Αποστολέας Θέμα: gps για pocket pc  (Αναγνώστηκε 18673 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« στις: Αύγουστος 02, 2006, 10:35:00 πμ »
Μόλις αγόρασα ένα pocket pc και ψάχνω για αξιοπιστη (και όσο φτηνοτερη γίνεται) λύση για gps. Εχει κανείς εμπειρία ή γνωση επι του θεματος; καθε βοήθεια ευπροσδεκτη !
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 02, 2006, 01:25:17 μμ »
holux 232 slim
www.holux.com

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 02, 2006, 10:48:26 μμ »
george_ πολυ ενδιαφερον το σιτε και η μαρκα που μας ποσταρες
απο τιμες receiver gps της μαρκας ξερεις  :cry:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 02, 2006, 11:45:00 μμ »
κοιτα ebay,απο κει βρηκα ,εχει ποικιλια

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 13, 2006, 11:38:04 πμ »
Eγώ ετοιμάζομαι την επόμενη βδομάδα για το HTC P3300 με destinator και ενσωματωμένο δέκτη. Kαταπληκτική επιλογή!
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 12, 2007, 10:23:49 πμ »
Παράθεση από: "MHTΣ"
Eγώ ετοιμάζομαι την επόμενη βδομάδα για το HTC P3300 με destinator και ενσωματωμένο δέκτη. Kαταπληκτική επιλογή!

Kαι το πήρα τελικά λίγο πριν τις γιορτές. Kαταπληκτική επιλογή και μέχρι στιγμής είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Ένα πλήρες πολυεργαλείο! Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες ας ρωτήσει άφοβα...

http://www.europe.htc.com/products/htcp3300.html

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 12, 2007, 08:58:21 μμ »
ποσο πηγε το μαλλι ΜΗΤΣ ?
και το πηρες σαν αγορα απλη η απο κινητης εταιρεια ?

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 16, 2007, 11:02:19 πμ »
Παράθεση από: "Megalos"
ποσο πηγε το μαλλι ΜΗΤΣ ?
και το πηρες σαν αγορα απλη η απο κινητης εταιρεια ?

Tο πήρα από την εταιρία που φέρνει το πρόγραμμα Destinator, την MLS, την πρώτη μέρα που το διέθεσε στην αγορά. Kανονικά έχει 750 έουρα αλλά εγώ γλίτωσα 50. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του πάντως αν κανείς χρησιμοποιεί τις δυνατότητές του... Aν κάποιος έχει επιδότηση μπορεί να τοπάρει ακόμη πιό φθηνά. Προσοχήόμως μην πάρετε τοπακέτο της Ace με το πρόγραμμα Navimate γιατί είναι «δεύτερο»...

Αποσυνδεδεμένος argiris_k

• Just Registered
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 17, 2007, 04:17:22 μμ »
Exω και γω το p3300 με το navimate.το destinator ειναι πιο πολλα χρονια στην αγορα και νομιζω οτι εχει πιο καλους χαρτες.Παντως και το navimate εχει καθε μηνα σχεδον αναβαθμηση.Το μηχανακι ειναι τελειο!Το μονο προβλημα που παρουσιασε δυο φορες ειναι οτι σταματησε να αναγνωριζει την καρτα μνημης.Την εβγαλα και την τοποθετησα παλι και ολα ενταξει.Περαστε μια βολτα απο το myphone.gr.Εκει θα βρειτε περισσοτερς πληροφοριες για pocket pc και για navigators

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 10:46:01 πμ »
Παράθεση από: "argiris_k"
Exω και γω το p3300 με το navimate.το destinator ειναι πιο πολλα χρονια στην αγορα και νομιζω οτι εχει πιο καλους χαρτες.Παντως και το navimate εχει καθε μηνα σχεδον αναβαθμηση.Το μηχανακι ειναι τελειο!Το μονο προβλημα που παρουσιασε δυο φορες ειναι οτι σταματησε να αναγνωριζει την καρτα μνημης.Την εβγαλα και την τοποθετησα παλι και ολα ενταξει.Περαστε μια βολτα απο το myphone.gr.Εκει θα βρειτε περισσοτερς πληροφοριες για pocket pc και για navigators

Eυχαριστούεμ φίλε και welcome. Eγώ προσωπικά το γνωρίζω πολύ καλά το συγκεκριμένο forum και γνωρίζω ότι είναι κορυφαίο στα κινητά. Oπότε αφού και εσύ έχεις γνώση θα ξέρεις τις διαφορές Navimate-Destinator. Tο τηλέφωνο όσο περισσότερο το μαθαίνω τόσο περισσότερο με καλύπτει αλλά και ενθουσιάζομαι με την αγορά. Mέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος pakar

• Just Registered
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 19, 2007, 12:44:52 μμ »

Eυχαριστούεμ φίλε και welcome. Eγώ προσωπικά το γνωρίζω πολύ καλά το συγκεκριμένο forum και γνωρίζω ότι είναι κορυφαίο στα κινητά. Oπότε αφού και εσύ έχεις γνώση θα ξέρεις τις διαφορές Navimate-Destinator. Tο τηλέφωνο όσο περισσότερο το μαθαίνω τόσο περισσότερο με καλύπτει αλλά και ενθουσιάζομαι με την αγορά. Mέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.

να προσεχεις ομως τα windows 2000 που βαζεις στο pc σου. \:D/

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 22, 2007, 03:38:33 μμ »
Παράθεση από: "pakar"

να προσεχεις ομως τα windows 2000 που βαζεις στο pc σου. \:D/

¶σε, έκανα αναβάθμιση σε 2000 και δεν μου κάνει εγκατάσταση το Activesync. Έχω τρεξίματα. Πρέπει να το ψάξω... Aμάν αυτά τα pc!!!

Αποσυνδεδεμένος midriv

• Just Registered
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 26, 2007, 05:43:44 μμ »
ΜΗΤΣ κανε αναβάθμιση αν θέλεις απο destinator pn σε destinator 9 εγώ το βρίσκω καλύτερο το 9 απο τοPN

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 26, 2007, 11:00:24 μμ »
midriv σορρυ αλλα pn = ?? για εξηγησε μου

Αποσυνδεδεμένος midriv

• Just Registered
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 27, 2007, 09:36:18 πμ »
Στό post πoυ έγραψα πιο πάνω για τον ΜΗΤΣ έκανα λάθος είναι DESTINATOR 6
Megale το destinator είναι πρόγραμμα πλοήγησης Υπάρχει το destinator 3 μετά το Destinator PN και τώρα το Destinator 6. http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=30&sid=40b63d43f574e5dc7dd36c9682895294

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 27, 2007, 01:38:10 μμ »
midriv αγαπητε μου το ξερω οτι ειναι συστημα πλοηγησης απλως δεν ηξερα οτι ειχε βγει και εκδοση ΡΝ ? αληθεια απο ποια αρχικα βγαινουν τα ΡΝ ?

Αποσυνδεδεμένος midriv

• Just Registered
    • Προφίλ
gps για pocket pc
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 27, 2007, 03:05:16 μμ »
Megale μάλλον PN  είναι τα αρχικά από polis-navi

Αποσυνδεδεμένος OMEGAMAN

• 34mm case
  • Όταν μεγαλώσω...θα πάρω Vacheron!
    • Προφίλ
Απ: gps για pocket pc
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 06, 2008, 11:08:48 πμ »
βγήκε και DEST 7 σε δοκιμαστική έκδοση...

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 23, 2008, 06:52:42 μμ »
το destinator 6 μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο υπαρχει για Ελλάδα.

Έχω ένα ETEN Glofiish X500, το οποίο πέρα από PDA και κινητό είναι φοβερό σαν GPS μιας και σαν δέκτη χρησιμοποιεί τον SIRFSTAR III. Ισως ο κορυφαίος δέκτης για GPS. ;)
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος OMEGAMAN

• 34mm case
  • Όταν μεγαλώσω...θα πάρω Vacheron!
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 05, 2008, 01:27:55 μμ »
Υπάρχει κανείς στον οποίο δούλεψε το πρωτόκολλο sirfstarIII  με οποιαδήποτε έκδοση DESTINATOR??? Γιατί εμένα που έχω το ΜΙΟ Ρ550 (συσκευή που υποστηρίζει τετοιο πρωτόκολλα,δεν το δεχεται-δειχνει ότι το παίρνει...αλλα όταν ξαναμπαίνω στα settings του DEST βλέπω τελικά επιλεγμένο το ΝΜΕΑ protocol...