Αποστολέας Θέμα: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ????  (Αναγνώστηκε 13033 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ????
« στις: Νοέμβριος 03, 2008, 09:38:11 μμ »
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ HELEXPO ΕΙΔΑ ΤΟ OVERSEAS (ΤΟ ΑΠΛΟ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΜΗ ΕΚΘΕΣΗΣ (6500) ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ????????? :: ::)

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ????
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 10:10:37 μμ »
αγαπητε φιλε
κατ'αρχας μην γραφεις κεφαλαια -θεωρειται οτι φωναζεις
και δευτερον το ρολοι ειναι ωραιοτατο και καλη επιλογη οποτε αν σου εκανε πραγματικο κλικ μην το σκεφτεσαι
τελος ισως ο vassilis θα μπορουσε απλως να επιβεβαιωσει για το θεμα της ''καλης'' τιμης η οχι  ???

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 10:43:02 μμ »
Σχεδόν ποτέ δέν φωνάζω, πάντως σε ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 10:54:25 μμ »
Για την τιμη δεν ξερω,αλλα σαν ρολοι αξιζει απο πολλες αποψεις.Αφου σου εκανε και το ατιμο το κλικ,προχωρα τοτε!

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 11:01:12 μμ »
Να το πάρεις εάν σου αρέσει....
Το παλαιότερο είχε κάποια προβληματάκια με μαγνητισμούς και αξιοπιστία ως εκ τούτου είναι lovehate σχέση για πολλους....Παλιά βγαίναν και σε quartz(!!)
Αρχική τιμή €8600 άρα νομίζω ότι το €6500 ακούγεται σέξυ!
Προσωπικά το παλαιο με τους σταυρούς μου άρεσε περισσότερο τοσο σαν κάσα/μέγεθος, dial (3 χρώματα) όσο και σαν μπρασελέ.
Αλλά φίλε μου περι ορεξεως.... κολοκυθόπιτα!  ;)
Φιλικά
Λάμπρος

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 03, 2008, 11:16:15 μμ »
Θεέ και Κύριε γιατί Λάμπρο το έγραψες αυτό τίποτα πιό φρικτό από το quartz σαν ρολόι τα θεωρώ εκτός συναγωνισμού, τέλος πάντως το overseas,(ποιό χρώμα άραγε),αρχισε ναρχεται πιό κοντά στην επιλογή μου αν και αυτό το royal oak ακόμα το σκέφτομαι

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 04, 2008, 12:59:15 πμ »
το ROYAL OAK είναι απλά ΑΛΛΟΥ!!! ρολόι με μεγαλύτερη "διάρκεια και ιστορία"(το 1ο ατσάλινο ρολόι από εταιρία υψ. ωρολογοποιίας)βγαίνει πάνω από 30 χρόνια στην παραγωγή-κοντεύει σε λίγο τα 40!, in house μηχανισμός(cal.3120) πιο μικρό βέβαια (39-40mm)σε σχέση με τα 42mm του V.C. με πολύ, μα πολύ περισσότερη χειροποίητη εργασία τόσο στην κάσα όσο και στο bracelet(χρυσές οι βίδες τόσο στο πίσω΄μέρος όσο και στην στεφανη στο μπροστινό μέρος και φυσικά με open back για να καμαρώνεις τον μηχανισμό..............το μόνο που παραμένει ίδιο είναι τα χρήματα  ;D

konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 04, 2008, 10:10:51 πμ »
Θεέ και Κύριε γιατί Λάμπρο το έγραψες αυτό τίποτα πιό φρικτό από το quartz σαν ρολόι τα θεωρώ εκτός συναγωνισμού,
Απλά το έγραψα προς ενημέρωσή σου, και είδες που μάλλον δεν το ήξερες?....
Οσο αφορά το παλιό VC ρώτα τον konaki να σου πει την άποψη του μιας και κάποτε που μιλήσαμε μου είχε πει ότι το είχε ;)
Προγανώς το Royal Oak είναι καλύτερο...

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 04, 2008, 10:21:34 πμ »
και εγω θα σου ελεγα αν σου αρεσει αυτο το στυλ σε ρολοι παρε το royal oak πραγματικα πολυ ομορφο ρολοι ειδικα με λουρι ;D

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 04, 2008, 10:39:38 πμ »
αγαπητε φιλε
κατ'αρχας μην γραφεις κεφαλαια -θεωρειται οτι φωναζεις
και δευτερον το ρολοι ειναι ωραιοτατο και καλη επιλογη οποτε αν σου εκανε πραγματικο κλικ μην το σκεφτεσαι
τελος ισως ο vassilis θα μπορουσε απλως να επιβεβαιωσει για το θεμα της ''καλης'' τιμης η οχι  ???
η τιμη ειναι καλη αλα μπορουμε να βρουμε και καλυτερη ;) τωρα απο την μερια μου μεταξυ AP & VC συνηπογραφω αυτα που ειπε ο φιλος konakis αλα θεωρω πια το RO πλεων λιγο ξεπερασμενο απο εμφανιση η οποια κακα τα ψεματα πιστευω οτι πεζει σημαντικο ρολο σε μια αγορα - επιλογη :)
οσον αφορα το OS η καινουργια του εκδοση η οποια ειδες φιλε μου εχει ανεβασει την ποιοτητα σε μπρασελε και γενικα σε ολο το ρολοι παρα πολυ ψηλα και αμα τα βαλεις διπλα δεπλα το RO κατα την γνωμη μου παντα φενεται σαν φτοχος συγγενης ??? (απο εμφανιση παντα μιλαω) Στα + του RO παντως ειναι το open back οπου για μενα πρωσοπικα οταν δοσεις τοσα χρηματα και πας σε μια εταιρεια ΥΩ ειναι κριμα να μην μπορεις να βλεπεις το φινιρισμα του μηχ. οπου σε αυτα τα επιπεδα απλα ειναι αλου ;D :D
αρα και τα δυο ρολογια ειναι εχουν υπερ και κατα και ειναι καθαρα θεμα δικης σου αποφασης να τα σταθμισεις και να δεις πιο ρολοι σου τεριαζει πιο πολυ :D

ps
παντως και στεις δυο περιπτωσεις θα εχεις κανει φοβερη επιλογη  :D

ελπιζω να βοηθησα
φιλικα
vassilis

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 04, 2008, 10:52:19 μμ »
Ευχαριστώ όλους σας για τίς απαντήσεις ειμαι νεος στο newsgroup αλλα το πάθος μου με την ΥΩ παλαιό.
Είναι πολύ καλό να μιλάς με τύπους με το ιδιο πάθος για αυτές τίς μηχανές.
Κάτι άλλο που δεν ξέρω είναι ο cal1126 δεν είναι in house; Σκέφτομαι πόσο διαφορά τιμής να εχει το dual time με τον 1222.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 04, 2008, 11:00:59 μμ »
κανένα μοντέλο της σειράς overseas δεν φέρει in house μηχανισμό! ???
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 04, 2008, 11:03:01 μμ »
κανένα μοντέλο της σειράς overseas δεν φέρει in house μηχανισμό! ???
+1

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 08:53:59 πμ »
ενας φιλος μου παρουσίασε το overseas σαν την πλέον κακή επιλογή μου ειπε περίπου οτι δεν ειναι ουσιαστικά vc ενω ηταν καθετος με το royal oak δηλαδή καλλίτερη επιλογή κατ'αυτον.
Με απασχολεί η συζήτηση αυτή γιατί τον θεωρώ γνώστη του αντικειμένου και είμαι στην περίοδο της τελικής επιλογής,αλλά σκέφτομαι για μία εταιρία σαν την vc να ισχύει κάτι τέτοιο.
Θεωρώ την βοήθεια σας καθοριστική στήν επιλογή μου.

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 04:36:51 μμ »
Σαν να μην εφτανε η κουβεντα που μοθβγαλε το overseas ψιλοχαλια σημερα το πρωιπηγα στον Ιμανογλου και το ειδα και επαθα αλλο σοκ ουτε πιστοποιηση καν δεν διαθετει παλι σκεφτηκα τον φιλο πηγα κτον σεραφιμ και ειδα το  yacht master to μισο μισο με την χρυση στεφάνη κοντρα πιστοποιήσεις και σφραγίδες geneva και μάλλον πάω προς Rolex η τιμή με την εκπτωση ΙΔΙΑ ακριβώς το ΥΜ ειναι υπέροχο ειμαι σε σταυροδρόμι ΒΟΗΘΑΤΕ

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 05:19:18 μμ »
ενας φιλος μου παρουσίασε το overseas σαν την πλέον κακή επιλογή μου ειπε περίπου οτι δεν ειναι ουσιαστικά vc

Τι σημαίνει αυτό;
Επειδή δεν έχει inhouse μηχανή, πάει να πει ότι δεν είναι Vacheron; Ή εννοούσε κάτι κάτι άλλο;
Αν εννούσε αυτό πάντως, με αυτή τη λογική όλα τα ρολόγια που δεν φοράνε inhouse καλίμπρες δεν είναι παιδιά της εταιρείας που τα κατασκευάζει; Είναι νόθα; :D

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 05:20:31 μμ »
Σαν να μην εφτανε η κουβεντα που μοθβγαλε το overseas ψιλοχαλια σημερα το πρωιπηγα στον Ιμανογλου και το ειδα και επαθα αλλο σοκ ουτε πιστοποιηση καν δεν διαθετει παλι σκεφτηκα τον φιλο πηγα κτον σεραφιμ και ειδα το  yacht master to μισο μισο με την χρυση στεφάνη κοντρα πιστοποιήσεις και σφραγίδες geneva και μάλλον πάω προς Rolex η τιμή με την εκπτωση ΙΔΙΑ ακριβώς το ΥΜ ειναι υπέροχο ειμαι σε σταυροδρόμι ΒΟΗΘΑΤΕ
το cosc  δεν λεει και πολα αλλα τελος παντων
γνωμη μου αν σου αρεσει το Royal παρε το και δεν θα το μετανιωσεις ποτε
ΥΓ
το μονο σιγουρο ειναι οτι το rolex  δεν εχει Geneva seal οπως καιτο συγκεκριμενο VC

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 05:22:14 μμ »
το ειδα και επαθα αλλο σοκ ουτε πιστοποιηση καν δεν διαθετει

Έπαθες σοκ επειδή δεν είχε πιστοποίηση COSC;  :-\

ειδα το  yacht master to μισο μισο με την χρυση στεφάνη κοντρα πιστοποιήσεις και σφραγίδες geneva και μάλλον πάω προς Rolex η τιμή με την εκπτωση ΙΔΙΑ ακριβώς το ΥΜ ειναι υπέροχο

Μηχανικά το ΥΜ υπερτερεί του Overseas.
Αισθητικά, δεν θα εκφέρω γνώμη.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 07:34:07 μμ »
...κάποιοι εξακολουθούν και "κολλάνε" σε πιστοποιήσεις. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ αγαπητοί!!! Το χαρτί δεν "λέει" τίποτα, το πληρώνεις χωρίς να ξέρεις αν ισχύει στην πραγματικότητα. Ρωτήστε κι αυτούς που τρέχουν για επαναρύθμιση.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος salvador

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 08, 2008, 07:43:43 μμ »
συμφωνώ μπορεί να μην λένε τίποτα τα χαρτιά αλλά πήγαινε να ταξιδέψεις χωρίς διαβατήριο και να δούμε που θα φθάσεις.
Κάπου ίσως εχεισ δίκιο αλλά απο το τίποτα προτιμώ να ξέρω οτι η καλίμπρα τηρεί δώδεκα πολύ σοβαρά κριτήρια απο το να τα φαντάζομαι.