Θέλεις λίγο να εξηγήσεις τι εννοείς λέγοντας ελβετικός μηχανισμός με ρωσικό όνομα ?
Τυχαίνει να πωλούνται ρολόγια με ρωσικό όνομα (brand name) με ελβετικούς μηχανισμούς όπως
αυτό.
Τι το κακό έχει ?
Κανένα κακό. Απλά το ανάφερα διότι προσωπικά έχω μιά απέχθεια στα "μπασταρδέματα". Θα προτιμούσα να έπαιρνα ελβετικό ρολόι (όνομα) με αντίστοιχα ελβετικό μηχανισμό κοκ.
Τόσο μεγάλες διαφορές (πλεονεκτήματα) έχουν οι ελβετικοί μηχανισμοί απο τους ρωσικούς ?
Διαφορές υπάρχουν πολλές, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ρωσικοί μηχανισμοί είναι υποδεέστεροι. Αντιθέτως είναι πολύ καλοί κι αξιόπιστοι μόνον που στην αγορά είναι ευρέως διαδεδομένοι οι ελβετικοί στο πλήθος του κόσμου.
Συγχώρεσε με για την άγνοια μου, αλλά όπως προείπα, πρώτη φορά ασχολούμαι τόσο διεξοδικά.
Δεν υπάρχει λόγος συγχώρησης, και καλά κάνεις και ρωτάς.
Δώσε μου αν μπορείς κι ένα παράδειγμα, για το ποιός είναι αυθεντικός ρωσικός μηχανισμός.
Στη σελίδα
αυτή, έχει πολλούς ρωσικούς μηχανισμούς poljot που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα.
Υπάρχουν βεβαίως κι άλλοι ρωσικοί μηχανισμοί όπως Paketa (raketa), Boctok (vostok).
Σε πρήζω, αλλά θέλω να μάθω.
Δεν τίθεται θέμα ενόχλησης, αντιθέτως είμαστε εδώ γιά να συζητάμε και να μαθαίνουμε, πάντα εφόσον το επιθυμούμε.