αγαπητε φιλε
κατ'αρχας μην γραφεις κεφαλαια -θεωρειται οτι φωναζεις
και δευτερον το ρολοι ειναι ωραιοτατο και καλη επιλογη οποτε αν σου εκανε πραγματικο κλικ μην το σκεφτεσαι
τελος ισως ο vassilis θα μπορουσε απλως να επιβεβαιωσει για το θεμα της ''καλης'' τιμης η οχι 
η τιμη ειναι καλη αλα μπορουμε να βρουμε και καλυτερη

τωρα απο την μερια μου μεταξυ AP & VC συνηπογραφω αυτα που ειπε ο φιλος konakis αλα θεωρω πια το RO πλεων λιγο ξεπερασμενο απο εμφανιση η οποια κακα τα ψεματα πιστευω οτι πεζει σημαντικο ρολο σε μια αγορα - επιλογη

οσον αφορα το OS η καινουργια του εκδοση η οποια ειδες φιλε μου εχει ανεβασει την ποιοτητα σε μπρασελε και γενικα σε ολο το ρολοι παρα πολυ ψηλα και αμα τα βαλεις διπλα δεπλα το RO κατα την γνωμη μου παντα φενεται σαν φτοχος συγγενης

(απο εμφανιση παντα μιλαω) Στα + του RO παντως ειναι το open back οπου για μενα πρωσοπικα οταν δοσεις τοσα χρηματα και πας σε μια εταιρεια ΥΩ ειναι κριμα να μην μπορεις να βλεπεις το φινιρισμα του μηχ. οπου σε αυτα τα επιπεδα απλα ειναι αλου

αρα και τα δυο ρολογια ειναι εχουν υπερ και κατα και ειναι καθαρα θεμα δικης σου αποφασης να τα σταθμισεις και να δεις πιο ρολοι σου τεριαζει πιο πολυ

ps
παντως και στεις δυο περιπτωσεις θα εχεις κανει φοβερη επιλογη

ελπιζω να βοηθησα
φιλικα
vassilis