Αποστολέας Θέμα: Ρωσικά ρολόγια  (Αναγνώστηκε 560147 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
Απ: Ρωσικά ρολόγια
« Απάντηση #680 στις: Μάιος 26, 2010, 08:14:00 πμ »
Μπορει να δωσει κανεις πληροφοριες γενικοτερα για την  2432 Vostok μηχανη που φορανε τα περισσοτερα της ομωνυμης εταιριας?
Αξιοπιστια, power reserve, αρκιβεια κλπ???
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Μάιος 26, 2010, 12:43:23 μμ »
Απανταω μονος μου λοιπον  ;D
Συμφωνα με το παρακατω ποστ υπαρχουν καποια πολυ σωστα ρυθμισμενα τα οποια μπορει να ειναι και σε επιπεδα cosc ;)
http://forums2.watchuseek.com/showthread.php?p=498227&mode=linear#post498227

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Μάιος 26, 2010, 05:28:05 μμ »
Δημητρη μια χαρα ειναι ... Εχω και εγω καποια ... Δεν χαλανε ευκολα αλλά αν χαλάσουν ειναι δυσευρετα τα ανταλλακτικά αλλά και οι τεχνίτες γκρινιάζουν μόλις τα δουνε .... ( Βλέπε Αρης911 ) μολις δει ρωσικο του σηκωνεται .... η τριχα ... χαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Μάιος 26, 2010, 06:23:43 μμ »
Κι εγω εχω - ο αδερφος μου δηλαδη- και δεν ειχα κανενα προβλημα...και στη δουλεια ενας φιλος με το εκρανοπλαν ευχαριστημενος ειναι...αλλα εχω ακουσει πολυ αρνητικα απο πολλους εδω... :( Στο φιναλε και να χαλασει θα παρω ενα καινουριο ρολοι και θα το εχω για παρτς. Αν μου χαλασει το Ετα και εχει 150€ το σερβις ποια η διαφορα???

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Μάιος 26, 2010, 06:44:02 μμ »
Απο οτι λενε δεν βρισκουν ανταλλακτικα για τα ρωσσικα. Επειδη δεν γνωριζω το τεχνικο κομματι δεν μπορω να πω με σιγουρια τι γινετε. Παντως αν χαλασει μια ΕΤΑ μηχανη σιγουρα θα βρισκουν ανταλλακτικα ποιο ευκολα επειδη ειναι πολυ διαδεδομενες.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Μάιος 27, 2010, 09:38:10 πμ »
Εγω θα πω για τα ρωσσικα οτι ειναι απο τεχνικης πλευρας απαραδεκτα.
Ρολογια φτηνης ποιοτητας κατασκευης και με μηδενικη τεχνικη υποστηριξη.
Δεν δικαιολογητε ρολοι να πας να πλυνης το κασωμα και να φυγη το μαυρο χρωμα στην εξωτερικη στεφανη.
Ακομα και τα κινεζικα ειναι καλυτερα απο τα ρωσσικα.
Το απαραδεκτο που ανεφερα ειναι γιατι οι ρωσσοι εχουν την τεχνογνωσια.
Τωρα για αυτο που αναφερθηκε οτι εχει καποιος φιλος και δεν εχει προβλημα με ολο το σεβασμο και χωρις να προσβαλω καποιον αυτο να το πεις σε τεχνιτη. Δεν δικαιολογητε ρολοι απο τα ακριβα ρωσσικα 3 χρονων να εχει προβλημα στον αξονα κουρδισματος και η αντιπροσωπεια να μην δινει η να σου λεει οτι αν το αγορασες απο εδω εχει καλος. Αν το αγορασες απο εξω τοτε αντε και γ..........ου

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #686 στις: Μάιος 27, 2010, 09:44:28 πμ »
...Αν μου χαλασει το Ετα και εχει 150€ το σερβις ποια η διαφορα???

Ωπα γιατι εδω καπου μπαιρδευωμαστε.
Για να φτασεις να πληρωσεις τοσα λεφτα σε σερβις ΕΤΑ σημαινει οτι εχεις ενα ρολοι ποιοτηκος καλυτερο μα πολυ καλυτερο απο τα ρωσσικα.
Ωποτε μην συγκρινουμε διαφορετικα πραγματα.
Επισης ενα σερβις σε ΕΤΑ δεν εχει τοσα λεφτα σε τεχνιτη εκτος αντιπροσωπειας.
Το πολυ 50 ευρω

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Μάιος 27, 2010, 09:55:39 πμ »
   Η αντιπροσωπεία δεν υποστηρίζει με ανταλλακτικά ρολόγια που δεν είναι αγορασμένα από κατάστημα. Κάνει και υπερτιμολόγηση στη λιανική και δημιουργεί ένα κακό σκηνικό γύρω από τα ρώσικα ρολόγια στην ελληνική αγορά.
   Αυτό όμως είναι άσχετο με την ποιότητα των ρολογιών. Πάνω σ'αυτό το θέμα και πέρα από αυτή την περίπτωση που ξέβαψε το μαύρο του κασώματος, έχεις φίλε Άρη εμπειρία και από άλλα ρώσικα ρολόγια και μηχανισμούς, ώστε να έχουμε κι εμείς πιό σφαιρική άποψη;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Μάιος 27, 2010, 12:16:53 μμ »
Nα προσθεσω οτι το ρολοι που αναφερω σαν προσωπικη εμπειρια αγοραστηκε 160€ απο φυσικο καταστημα και ποιοτικα ειναι μακραν καλυτερο απ οτι εχω δει στα λεφτα αυτα σε αλλες εταιριες...Οσο για τον μηχανισμο δεν ειμαι τεχνικος και δε ξερω...Αμφιβαλω παντως οτι τα miyota και τα σεικο των 300€ , oπως τα monster και citizen ειναι καλυτερα και σε ποιοτητα και ακριβεια...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Μάιος 27, 2010, 12:30:17 μμ »
Το monster και η citizen πως μπαίνουν στην κουβεντα που κάνουμε εδώ;

(στο ίδιο πνεύμα: Το monster είναι το καλύτερο που έχω δει και δε νομίζω ότι στέκεται απέναντι του ούτε pp και προσωπικά δεν θα φορούσα vc ποτέ)

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Μάιος 27, 2010, 02:26:11 μμ »
Καταρχην διεσθανωμαι με αφορμη την απαντηση μου να οδηγουμαστε στην δημιουργια στρατοπαιδων με το να λογομαχουμε για το ποιο ρολοι ειναι το καλυτερο. Το δικο μου η το δικο σου. Κατι που δεν θελω να συμβη. Τουλαχιστον να μην ξεκινηση απο εμενα. Εγω απλα εγραψα την εμπειρια μου ως τεχνικος.
Απο εκει και περα εχω να συγκρινω το παρελθον με το παρον.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι και αστοχια υλικου.
Εγω την ποιοτητα την συγκρινω σε σχεση με αλλα ρολογια σε επιπεδο μηχανης. Υπαρχουν ρολογια 30 χρ. και βαλε με καταπληκτικα μεταλλα. Και φτηνα στην αγορα. Εχω στο εργαστηριο μηχανες Γαλλικης προελευσης (233-60) 25 χρονων που ειναι σαν καινουργιες και ας εχουν δουλεψει αρκετα.
Απο εκει και περα Γιαννη ενας σημαντικος παραγωντας ισως ο σημαντικοτερος το υποστηριξη μετα την πωληση. Ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να διατηρης σε αριστη κατασταση το ρολοι σου οσο και ανα κοστιζει ακομα και μετα απο 40 χρονια. Δεν το κρυβω οτι εκπλησωμαι οταν βρισκω εδω στην Ελλαδα ανταλλακτικα για ενα ρολοι 20 χρονων και βαλε. Και δεν μπορεις να φανταστεις τι ικανοποιηση αισθανωμαι οταν βλεπω τη χαρα του κατοχου οταν το παραλαμβανη μετα την επισκευη.
Αυτο και μονο μου φτανει.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Μάιος 27, 2010, 02:42:57 μμ »
Άρη δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις, άλλωστε τα ίδια λέω κι εγώ στο προηγούμενο μου ποστ. Σαφώς και παίζει τεράστιο ρόλο η υποστήριξη μετά την αγορά.

Το ερώτημά μου όμως ήταν και είναι άλλο και έχει σχέση μόνο με το ρολόι αυτό καθαυτό. Πέρα από το συγκεκριμένο που ξέβαψε το μαύρο της στεφάνης, από πλευράς κυρίως της μηχανής και της αξιοπιστίας, έχεις άλλα παραδείγματα που να μπορούν να τεκμηριώσουν μια γενικότερη απαξίωση των ρώσικων ρολογιών;

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Μάιος 27, 2010, 02:53:05 μμ »
Γιαννη απο αλλα ρωσικα τωρα δεν εχω.
Αν και την ιδια ημερα επισκευασα συνολικα 3 με διαφορετικες μηχανες.
Απλα η ολη αυτη αντιμετωπιση σε επιπεδο αντιπροσωπου με κανουν επιφυλακτικο. Τι θα γινει παραδειγμα αν για καποιο λογο χρειαστω ενα ανταλλακτικο γιατι εχω προβλημα σε καποιο σημειο απο προβλημα που ισως το δημιουργησω εγω;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Μάιος 27, 2010, 03:12:39 μμ »
   Nαι φίλε το καταλαβαίνω αυτό που λες, ένας τεχνίτης πρέπει να είναι σίγουρος ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει ένα ανταλακτικό που πιθανόν να χρειαστεί και όχι να έχει απαγορευτικό από τον αντιπρόσωπο.
   Ο λόγος που ζήτησα παραπάνω στοιχεία από την εμπειρία σου, είναι γιατί από τα λεγόμενά σου έβγαινε μια γενική απόρριψη των ρώσικων ρολογιών και δεν ήταν ξεκάθαρο αν ερχόταν από τα ίδια τα ρολόγια και τους μηχανισμούς τους ή κυρίως από την πολιτική της εδώ αντιπροσωπείας.
   Από τη δική μου εμπειρία, που είναι φυσικά επιφανειακή αφού δεν είμαι τεχνικός αλλά απλός χρήστης, να πω ότι έχω θετικές εντυπώσεις από τρία ρώσικα που κατά καιρούς είχα, πάντα σε σχέση με τα χρήματα που κόστιζαν.

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Μάιος 27, 2010, 04:10:32 μμ »
Γιαννη ... Ξεκινα τωρα να παμε για καφε ... και θα βρεις την απαντηση στα Ρωσικα ρολογια σε λιγακι... Ο Αρης ξερει τι λεει και θα σου δειξει απο κοντα τι συνεβη με ενα αρκετα ακριβό ρώσικο ρολόι .....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Μάιος 27, 2010, 11:20:38 μμ »
Γιαννη ... Ξεκινα τωρα να παμε για καφε ... και θα βρεις την απαντηση στα Ρωσικα ρολογια σε λιγακι... Ο Αρης ξερει τι λεει και θα σου δειξει απο κοντα τι συνεβη με ενα αρκετα ακριβό ρώσικο ρολόι .....

Ήρθα και δεν άλλαξα άποψη, χε χε :mg:  :p :mg:

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Ιούνιος 06, 2010, 09:54:59 πμ »
4 Ρωσσικα ρολογια απο την συλλογή μου.

VOSTOK MILITARY special forces Automatic

VOSTOK MILITARY κουρδιστό

+
POLJOT AVIATOR κουρδιστό 23 roubis limited edition 276/500
POLJOT NAUTILUS κουρδιστό 17 rubis + Alarm

max σου εχω πει οτι σε απαλλασω απο το NAUTILUS οποιαδηποτε στιγμη θελησεις? ;D

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Ιούνιος 06, 2010, 12:24:57 μμ »
......  :o Κωστα τωρα πλακα κανεις ετσι ?

Kωστα αν στην επομενη συναντηση ερθεις και ανακαλεσεις αυτο που εγραψες .. τοτε θα το φερω να το δεις. Το ΝAUTILUS ειναι ενα σπάνιο κομματι  μοντελο 1983 . Το εχω καινουργιο και αφορετο. Δυστυχως και για τον φιλο που μου εστειλε πμ σχετικα με το ρολοι δεν εχω κατορθωσει να το εντοπισω καπου.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Ιούνιος 06, 2010, 01:02:42 μμ »
Kωστα αν στην επομενη συναντηση ερθεις και ανακαλεσεις αυτο που εγραψες .. τοτε θα το φερω να το δεις.

it' s a deal!
ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ MEETING.

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Ιούνιος 06, 2010, 01:14:40 μμ »
 ;) οκ θα στο φερω να το δεις ... αλλα μεχρι τοτε παρε μια βαθια ανασα και ριξε μια ματια στην ενοτητα ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ  :D