Αποστολέας Θέμα: Χαιρετισμοι και βοηθεια!!!  (Αναγνώστηκε 1944 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mdoerden

• Just Registered
    • Προφίλ
Χαιρετισμοι και βοηθεια!!!
« στις: Αύγουστος 17, 2006, 02:22:41 μμ »
Χαιρετιζω αυτην την πραγματικα αξιολογη προσπαθεια για ενα ολοκληρωμενο φορουμ, μια ελληνικη γωνια για τους φιλους των ρολογιων . Ειμαι νεος στο αθλημα και ετσι εχω τις πολυ πολυ βασικες γνωσεις γι'αυτο και θα ηθελα τα φωτα σας . Θελω να αγορασω ενα seiko premier και παρολο που το εχω βρει κατωτατη τιμη στα μαγαζια 400¤ βρηκα site που το δινει με περιπου 200 ¤ . Αξιζει ?? Μηπως ειναι απατη ? Το site ειναι το superchrono.com και εχει τις πιο καλες τιμες που εχω βρει . Υπαρχει κανεις που να το εχει χρησημοποιησει ??

Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 17, 2006, 03:20:15 μμ »
Καλώς ήλθες φίλε στην παρέα μας. :) Αν κοιτάξεις στην κατηγορία Seiko θα βρείς ποιός τελευταία αγόρασε το premier, απο που και πόσο.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος mdoerden

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 17, 2006, 04:02:31 μμ »
Ευχαριστω TZAG. Οντως εχεις δικιο ειδα οτι καποιος το πηρε απο ebay . Ομως θα σου ημουν υποχρεος κοιταζες και μου ελεγες τη γνωμη σου για το συγκεκριμενο site μιας και εχει πολυ καλες τιμες. Θα ειναι η πρωτη μου ηλεκτρονικη αγορα και δεν λεει να την παθω . Επισης αποφευγω το ebay οχι λογω κακων εμπειριων αλλα λογω ελλειψης εμπειριας. Επισης κουφαθηκα με το ποσο που πληρωσε ο φιλος στο τελωνειο εγω υπολογιζα αντε ενα 50αρι . Οντως ισχυουν αυτες οι τιμες?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 17, 2006, 06:00:39 μμ »
γεια σου mdoerden,
για το μαγαζι που ποσταρες δε φαινεται πως κατι δε ειναι αξιοπιστο,αλλα εσυ θα αποφασισεισ αν το παρεις απο αυτους η οχι.
καλωσηρθες στο φορουμ

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 17, 2006, 07:45:33 μμ »
α) Στο ebay όπως έχουμε πει και παλαιότερα, δεν έχεις άλλη επιλογή απο το να βασίζεσαι στις θετικές απόψεις των άλλων. Δηλαδή αν ο πωλητής είναι σωστός ή όχι. Όσο πιό πολλές είναι οι θετικές απόψεις των αγοραστών, τόσο πιό σίγουρος είσαι κι εσύ.
β) Το τελωνείο δεν το γλιτώνει κανείς! Όταν υπάρχει και τιμολόγιο με συγκεκριμένη αξία πάνω, ακόμα χειρότερα για το προϊόν που έρχεται απο "τρίτη χώρα" (Ασία, Αμερική Ωκεανία κτλ). Μόνον σε οτιδήποτε κινείται εντός Ευρώπης δεν πέφτουν έξτρα δασμοί. Αλλά καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον Costast ο οποίος θα σου πει περισσότερα για τον εν λόγω πωλητή.
μόλις πάνω από τη θάλασσα