρίας. Στο e-market έχει κάτω από 200 ευρώ. Από την άλλη στα 320 ευρώ υπάρχει στα ελληνικά μαγαζιά το Tissot PRS516 T91141351 που είναι αυτόματο, κλασικό σε εμφάνιση και μοιάζει αρκετά με αυτό που ήδη σκέφτεσαι.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 11:35:25 πμ »
Γενικά "κλείνω" προς το Nighthawk. Γνώμες? Και γνωριζει κάποιος τι χρώμα έχουν οι δείκτες στο σκοτάδι για το συγκεκριμενο μοντέλο?

Καλό μοντέλο :up:

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 07, 2008, 11:45:30 πμ από TZAG »
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 12:20:23 μμ »
μου αρεσει πολυ αυτο το μοντελλο (nighthawk)
το μονον που με χαλαει ει ναι το οτι οι δεικτες ειναι μικροι σε σχεση με το ρολοι (λογω της κλιμακας περιμετρικα του)
για τα λεφτα του παντως αξιζει  ;)
e market ;)

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 12:50:14 μμ »
Κι εγω nighthawk θα προτιμουσα απ τα 3.Εκτος κι αν βρεις το Tissot αλλα με αυτοματη μηχανη ΕΤΑ2824 ;)

Αποσυνδεδεμένος michalakis_mix

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 03:02:52 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις και τον φίλο TZAG για τις φωτο. Να'σαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 07:33:55 μμ »
έχω το seastar εδώ και πέντε χρόνια -με την quartz μηχανή- και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
το πήρα με το λουράκι καουτσούκ και αγόρασα το μπρασελέ αργότερα (60€ πριν δύο χρόνια)!
το ρολόι είναι πάρα πολύ καλό και στιβαρό -θηρίο!
είναι και σε καλή τιμή!
όποτε ήταν για αλλαγή μπαταρίας το πηγαίνω στον αντιπρόσωπο εδώ στην Κέρκυρα και το στέλνει Αθήνα! μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά μου το επιστρέφει σε καμιά εβδομάδα το αργότερο και -το σημαντικότερο!- μαζί με μια εκτύπωση που μου δείχνει το ποσο στεγανοποίησης και στεγανότητας και γενικότερα την κατάσταση αδιαβροχοποίησης του ρολογιού! και μου χρεώνει μόνο τη μπαταρία...
ΑΨΟΓΟΣ ο τύπος!!!!!
Το προτείνω!
αν το πετύχεις όπως το λέει ο eisenberg -αυτόματο- μην χάσεις ευκαιρία! είναι και λίγο μεγαλύτερη κάσα...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!