Αποστολέας Θέμα: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ????  (Αναγνώστηκε 13028 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ????
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 29, 2008, 09:38:58 πμ »
Πείτε μου 7900 για το VC Dual time ειναι καλή τιμή; παντα απο official dealer στήν Ελλάδα και οχι internet.
επίσης απο το ιδιο μαγαζί εχω βρεί το απλο overseas 6500 και νομίζω οτι αξίζει τον κόπο το κάτι παραπάνω η 1222 τι λέτε;

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 29, 2008, 10:04:50 πμ »
Η γνώμη μου είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά ...
Ή περισσότερα από ότι ο ίδιος Calibre σε "άλλη" φίρμα του group έχει 2000- 2500 ευρώ λιγότερα ...
Και μην ακούσω περί διαφοράς  ποιότητας γιατί είναι αστεία !
Αυτά τα λεφτά θα τα έδινα για πιο in-house VC Calibre ...
Ή σε άλλη φίρμα ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 29, 2008, 10:37:12 πμ »
βρε salvador αφού έχεις ένα "κόλλημα" με το overseas V.C. πάρτο να τελειώνουμε.....τόσα σου γράψαμε και ακομα εκει εσύ κολλημένος είσαι,στα είπε κι ο δικός σου,μην το κουράζουμε άλλο το θέμα.....ότι και να'ναι vacheron είναι .-
Υ.Γ. για αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν τον χώρο ένα θα σου πω και έκλεισε το θέμα:ROYAL OAK ποτέ δεν πρόκειται να γίνει  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 29, 2008, 08:04:45 μμ »
βρε salvador αφού έχεις ένα "κόλλημα" με το overseas V.C. πάρτο να τελειώνουμε.....τόσα σου γράψαμε και ακομα εκει εσύ κολλημένος είσαι,στα είπε κι ο δικός σου,μην το κουράζουμε άλλο το θέμα.....ότι και να'ναι vacheron είναι .-
Υ.Γ. για αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν τον χώρο ένα θα σου πω και έκλεισε το θέμα:ROYAL OAK ποτέ δεν πρόκειται να γίνει  ;)

Έχεις ένα μοναδικό τρόπο να βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση φίλε konakis θα συμφωνήσω δις ;)
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 29, 2008, 10:44:27 μμ »
Έχεις ένα μοναδικό τρόπο να βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση φίλε konakis θα συμφωνήσω δις ;)
ευχαριστώ Βασίλη,δεν κάνω τίποτε άλλο εκτός από αυτό που καταλαβαίνω και νιώθω  ;)  :-*
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 09:31:06 πμ »
Ελήφθη κατενοήθη.-

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 06:50:36 μμ »
Ελήφθη κατενοήθη.-
εγω παντος πολυ θα ηθελα να μαθω τι σε τραβαει στο VC και τι σε κανει να το σκεφτεσαι ;)

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 09:11:15 μμ »
Ελα ντέ warover ειναι θέμα χημείας φαίνεται!!
Τέλος πάντων ασχετως με τα διαλαμβανόμενα στο θέμα ξέρει κάποιος να μου πεί για το Da Vinci - Calendrier Perpétuel της IWC
τι διαφορά εχει απο το grande complication (εκτός απο την σήμανση των λεπτών),και απο το Portuguese Perpetual Calendar;
Nομίζω οτι έχουν τις ιδιες complication αλλα με σημαντική διαφορά στήν τιμή υπέρ του πρώτου, δεν καταλαβαίνω γιατί, όπως δεν καταλαβαίνω  για ποιόν λόγο δεν το αναφέρει πουθενά το επίσημο site της IWC. 

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 09:29:03 μμ »
Ελα ντέ warover ειναι θέμα χημείας φαίνεται!!
Τέλος πάντων ασχετως με τα διαλαμβανόμενα στο θέμα ξέρει κάποιος να μου πεί για το Da Vinci - Calendrier Perpétuel της IWC
τι διαφορά εχει απο το grande complication (εκτός απο την σήμανση των λεπτών),και απο το Portuguese Perpetual Calendar;
Nομίζω οτι έχουν τις ιδιες complication αλλα με σημαντική διαφορά στήν τιμή υπέρ του πρώτου, δεν καταλαβαίνω γιατί, όπως δεν καταλαβαίνω  για ποιόν λόγο δεν το αναφέρει πουθενά το επίσημο site της IWC. 

ωραια λοιπον εφοσον σε ενδιαφερουν και αλλα ρολογια μιας και ψαχνεις ανοιξε ενα νεο θεμα και γραψε τι πραγματικ ψαχνεις ετσι ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε και να μην βγουμε  off topic
ΥΓ
παιδια δεν εχουν ολλα τα μελη ουτε τις γνωσεις σας ουτε την "σταθεροτητα" του χαρακτηρα σας εδω ειμαστε για να βοηθαμε και οχι για να κρινουμε
Φιλικα
Νικος

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 09:38:48 μμ »
ΕΛΕΟΣ δηλώνει αστάθεια χαρακτήρα μια ερώτηση;;; που δηλώθηκε κιόλας σαν off topic!!!! οπως αναφέρεις;

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 09:48:20 μμ »
ΕΛΕΟΣ δηλώνει αστάθεια χαρακτήρα μια ερώτηση;;; που δηλώθηκε κιόλας σαν off topic!!!! οπως αναφέρεις;

1) η σταθεροτητα ειναι εντος εισαγωγικων και την αναφερω για προηγουμενα post που σου λενε οτι το θεμα εκλεισε και λεω οτι αυτοι μπορει να ειναι πολυ σταθεροι χαρακτηρες και να ξερουν τι ακριβως θελουν αλλα δεν ειμαστε ολλα τα μελη ιδια και δεν εχουμε ολλοι τις ιδιες γνωσεις οποτε δεν μπορουμε ετσι απλα να κλεινουμε 1 θεμα που μαλιστα δεν ειναι και δικο μας
2)αν αρχισουμε σε αυτο το θεμα να αναφερουμε και αλλα ρολογια θα γινει χαμος και τα αλλα μελη δεν θα ξερουν τι διαβαζουν βλεποντας τον τιτλο(μπορεις να αλαξεις τιτλο)
ΥΓ
λυπαμε πολυ που με παρεξηγησες και μαλιστα παρεξηγησες τα λογια μου που ειχαν υποστηρικτικό χαρακτηρα