Καλώς τον, λοιπόν αυτόν τον καιρό ψάχνω καί εγώ για την αγορά ενός VC OS μεταξύ άλλων βέβαια αλλά μάλλον θά καταλήξω σε αυτο. Λοιπόν φίλε tedgiokas μπορείς να δείς και τίς απαντήσεις στά παραπάνω των υπολοίπων μελλών στο θέμα ΄΄ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ΄΄ που ανοιξα πρίν λίγο καιρό για τ ίδιο θέμα που σε απασχολεί, και σίγουρα θα σε βοηθήσουν όπως και εμένα αλλωστε.
Τέλος πάντων εγώ τα είδα και τα δύο και το απλό και το DUAL TIME και εχω καταλήξει μάλλον στο δεύτερο και οι τιμές αν σε ενδιαφέρουν,(το εψαξα πολύ και δες το και εσύ), ειναι στις 6500 καο 8500 αντίστοιχα.
Αν βρείς κάτι καλλίτερο μπορείς να το ποστάρεις.
Τέλος πάντων είδα καί αντίστοιχα ρολόγια,(βλέπε AP, ROYAL OAK, ROLEX YM), αλλά μάλλον βλέπω OS DUAL TIME.
Θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς με το παλαιο μοντέλο γιατί εχω ακούσει πολλά ασχημα, και πραγματικά δέν έχει σχέση με το καινούργιο οσν αφορά την ποιότητα τα είδα και τα δύο μαζί.
Αν δέν σε ενδιαφέρει η non in house calibre και την εχεις δεί για OS προχώρα το και πές μας.
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
SALVADOR