Αποστολέας Θέμα: La Swiss.  (Αναγνώστηκε 11822 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 12:45:55 μμ »
Τι γνωρίζετε για την εν λόγω εταιρεία?

Να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος κιόλας......

Μου κέντρισε το ενδιαφέρον ένα ρολόι της εταιρείας αυτής και συγκεκριμένα αυτό: http://www.eurowatches.com/SuchenDetails.cfm?Marke=La%20Swiss&MarkeID=46&ArtikelID=262

Δε θέλω να το πάρω (έτσι λέω μπας και το πιστέψω :D ) απλά θέλω να μου πείτε τι γνωρίζετε εσείς για την εταιρεία αυτή και μία γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Απ'ότι μου είπαν το συγκεκριμένο κατασκευάζεται στον Καναδά.
Εγώ το βρήκα στην ατσάλινη έκδοση (η οποία ΔΕΝ απεικονείζεται στην φώτο) και όχι με rose gold.....

Εεεεε, και ποιος ξέρει......τα Χριστούγεννα ίσως να κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας..... :lol:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 01:34:26 μμ »
είσαι βεβαιος οτι το λινκ είναι το σωστό; Αν θελεις ελεγξε το
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 01:45:36 μμ »
οντως το λινκ δεν ειναι σωστο αλλα βρηκα ακρη απο το αρχικο σιτε και οντως ειχα δει την συγκεκριμενη μαρκα και εγω σε μια αναφορα της στο ΧρονοςΩρο το περιοδικο και μου χτυπησε στο ματι και μενα γιατ εχει tourbillon μοντελο σε αρκετα προσιτη τιμη
τι λενε λοιπον τα αλλα μελη του φορουμ ?

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 02:09:18 μμ »
Το σωστό site είναι αυτό :arrow: Eurowatches-LaSwiss

Δυστυχώς με ενθουσιάζουν τα tourbillons. Αυτό που προσωπικά μ'αρέσει είναι αυτό :arrow: Eberhard  8-jours
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 02:30:09 μμ »
Γνωρίζω οτι tourbillon φτηνά βγαίνουν προς Κίνα μεριά.

Τη συγκεκριμένη μάρκα πρώτη φορά την συναντώ και σε ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.

Μάλλον θα το απέφευγα  :?
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 03:17:21 μμ »
Παράθεση από: "stardrive"

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Λοιπόν....

Επειδή έτυχε πριν λίγο να είμαι στο κατάστημα που το είδα το ρολόι αυτό όντως η κατασκευή γίνεται προς Ανατολάς μεριά.....Ταιβάν είναι... :roll: ..Κίνα είναι..... :?: .....

Και γω είδα tourbillon με 1000 ευρώ και...... :shock:

Τι να πω....θα βρούμε κάτι άλλο για τα Χριστούγεννα :!:  :D

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 04:43:40 μμ »
πολύ μούφα μυρίζει η δουλειά.. άσε που και το dial με τις διαφορετικές θέσεις ωροδείκτη λεπτοδείκτη αντιγραμμένο είναι..
βρες αλλο δώρο για τον εαυτό σου επειγόντως και άρχισε να μαζευεις απο σημερα για να είναι έτοιμο το κομποδεμα at Christmas time :-)

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 04:56:55 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
πολύ μούφα μυρίζει η δουλειά.. άσε που και το dial με τις διαφορετικές θέσεις ωροδείκτη λεπτοδείκτη αντιγραμμένο είναι..
βρες αλλο δώρο για τον εαυτό σου επειγόντως και άρχισε να μαζευεις απο σημερα για να είναι έτοιμο το κομποδεμα at Christmas time :-)

Αυτό ακριβώς θα κάνω φίλε μου..... 8)

Για την ιστορία πάντως να αναφέρω ότι το εν λόγω μοντέλο κoστιζεi 1000-1100 ευρώ και είχαν και ένα ακόμα στα 1750, αρχική τιμή οπότε γύρω στο 1500-1400 cash, με power reserve....

Εγώ που το είδα στο χέρι μου έχει κάτι που σε πείθει και κάτι που δε σε πείθει ταυτοχρόνως.....
Μη κρύψω όμως ότι προς στιγμή..... :smt008

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 10:09:57 μμ »
Παράθεση από: "TZAG"
Το σωστό site είναι αυτό :arrow: Eurowatches-LaSwiss

Δυστυχώς με ενθουσιάζουν τα tourbillons. Αυτό που προσωπικά μ'αρέσει είναι αυτό :arrow: Eberhard  8-jours

tzag με συγχωρεις αλλα το Eberhard που παραθετεις δεν πρεπει να ειναι tourbillon  :!:

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 10:12:07 μμ »
Παράθεση από: "houston"
Παράθεση από: "stardrive"

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Λοιπόν....

Επειδή έτυχε πριν λίγο να είμαι στο κατάστημα που το είδα το ρολόι αυτό όντως η κατασκευή γίνεται προς Ανατολάς μεριά.....Ταιβάν είναι... :roll: ..Κίνα είναι..... :?: .....

Και γω είδα tourbillon με 1000 ευρώ και...... :shock:

Τι να πω....θα βρούμε κάτι άλλο για τα Χριστούγεννα :!:  :D

houston φιλε γεια. Σε ποιο μαγαζι το ειδες το ρολοι ? Αθηνα η αλλου ? για ενημερωσε μας επ'αυτου  :?:

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 01, 2006, 11:36:36 μμ »
Παράθεση από: "Megalos"
tzag με συγχωρεις αλλα το Eberhard που παραθετεις δεν πρεπει να ειναι tourbillon  :!:

Συγχωρεμένος μεγάλε, αλλά δεν είπα ποτέ ότι το Eberhard είναι tourbillon :!:  Ανάφερα απλά τι μ'αρέσει απο το site.  :)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 02, 2006, 02:51:48 μμ »
διαωαζα προ καιρου πως τα κινεζικα tourbillon δεν εχουν να ζηλεψουν και τοσα απο αλλα και απορουσαν μαλιστα οι φιλοι ιταλοι γιατι οι ελωετικες εταιριες τα χρεωνουν τοσο ακριβα!!!!!ελεος ,λιγο ανταγωνισμος τιμων σε καποια μονοπολεια δε βλαπτει

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 04, 2006, 11:22:48 πμ »
Καλημέρα σε όλους!

Το συγκεκριμένο ρολόι το είδα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Chronohellas στην Βαλαωρίτου....

Ο τεχνικός, ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είχε την άποψη του φίλου george_. Συγκεκριμένα μου είπε ότι σε αυτό το ρολόι παίρνεις περισσότερα από όσα δίνεις. Ενας άνθρωπος που ξέρει από ρολόγια, μου είπε, θα το καταλάβει αυτό.
Μου το παρουσιάζε δηλαδή, εν ολίγης ως ένα ρολόι, μία αγορά, για κάποιον που "γνωρίζει".....

Τι να πω.....στιβαρή κατασκευή φαινόταν, βαρύ ήταν, ανοικτό πίσω ήταν....Δεν μπορώ όμως εγώ με τις ανύπαρκτες γνώσεις μου να το "κρίνω"....

Να σας ρωτήσω όμως κάτι. Θέλω να μου πείτε ποια αγορά πιστεύετε ότι πετυχαίνει σε καλύτερο βαθμό το value for money. Σε ποιο ρολόι πήρα, όσο το δυνατόν περισσότερο, αυτό που πλήρωσα?Στο συγκεκριμένο tourbillon ή σε κάποιο Ελβετικό με 40+ χιλιάδες ευρώ.... :?:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 04, 2006, 11:29:37 πμ »
αυτο που σου πα ειναι μια γενικη αποψη,στο κατω κατω στην ευρωπη ειναι πιο αυστηροι και προσεκτικοι στο πως θα ξοδεψουν το χρημα τους και δεν υπολογιζουν την προελευση τοσο οσο την τιμη/αποδοση ενος προιοντος,εαν σε καλυπτει παρτο το ρολοι.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 04, 2006, 12:05:30 μμ »
Παράθεση από: george_
.....στην ευρωπη ειναι πιο αυστηροι και προσεκτικοι στο πως θα ξοδεψουν το χρημα τους και δεν υπολογιζουν την προελευση τοσο οσο την τιμη/αποδοση ενος προιοντος......[/σε quote]

Σε αυτό το σημείο θέλω και εγώ να μείνω.

Γι'αυτό έθεσα και την ερώτηση αυτή, στην οποία θα με ενδιέφερε αρκετά να δω απόψεις.....

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 04, 2006, 03:06:59 μμ »
Ααααα....και έτσι συμπληρωματικά να κάνω μία αναφορά στο κουτί του εν λόγω ρολογιού.

Απλά τέλειο....large...σαν 25άρης υγραντήρας πούρων μέγεθος....με θήκη ταξιδιου μέσα.....και πολλά άλλα που δε θυμάμαι......

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 04, 2006, 04:09:16 μμ »
Αυτό που πρέπει να μην ξεχνάς είναι ότι στην Ελλάδα, ο κάθε πωλητής θα σου εκθειάσει την πραμάτειά του ως τη καλύτερη και μην ακούς τους άλλους :!: Μιά ζωή Ελλάδα! Όσον αφορά τα tourbillons πάντως, κανείς έξω δεν έχω δεί να ασχολείται. Τυχαίο είναι;;

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 08, 2006, 09:35:34 μμ »
στο εξωτερικό εξ οσων γνωρίζω τα tourbillons χαιρουν μεν υψηλης εκτιμησης, ωστοσο δεν τα επιλεγουν συχνά ως ρολογια αρεσκείας και πιστευω οτι δεν οφειλεται στην οικονομικη δαπανη. Ισως δεν ειναι και τοσο τυχαίο τελικα

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 08, 2006, 09:45:04 μμ »
δεν ειναι κατανοητη η αναφορα σου ? δεν τα αγοραζουν για ποιο λογω? αφου ασχετως της οικονομικης κλιμακας της τιμης τους , και παρολο που τα εκτιμουν, δεν πουλανε  :?:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
La Swiss.
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 08, 2006, 10:10:37 μμ »
πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατί.. πιστευω οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα γιατί ουτως ή αλλως στις καπιταλιστικες κοινωνίες ή οπουδηποτε υπαρχει κεφαλαιο προς ξοδεμα παρατηρουμε οτι γινονται αγορες πολυ ακριβων ρολογιών και σε υψηλη συχνοτητα. Στατιστικα ομως η αγορα των tourbillons ειναι απελπιστικα χαμηλη, βεβαια κοστιζουν πολυ ομως η δυσαναλογια προσφορας-τιμης-ζητησης ειναι πολυ μεγαλη. Εσυ τι νομιζεις;