Αποστολέας Θέμα: Ρωσικά ρολόγια  (Αναγνώστηκε 559635 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
Απ: Ρωσικά ρολόγια
« Απάντηση #360 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 03:15:28 μμ »
@SER: Παντα ρολογια παιρνω απο το ebay! Απλα το συγκεκριμενο το ειδα στο ebay στα μισα!  :P Δε ξερω αν θα παρω αυτο ομως γιατι αν κατληξω σε ρωσικο υπαρχουν παρα πολλα να διαλεξω. Ειδα οτι υπαρχει και το ιδιο χωρις χρονογραφο και στο Βηχο νομιζω σε πολυ καλη τιμη. Για 40-50€ βεβαια δε θα ρισκαρω την ελλειψη εγγυησης για να το παρω απο το Ebay- αλλα για 100+ θα το κανω σιγουρα! ;D
Πολυ μεγαλο διλλημα παντως η αγορα ρολογιου!
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 03:37:01 μμ »
Συγνωμη για το συνεχομενο ποστ αλλα μολις βρηκα το link απο το online μαγαζι των  Moscow που το εψαχνα καιρο! Το αφεντικο τρελαθηκε! δεν ειναι τιμες αυτες!  Αυτο το ρολοι αναφερω στο ποστ πριν και ειδα τιμη και επαθα σοκ! 240$ νομιζω....http://moscowclassicshop.com/eng/powieksz.php?rodzaj=16&zdjecie=3603-00151098.gif&nr_kata=3602/00151098 Επισης εχει απειρα με ιδιο μηχανισμο στα ιδια χρηματα. Απομενει αν τα στελνουν Ελλαδα...που το κοβω χλωμο! Αν η μηχανη του ειναι καλη δεν υπαρχει λογος να το σκεφτομαι για 180€ ;D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 04:35:26 μμ »
Για ψαξε και πες,νομιζω το συγκεκριμενο στελνει στην Ελλαδα ;)

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 09:05:57 μμ »
Ειδα οτι λεει για 1κιλο στην Ευρωπη ειναι 20$ τα μεταφορικα! Αλλα οταν εκανα add to cart  με πηγε στο paypal με ρωσικο interface  :P Ενα ακομη θεμα ειναι αυτο της ακριβειας αυτων των ρολογιων...Ειναι πχ οσο ενος αυτοματου Vostok Rocket? η θα χανουν 5 λεπτα/3ημερο???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 10:03:03 μμ »
Όπως είπε μια φορά ένας καλός φίλος, είναι να σε πιάνει ακατάσχετος βήχας με την διαφορά των τιμών!!!
Φίλε mitsman προσωπικά θεωρώ την Moscow Classic πιό σημαντική και αξιόλογη εταιρεία από την Vostok Europe...

Φιλικά Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος finmaniac

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Σεπτέμβριος 20, 2009, 11:53:59 μμ »

Γνωρίζει καποιος που κανουν service σε ρολογια voctok στην Ελλάδα.
Υπαρχει αντιπροσωπος ή στον ρολογα της γειτονιας;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 12:52:36 πμ »
Αν εννοείς Vostok Europe αντιπρόσωπος είναι ο ΒΗΧΟΣ GROUP τηλ.2106753701
Δες εδώ  http://www.vichosgroup.gr/
Κι εδώ  http://www.vichosgroup.gr/micro/main.php?brandid=2

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 06:17:52 πμ »
Ενα ακομη θεμα ειναι αυτο της ακριβειας αυτων των ρολογιων...Ειναι πχ οσο ενος αυτοματου Vostok Rocket? η θα χανουν 5 λεπτα/3ημερο???

Η ακρίβεια ενός μηχανισμού δεν σχετίζεται από ποιά χώρα προέρχεται. Οι ρωσικοί μηχανισμοί μπορούν να ρυθμιστούν (αν χρειαστεί) και να είναι ακριβείς το ίδιο όπως και οι υπόλοιποι μηχανισμοί άλλης προέλευσης.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 06:24:00 πμ »

Γνωρίζει καποιος που κανουν service σε ρολογια voctok στην Ελλάδα.
Υπαρχει αντιπροσωπος ή στον ρολογα της γειτονιας;

Δεν υπάρχει λόγος αποστολής ρωσικού ρολογιού στον αντιπρόσωπό του γιά επισκευή, εκτός κι αν υπάρχει θέμα που μπορεί να λυθεί με την εγγύηση. Σε άλλη περίπτωση, ένας καλός τεχνίτης κάνει τη δουλειά όπως κάνει και με άλλα ρολόγια.
Πρότασή μου: Καλουστιάν Θησέως (Σύνταγμα) ή Αστυδάμαντος (Παγκράτι).
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 07:49:03 πμ »
Παράθεση
Φίλε mitsman προσωπικά θεωρώ την Moscow Classic πιό σημαντική και αξιόλογη εταιρεία από την Vostok Europe...

Το ειπα απλα επειδη τα Vostok Europe τα θεωρω καλα ρολογια-εχω ενα Rocket και ειναι πολυ ωραιο, αλλα βεβαια τον τελευταιο καιρο χανει αρκετα. Ενα invicta για παραδειγμα που εχω χανει 5 λεπτα το 15ημερο περιπου! Οποτε αν ξερετε απο εμπειρια σας οτι ειναι αξιοπιστα και ακριβη στα πλαισια παντα ενος ΜΗ quartz ρολογιου, τοτε ειναι οκ! Ποσο μαλλον οταν το παιρνεις και 160€ online. Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι υπαρχει αλλο ενα μοντελο που μου αρεσει πολυ και εχει εξαντληθει! και φοβαμαι οτι εδω θα εχει τα διπλα!
Ειναι αυτο ->http://moscowclassicshop.com/eng/powieksz.php?rodzaj=18&zdjecie=2416-04361021.gif&nr_kata=2416/04361021

Ας ελπισουμε οτι θα μου απαντησουν οι Ρωσοι για το θεμα με το ρωσικο interface sto paypal και θα βρω ακρη  ;)

Αποσυνδεδεμένος finmaniac

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 09:12:47 πμ »

Απλα εχω ενα παλιό κουρδιστο vostok και θελω να το επισκευασω γιατι δεν λειτουργει.
Ευχαριστω πολύ

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 09:38:59 πμ »
Οι Ρωσοι απαντησαν αλλα πολυ διπλωματικα!
 ;D ;D
Παράθεση
Dear Dimitry,

thank you for your email and interest on our products.

Regarding your request, we advice you to buy the watch by our official distributor in Greece:

www.vichosgroup.gr

Tel.: +30 210 6753 701

Buying the watch by official distributors you will have guarantee for your watch for two years which will be confirmed in watch passport you'll get.

Αποσυνδεδεμένος mixalismsr

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 10:25:26 πμ »
Οι Ρωσοι απαντησαν αλλα πολυ διπλωματικα!
 ;D ;D
ε καλα ενταξει, τί αλλο θα μπορουσαν να απαντησουν οι ρωσοι, απ τη στιγμη που εχουν αποφασισει καποιες χώρες να τις ''βλεπουν'' με αντιπροσωπο ?

η αποψη μου ειναι να βρεις καποιον αξιοπιστο ''dealer'' μεσω νετ και να κανεις εκει παιχνιδι..  :)

εχω καποιον που εχω παρει 4 ρωσικα μεχρι τωρα (το ενα ειναι στο δρομο) και ειμαι κατι απο παραπανω ευχαριστημενος σε ολους τους τομεις. αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ να σου δωσω info..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 10:42:35 πμ »
   Κι εγώ ξέρω κάποιο μαγαζί στην Αθήνα με σχετικά καλές τιμές. Όχι βέβαια σαν του net, αλλά σίγουρα καλύτερες από το golden hall. Τώρα ο καθένας ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά μιας αγοράς από το διαδίκτυο (κυρίως στο θέμα της εγγύησης) και κινείται ανάλογα ;)

Φιλικά, Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 10:49:25 πμ »
Παράθεση
Dear Dimitris,

the watches are supplied with original Moscow Classic box as also watch passport.
Actually the warranty is international, but in case of emergency you also may ask us as for the repair or spare parts.

Regarding the Pay Pal, unfortunately currently it is in Russian only. But you are also pleased to pay per bank by T/T.
If you need any help please let me know.

Best regards,
Katerina

Nεα απαντηση προ ολιγων λεπτων! Μπορουν να τα στειλουν! Αν θελετε να μου πειτε τα καταστημα σας παρακαλω στειλτε ενα πμ! Ευχαριστω! :)

Απαντησαν επισης οτι μπορουν να στειλουν invoice στο  paypal για να γινει η συναλλαγη! οποτε ειμαστε κομπλε!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 21, 2009, 11:03:33 πμ από mitsman »

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 03:45:51 μμ »
Τα δικά μου αγαπημένα. Πρώτα το Sturmanskie με τον Poljot 3133.

Και το Aviator με την 24ωρη σχεδίαση. Ξερετε, ειναι δυσκολο να καταλαβεις στο υποβρυχιο ποτε ειναι μέρα και πότε νύχτα!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 21, 2009, 03:55:10 μμ από georgie69 »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 05:52:47 μμ »
Το πρωτο το καλοκοιταζω και εγω :oΠανεμορφα και τα δυο.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 10:19:10 μμ »
Το πρωτο ειναι ονειρο! :P  Ενα προβλημα που ισως υπαρχει με το online store της moscow ειναι οτι θα παιξει προβλημα με το τελωνειο
αν στο δεμα φαινεται η πραγματικη αξια! τοτε παιρνουμε μεγαλο ρισκο για τελωνειο >:(

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Σεπτέμβριος 21, 2009, 10:38:41 μμ »
Το πρωτο ειναι ονειρο! :P  Ενα προβλημα που ισως υπαρχει με το online store της moscow ειναι οτι θα παιξει προβλημα με το τελωνειο
αν στο δεμα φαινεται η πραγματικη αξια! τοτε παιρνουμε μεγαλο ρισκο για τελωνειο >:(

Φίλε Mitsman παραγγειλέ το Moscow Classic Aeronavigator από Ε.Ε. (π.χ. Γερμανία! ;)) και ούτε γάτα ούτε ζημιά...... :) http://www.moscowclassic.de/

ΥΓ: Υπ' όψιν τόχω δοκιμάσει και είναι τεράστιο 47 χιλ. επίπεδα (σαν ταψί) + η ευμεγέθης κορώνα= 52+!! ;D. Το "σηκώνει" ο καρπός σου??  ???

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Σεπτέμβριος 22, 2009, 07:47:19 πμ »
Το εχω δοκιμασει και ειναι τουμπανο! Χωρια οτι γενικα μ αρεσουν τα μεγαλα ρολογια και το χερι μου τα σηκωνει! Θα τα ξαναδω βεβαια και θα δουμε πως θα παει! Ειπα να παρω ενα ρολοι και ψαχνω πιο πολυ απο το αμαξι μου ;D Εκει ειχα αποφασισει αμεσα ;D ;D