Αποστολέας Θέμα: βοηθεια σειρα Ρολογια Hachette  (Αναγνώστηκε 1705 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
βοηθεια σειρα Ρολογια Hachette
« στις: Οκτώβριος 21, 2008, 09:55:59 μμ »
παιδια θελω μια βοηθεια απο οποιον μπορει
η Hachette ειχε ξεκινησει πριν δυο χρονια μια σειρα για τα Ρολογια  ονοματι ''συλλογη κλασικων ρολογιων'' αποτελουμενη απο 40 τευχη
καθε τευχος εγραφε για τεχνικα και ιστορικα θεματα και ειχε και ενα ρολογι μπαταριας αντιγραφο καποιου σχεδιου εποχης
επαιρνα τα τευχη ανα δυο βδομαδες που εβγαιναν -12 ευρω το τευχος
και τον Απριλιο το τελευταιο τευχος το 40ο εκανε φτερα
Δεν μου εφεραν στο περιπτερο, τους πηρα τηλεφωνο, αρχισαν τα ψεμματα = περιμενουμε επιστροφες. εφυγαν πισω Ιταλια, το παραγγειλαμε, τελικα εξαντληθηκε κλπ
επειδη για ενα τευχος εχω ελλειπη τη συλλογη θα παρακαλουσα οποιον ετυχε να τα παιρνει η εστω να εχει το τευχος 40 η να ξερει πως μπορω να το βρω η εστω να το βγαλω φωτοτυπια-δεν μ'ενδιαφερει το ρολοι- θα μου εδινε μεγαλη χαρα

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: βοηθεια σειρα Ρολογια Hachette
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 22, 2008, 09:40:07 μμ »
παιδια κανενας σας τελικα δεν ειχε παρει την συγκεκριμενη σειρα ?
Στεφανε εσυ εβγαλες ακρη ?

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 22, 2008, 10:22:24 μμ »
Εδώ στο Νταχάου ...
Ούτε που μου δίνουν σημασία πια στο τηλέφωνο !!!
Αλλά έχω σταμπάρει την εταιρία και ότι βγάζει θα είναι στην black list για πάντα !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος Dexvile

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 31, 2008, 06:59:08 μμ »
Φιλε Μεγαλε την μαζευα και εγω την συλλογη απο επαρχεια βεβαια στην Τριπολη...Εδω δεν ηρθαν ποτε τρια τευχη τα περισσοτερα μετα το 30 και το 40 δεν ηρθε ποτε...Επαιρνα τηλ και λεγαν να παω στον περιπτερα απο εκει στον πρακτορα απο εκει μου λεγαν οτι κολλησαν στην Ιταλια κτλ πιστευω ηταν ψιλοαπατη...Τα ρολογια δεν αξιζαν παραμονο τα τευχη ως εγκυκλοπαιδεια..Αλλα αν δεν σου δινουν την ευκαιρια και δεν ενδιαφερονται να την τελειωσεις τι νοημα εχει...Συγγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης αλλα ειμαι μια εβδομαδα στο φορουμ..Καλη πρωτοχρονια να εχουμε..!