Αποστολέας Θέμα: Breguet Type xxi  (Αναγνώστηκε 11526 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Breguet Type xxi
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 01:19:02 πμ »
ανθεκτικη ναι αλλα υψηλης ωρολογοποιίας  δεν θα την χαρακτηριζα.οι μαρκες που αναφερεις στο συγκρτικο και σωστα επελεξες αυτες εχουν  μοντελα overseas ,RO και ειναι αυτα στην φωτο εαν καταλαβα σωστα?

δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν ,το αντιθετο

δεν ξερω εαν την φερνει σε αμεση αντιπαραθεση αλλα η εταιρεια εχει "πεσει" σε σχεση με αυτες που αναφερεις,τεχνικα θεωρω κορυφαια την ΑΡ ,εαν δεις τι εχει φτιαξει

Αποσυνδεδεμένος Johnyzar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 01:26:07 πμ »
@eisenberg
 Εμένα αυτό ακριβώς μου αρέσει στο συγκεκριμένο ρολόι. Ότι είναι sportif αλλά με τη διαφορά ότι είναι και πολύ κυριλέ.  και επειδή είμαι σχετικά νεαρός για ένα πολύ ακριβό ρολόι (25 για την ακρίβεια) ψάχνω για ένα κομμάτι μοναδικό που να μην είναι και πολύ γνωστό(πχ Rolex ή VC), να μην αναγνωρίζεται από τον πολύ κόσμο αλλά μόνο από αυτούς που ξέρουν! και θεωρώ οτι το Breguet type xxi είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω.

Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο που μπορώ να το βρω στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 01:39:49 πμ »
@eisenberg
 Εμένα αυτό ακριβώς μου αρέσει στο συγκεκριμένο ρολόι. Ότι είναι sportif αλλά με τη διαφορά ότι είναι και πολύ κυριλέ.  και επειδή είμαι σχετικά νεαρός για ένα πολύ ακριβό ρολόι (25 για την ακρίβεια) ψάχνω για ένα κομμάτι μοναδικό που να μην είναι και πολύ γνωστό(πχ Rolex ή VC), να μην αναγνωρίζεται από τον πολύ κόσμο αλλά μόνο από αυτούς που ξέρουν! και θεωρώ οτι το Breguet type xxi είναι αυτό ακριβώς που ψάχνω.

Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο που μπορώ να το βρω στην Ελλάδα.

τα πες ολα!σου ευχομαι να το αγορασεις συντομα!ψαξε για καλη τιμη με πληρωμη σε μετρητα

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 01:42:55 πμ »
@eisenberg

Καταρχην πρεπει να ξερουμε για τι ποσο μιλαμε.Προσωπικη μου αποψη οτι υπαρχουν καλυτερες επιλογες,αλλα αν το ρολοι σε ενθουσιαζει οπως βλεπω,μαλλον πρεπει να προχωρησεις αλλιως θα σου μεινει απωθημενο που δεν το πηρες.
Ετσι κι αλλιως οπως ειπαν και τ αλλα παιδια το ρολοι εννοειται οτι ειναι επιπεδου. ;)

Αποσυνδεδεμένος Johnyzar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 01:47:45 πμ »
@ eisenberg
Ποια είναι η πρότασή σου? Στα ίδια ή και λιγότερα λεφτά δλδ μέχρι 7000. Με δερμάτινο λουράκι, και sport κυριλέ χαρακτήρα!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 02:08:43 πμ »
Για δες κι αυτό:

IWC Portuguese 7 Days
Κάσα: 42,3 mm, δερμάτινο λουράκι, αυτονομία 7 ημερών, σύστημα κουρδίσματος pellaton, αρχική: 8900 €.

Σε υπόλευκο-ασημί ή μαύρο καντράν.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 07:21:13 πμ »
Το σημερινό Type 21 έχει σαν αναφορά αυτό το μοντέλο του 60 που ήταν της Armee de l' Air.

To Swatch group  από το 1999 που εξαγόρασε την Breguet την ανέστησε και την έκανε το το πετράδι του στέμματος, το όχημα για την Υ.Ω. γιατί είχε το ειδικό βάρος του ονόματος για να σταθεί απέναντι στην ΡΡ. Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει εξαιρετικά μοντέλα master complications. Και βέβαια διανύει τα καλύτερά της χρόνια.

Φιλικά
Δημήτρης

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 10:58:14 πμ »
Για δες κι αυτό:

IWC Portuguese 7 Days
Κάσα: 42,3 mm, δερμάτινο λουράκι, αυτονομία 7 ημερών, σύστημα κουρδίσματος pellaton, αρχική: 8900 €.

Σε υπόλευκο-ασημί ή μαύρο καντράν.

ποτε μα ποτε δεν θα ελεγα σε καποιον να παρει αυτο ρολοι μιας και εχει προβληματα συγκεκριμενα το ρολοι εχει 1 βαρελακι για 7 μερες power reserve ετσι το ρολοι οταν ειναι foul φωρτισμενο παει πιο γρηγορα ενω οταν ειναι λιγο κουρδισμενο πηγενει πιο αργα το θεωρω πολυ μεγαλο φαoυλ απο την iwc

Αποσυνδεδεμένος Johnyzar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:15:27 πμ »
Πραγματικά με έχετε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις σας και τη δραστηριότητα σας!! Ταυτόχρονα παρατηρώ ότι παρ'όλο που είμαι νέος στον χώρο έχω κάνει πολύ καλή επιλογή?? Για να δούμε τι άλλες γνώμες θα ακουστούν!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:25:40 πμ »
εγω θα σου πρότεινα αυτό
http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/sport-et-complication/master-compressor-chronograph
ειναι σπορ ειναι κλασικο ειναι και νεανικο τα εχει ολλα και συμφερει
ΥΓ
χαιρομαι που βλεπω οτι και αλλοι νεοι εχουν αρχισει να ενδιαφερονται για ρολογια(εγω ειμαι 20)

Αποσυνδεδεμένος Johnyzar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:34:17 πμ »
εγω θα σου πρότεινα αυτό
http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/sport-et-complication/master-compressor-chronograph
ειναι σπορ ειναι κλασικο ειναι και νεανικο τα εχει ολλα και συμφερει
ΥΓ
χαιρομαι που βλεπω οτι και αλλοι νεοι εχουν αρχισει να ενδιαφερονται για ρολογια(εγω ειμαι 20)

είναι ωραίο αλλά θέλω με δερμάτινο λουράκι όχι Bracelet! Μου αρέσει αυτό αλλά ξεφεύγει πολύ από τιμή
http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/sport-et-complication/master-compressor-extreme-world-chronograph

ΥΓ Είναι λίγο ακριβό το sport για νέους οπότε είμαστε λίγοι και διαλεχτοί!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:35:58 πμ »
είναι ωραίο αλλά θέλω με δερμάτινο λουράκι όχι Bracelet! Μου αρέσει αυτό αλλά ξεφεύγει πολύ από τιμή
http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/sport-et-complication/master-compressor-extreme-world-chronograph

ΥΓ Είναι λίγο ακριβό το sport για νέους οπότε είμαστε λίγοι και διαλεχτοί!

αυτο εδω ειναι και δεν ξεφευγει καθολου μαλιστα ειναι φτηνοτερο

Αποσυνδεδεμένος Johnyzar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:37:29 πμ »

Γνωρίζεις τιμή? Που μπορώ να το δω στην Ελλάδα?

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:39:06 πμ »
Γνωρίζεις τιμή? Που μπορώ να το δω στην Ελλάδα?
τιμη retail ειναι 6750 και υπολογισε ενα -20% με -25%

Αποσυνδεδεμένος Johnyzar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:40:45 πμ »
τιμη retail ειναι 6750 και υπολογισε ενα -20% με -25%

Άρα είναι πάνω κάτω ίδιες οι τιμές...Χμμ πρέπει να ξαμολυθώ να μάθω πληροφορίες!Thx!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:42:32 πμ »
ποτε μα ποτε δεν θα ελεγα σε καποιον να παρει αυτο ρολοι μιας και εχει προβληματα

Προβλήματα ή πρόβλημα;

συγκεκριμενα το ρολοι εχει 1 βαρελακι για 7 μερες power reserve ετσι το ρολοι οταν ειναι foul φωρτισμενο παει πιο γρηγορα ενω οταν ειναι λιγο κουρδισμενο πηγενει πιο αργα

Πόσο; Πες νούμερα.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:46:58 πμ »
Προβλήματα ή πρόβλημα;

Πόσο; Πες νούμερα.
ανοιξε ενα αλλο θεμα και θα δεις οτι το ρολοι αυτο εχει γενικα προβληματα θα στο πουν πιο ειδικη απλα εγω ξερω σιγουρα για αυτο αλλα εχω ακουσει και αλλα
χρονους δεν ξερω αλλα ειναι σημαντικοι για να το παρατηρουν και ατομα που δεν κρατανε χρονους
ΥΓ
δεν παρασυρομαι σε οff topic ;)

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:57:34 πμ »
εγω θα σου ελεγα να δεις και αυτο αν και ειναι τελειος αλλο στυλ αλλα και αλλης ποιοτητας ομως ;)
το ρολοι αυτο βγενει και με λουρι
http://www.audemarspiguet.com/AP/?#/collections/en/male/royal_oak/hours_and_minutes/15300ST.OO.1220ST.03

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 12:33:54 μμ »

+1 σ αυτη την προταση.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 12:36:06 μμ »
εγω θα σου ελεγα να δεις και αυτο αν και ειναι τελειος αλλο στυλ αλλα και αλλης ποιοτητας ομως ;)
το ρολοι αυτο βγενει και με λουρι
http://www.audemarspiguet.com/AP/?#/collections/en/male/royal_oak/hours_and_minutes/15300ST.OO.1220ST.03

Το μπρασελε το RO ειναι σημα κατατεθεν κι επισης πολυ ποιοτικο,αμαρτια να το παρει καποιος με λουρι πιστευω ;)