Αποστολέας Θέμα: Ρολόγια στη NYC...  (Αναγνώστηκε 4177 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
Ρολόγια στη NYC...
« στις: Νοέμβριος 23, 2008, 11:16:59 μμ »
Σας παραθέτω μερικές φώτο απο το πρόσφατο ταξίδι μου (πριν 1 μηνα ακριβως) στη Νέα Υόρκη...
Δε μπορώ να πώ βέβαια ότι ασχολήθηκα εκτενώς με ρολόγια εκεί μια και δεν υπήρχε ο χρόνος,και όσος υπήρχε,επενδύθηκε σε άλλες "δραστηριότητες"... ;) Πάντως κάτι έβγαλα....Ελπίζω την ερχόμενη άνοιξη που 8α ξαναπάω,να ασχοληθώ περισσότερο με το αγαπημένο μας θέμα... :)

JLC για τον Στέφανο .... :D

Στα Ωmega προσέξτε κάτω δεξιά το Alaska project !!!

Kαι φυσικά:

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Ρολόγια στη NYC...
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 11:37:41 μμ »
Λοιπόν συνεχίζουμε....
Βρισκόμαστε πάντα στην 5th Avenue:

Ο Oίκος Cartier...

Tα κεντρικά της Rolex...

Και λίγα μετρα πιο κάτω προσεχώς ανοίγει μπουτικ της Omega...την επόμενη φορά θα ειναι η πρώτη μου επίσκεψη...

To πασίγνωστο Tiffany ...

Kαι το κερασάκι στην τούρτα...Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εικόνες...
Αμήχανα Golden boys έξω απο το χρηματηστήριο της Wall Street,εν τω μέσω της πολυσυζητημένης οικονομικής κρίσης.... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 11:43:20 μμ »
αααχχχχχχχχχχ!!!
που θα μου παει...
καποια στιγμη θα πραγματοποιησω 2 απο τα ονειρα μου...
Ω  και New York City....

πολυ ωραιες φωτο!!

Αποσυνδεδεμένος aerialoffthelip

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 11:44:01 μμ »
Πέτρο ρώτησες καθόλου για τιμές? παίζουν τίποτα extra εκπτώσεις συνεπεία των καιρών?

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 11:46:19 μμ »
ευχαριστούμε petran  8)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 12:21:37 πμ »
Παιδιά από τιμές δεν τρελλάθηκα κιόλας....
Είναι πάνω κάτω ίδιες με εδώ αλλά σε δολλάρια....και επειδή η ισοτιμία τώρα εχει στο 1.25,είναι περίπου σαν να αγοράζεις από εδω,μετρητοις,με 25% έκπτωση....Σε μάρκες λοιπον που εδω δυσκολα βρισκεις έκπτωση,πχ Panerai,συμφέρει...Βέβαια το Φλεβαρη που ημουν εκει ξανα,και η ισοτιμια ηταν 1.56 περίπου,ηταν ΜΑΓΕΙΑ!!!...Αλλά δεν ημουν σε φάση νεας αγοράς τοτε....
Οσο για εκπτώσεις,δύσκολα βρήκα κατι πανω απο 12%,αλλα πρέπει να σημειωσω για να ειμαι ειλικρινης,ότι αυτα ισχυουν για την 5η Λεωφορο...οπου καταλαβαινετε εκει ειναι ολη η χλιδή...Δεν την έψαξα σε άλλες "πιάτσες",αλλα επιφυλάσομαι για το επόμενο ταξίδι γυρω στην ανοιξη... ;)

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 12:28:41 πμ »
Φίλε Petro στείλε μου τις 2 πρώτες φωτογραφίες επειγόντως σε φουλ ανάλυση ...
Γιατί αγαπητέ φίλε χωρίς να το ξέρεις έβγαλες λαβράκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρατάω μια πολύ μικρή επιφύλαξη γιατί οι φωτογραφίες ήταν πολύ μικρές και δεν μπορώ να το πω με σιγουριά ... !
Σου στέλνω ΠΜ !

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος aerialoffthelip

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 12:42:03 πμ »
Παιδιά από τιμές δεν τρελλάθηκα κιόλας....
Είναι πάνω κάτω ίδιες με εδώ αλλά σε δολλάρια....και επειδή η ισοτιμία τώρα εχει στο 1.25,είναι περίπου σαν να αγοράζεις από εδω,μετρητοις,με 25% έκπτωση....Σε μάρκες λοιπον που εδω δυσκολα βρισκεις έκπτωση,πχ Panerai,συμφέρει...Βέβαια το Φλεβαρη που ημουν εκει ξανα,και η ισοτιμια ηταν 1.56 περίπου,ηταν ΜΑΓΕΙΑ!!!...Αλλά δεν ημουν σε φάση νεας αγοράς τοτε....
Οσο για εκπτώσεις,δύσκολα βρήκα κατι πανω απο 12%,αλλα πρέπει να σημειωσω για να ειμαι ειλικρινης,ότι αυτα ισχυουν για την 5η Λεωφορο...οπου καταλαβαινετε εκει ειναι ολη η χλιδή...Δεν την έψαξα σε άλλες "πιάτσες",αλλα επιφυλάσομαι για το επόμενο ταξίδι γυρω στην ανοιξη... ;)

εκπτώσεις στο 5th Avenue... δύσκολα...  αν και θα περίμενα κάτι καλύτερο από 12% αυτή την εποχή. Μάλλον η αγορά κρατάει ακόμα...
Αν σε ενδιαφέρει κάποια αγορά από εκεί, ίσως την άνοιξη πετύχεις καλύτερες τιμές, έστω και αν η ισοτιμία είναι ακόμα πιο χαμηλά από σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 02:20:19 πμ »
Φίλε Petro στείλε μου τις 2 πρώτες φωτογραφίες επειγόντως σε φουλ ανάλυση ...
Γιατί αγαπητέ φίλε χωρίς να το ξέρεις έβγαλες λαβράκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρατάω μια πολύ μικρή επιφύλαξη γιατί οι φωτογραφίες ήταν πολύ μικρές και δεν μπορώ να το πω με σιγουριά ... !
Σου στέλνω ΠΜ !

Φιλικά Στέφανος.
Tiς φωτο τις εχεις....
Για πες μας ποιο ειναι και το λαβράκι,γιατι δεν ειμαι ειδικος στα JLC.... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 24, 2008, 02:25:25 πμ από Petros1 »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 10:43:56 πμ »
Thanks Πέτρο! Ωραιο ποστ.

Και μια διόρθωση.
Είναι πάνω κάτω ίδιες με εδώ αλλά σε δολλάρια....και επειδή η ισοτιμία τώρα εχει στο 1.25,είναι περίπου σαν να αγοράζεις από εδω,μετρητοις,με 25% έκπτωση
με 20% έκπτωση.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 05:18:31 μμ »
Tiς φωτο τις εχεις....
Για πες μας ποιο ειναι και το λαβράκι,γιατι δεν ειμαι ειδικος στα JLC.... ;)
Φίλε Petro1 σ' ευχαριστώ ...
Αλλά μετά λύπης μου τελικά δεν είναι το JLC που περιμένω/νουν ...
Δεν πειράζει ωραίες φωτογραφίες και από την πληθώρα των REVERSO μας δείχνεις και την τάση στην Αμερικάνικη αγορά

Να σε καλά να ξαναπάς και να έρθεις με το καλό πίσω με όποιο ρολόι θέλεις !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

kiko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 07:04:54 μμ »
φιλε πετρο γειασου
πηγα 10μερες μαιο στη ΝΥ ειχα χρονο αρκετο και εψαξα ολα τα ρολογια .στην 5η με το δολαριο 1,6 δηλ 60λ 1 δολ, για τα επωνημα ρολογια μπορω να πω σιγουρα οτι ηταν ποιο ακριβα απο ελλαδα αλλα και ουτε λογος για εκπτωση.τα δευτερα ονοματα δηλ ταγκ σιν ομεγα και τετοια κατι λεγανε για εκπτωση.τα πανεραι ειναι πολυ λιγα σχεδον δεν τα ξερανε και τα μονα μαγαζια που πουλουσαν πανεραι ειχαν μονο τα φεραρι και αυτα πανακριβα,η ρολεξ εκανε περιπου 10% αλλα η τιμη παλι ηταν ιδια με ελλαδα και στη φλοριδα .ορλαντο,μαιαμι σχεδον τα ιδια.προχθες το φιλαρακι που ειρθε μου λεει οτι στα ιδια μαγαζια που ψαχναμε η τιμες ειναι σχεδον ιδιες.
κατα την γνωμη μου η αγορα τις ευρωπης εινα καλυτερη

αγοραζε λοιπον απο ελλαδιτσα να μεινη κανενα ευρο εδω και αστα να πανε
φιλικα
βαγγελης

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 11:39:50 μμ »
φιλε πετρο γειασου
πηγα 10μερες μαιο στη ΝΥ ειχα χρονο αρκετο και εψαξα ολα τα ρολογια .στην 5η με το δολαριο 1,6 δηλ 60λ 1 δολ, για τα επωνημα ρολογια μπορω να πω σιγουρα οτι ηταν ποιο ακριβα απο ελλαδα αλλα και ουτε λογος για εκπτωση.τα δευτερα ονοματα δηλ ταγκ σιν ομεγα και τετοια κατι λεγανε για εκπτωση.τα πανεραι ειναι πολυ λιγα σχεδον δεν τα ξερανε και τα μονα μαγαζια που πουλουσαν πανεραι ειχαν μονο τα φεραρι και αυτα πανακριβα,η ρολεξ εκανε περιπου 10% αλλα η τιμη παλι ηταν ιδια με ελλαδα και στη φλοριδα .ορλαντο,μαιαμι σχεδον τα ιδια.προχθες το φιλαρακι που ειρθε μου λεει οτι στα ιδια μαγαζια που ψαχναμε η τιμες ειναι σχεδον ιδιες.
κατα την γνωμη μου η αγορα τις ευρωπης εινα καλυτερη

αγοραζε λοιπον απο ελλαδιτσα να μεινη κανενα ευρο εδω και αστα να πανε
φιλικα
βαγγελης

Δεν διαφωνώ με αυτα που ειπες,και μάλιστα ειναι η 2η φορα που πηγα μεσα στο 2008...η πρωτη ηταν Μαρτιο,με το δολλάριο εκει που ειπες εσυ...Μέσα σε 7 μηνες πήγα 2 φορές και δεν είναι τυχαίο που δεν ψωνισα ρολόι απο εκει... ;)