Αποστολέας Θέμα: Ατσαλινο Daytona και ελληνικη αγορα  (Αναγνώστηκε 4047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
Ατσαλινο Daytona και ελληνικη αγορα
« στις: Οκτώβριος 16, 2008, 09:42:50 μμ »
Μιλαμε για ενα ρολοι μυθος η και σπανιο οπως λενε και οι αντιπροσωποι το οποιο κανεις δεν το εισαγει αλλα το ματι μου εχει πεσει σε αρκετα ατσαλινα daytona το οποια εχουν πωληθει απο ελληνες αντιπροσωπους μετα απο την καταβολη καποιου χρηματικου μπονους  :D ( ολα δικα τους τα θελουν και αυτοι οι αντιπροσωποι) .

Θελω να μαθω τι ξερετε για το ατσαλινο daytona και την ελληνικη αγορα που κυμαινονται οι τιμες και που μπορει να βρεθει παντα διαθεσιμο στην ελλαδα

Πιστευω οτι η αθηνα ειναι το καλυτερο μερος αλλα θελω να ακουσω και απο ατομα που ισως το εχουν ψαξει και ξερουν τι παιζει στην ελληνικη αγορα με αυτο το συγκεκριμενο ρολοι

Προσοχη μιλαω για το ατσαλινο μοντελο καθως τα υπολοιπα οπως ολοχρυσα η μισο ατσαλι μισο χρυσαφι μπορουν να βρεθουν εξαιρετικα ευκολα

Επισης αν καποιος το εχει αγορασει απο καπου ας μας διαφωτισει και εμας με την εμπειρια του

Ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 16, 2008, 09:48:48 μμ από Velitsko »

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Απ: Ατσαλινο Daytona και ελληνικη αγορα
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 09:25:08 πμ »
des stin Xrysi eykairia xe.gr

Αποσυνδεδεμένος Fernando

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 09:52:39 πμ »
Μιλαμε για ενα ρολοι μυθος η και σπανιο οπως λενε και οι αντιπροσωποι το οποιο κανεις δεν το εισαγει αλλα το ματι μου εχει πεσει σε αρκετα ατσαλινα daytona το οποια εχουν πωληθει απο ελληνες αντιπροσωπους μετα απο την καταβολη καποιου χρηματικου μπονους  :D ( ολα δικα τους τα θελουν και αυτοι οι αντιπροσωποι) .

Θελω να μαθω τι ξερετε για το ατσαλινο daytona και την ελληνικη αγορα που κυμαινονται οι τιμες και που μπορει να βρεθει παντα διαθεσιμο στην ελλαδα

Πιστευω οτι η αθηνα ειναι το καλυτερο μερος αλλα θελω να ακουσω και απο ατομα που ισως το εχουν ψαξει και ξερουν τι παιζει στην ελληνικη αγορα με αυτο το συγκεκριμενο ρολοι

Προσοχη μιλαω για το ατσαλινο μοντελο καθως τα υπολοιπα οπως ολοχρυσα η μισο ατσαλι μισο χρυσαφι μπορουν να βρεθουν εξαιρετικα ευκολα

Επισης αν καποιος το εχει αγορασει απο καπου ας μας διαφωτισει και εμας με την εμπειρια του

Ευχαριστω
Δυστυχως εχεις δικιο για την υπερτιμηση του ατσαλινου daytona, αλλα αυτο ειναι το marketing της Rolex και οχι των καταστηματων πωλησης των ρολογιων. Η πραγματικη του τιμη του τιμοκαταλογου θα επερεπε να ειναι περιπου 7.500 ευρω αλλα οπως ολοι γνωριζουν αν θελεις το συγκεκριμενο ρολοι θα πρεπει να το πληρωσεις με καπελο. Οσο για τις τιμες που μπορεις να το βρεις καινουργιο με τα καταληλα μεσα ειναι περιπου απο 8.800 μεχρι 9500 ευρω αναλογα με την ζητηση του καντραν την εποχη που θα το ζητας (ασπρο ή μαυρο). Αν ψαξεις για μεταχειρισμενο η τιμη δεν διαφοροποιηται σημαντικα παντα αναλογα με χρονολογια κατασκευης, να υπολογισεις απο 600-800 ευρω κατω απο την τιμη του καινουργιου. Για την τελευταια σου ερωτηση, να σου πω οτι εχω ενα ατσαλινο με μαυρο καντραν και ειναι για τα δικα μου ματια το πιο ομορφο ρολοι που εχω φορεσει ποτε!!!!!!!!!   

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 11:15:41 πμ »
εχω ενα ατσαλινο με μαυρο καντραν και ειναι για τα δικα μου ματια το πιο ομορφο ρολοι που εχω φορεσει ποτε!!!!!!!!!  

Δεν δυσκολευομαι καθολου να σε πιστεψω,ενα ρολοι που συνδυαζει αισθητικη και μηχανικη αρτιοτητα..

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 04:41:14 μμ »
ρε παλιόπαιδο eis τί όμορφα που τα διατυπώνεις =D>.......πράγματι έτσι είναι η εικόνα του συγκεκριμένου ρολογιού  όμορφο διαχρονικό αξιόπιστο λειτουργικό και ΜΟΝΑΔΙΚΟ! το daytona είτε πρόκειται για ατσάλινο,είτε για πολύτιμο μέταλλο,είτε μισό-μισό,έχει εκτός από όλα τα παραπάνω ένα πολύ βασικό προσόν: ΦΕΡΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ που το φοράει ΜΟΝΟΝ το συγκεκριμένο μοντελο,δηλαδή με απλά λόγια το DAYTONA έχει αποκλειστικά τον δικό του μηχανισμό-χρονογράφο που δεν μπαίνει σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ρολόι! της ΑΓΟΡΑΣ!!!!  :-*
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 05:01:37 μμ »
Konakis δε μας λες μερικά πράγματα για τη μηχανή;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 05:06:50 μμ »
Και εγω οσο εχω ρωτησει ειτε κοσμο ειτε σε μαγαζια ειτε στο ιντερνετ ολοι 9500 μου λενε εχω δει και περιπτωσεις οπου ζητανε και 10,000 με 10,500 στην χρυση ευκαιρια ειχανε ενα με 12,000 ελεος

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 05:16:47 μμ »
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το ατσάλινο Daytona είναι ένα από τα πιο κομψά, σπορ ρολόγια!
Δύσκολο να το βρεις όμως......και πιο δύσκολο να βρεις λεφτά να το πάρεις!!!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 06:30:10 μμ »
Konakis δε μας λες μερικά πράγματα για τη μηχανή;

Φιλικά
Δημήτρης

ρε B&b έχω τις τεμπελίτσες μου......όλο "δύσκολα" μου βάζεις,εξάλλου το μέλος (δηλ. ο Velitsko)που άνοιξε το θέμα πιστεύω πως είναι αρκετά ενήμερος για τον μηχανισμό του συγκεκριμένου μοντέλου.....  ;)  και όσον αφορά την σπανιότητα,όπως είχα διαβάσει και κάπου: ΟΛΟΙ μιλούν για το πιό δυσεύρετο κομμάτι της ρόλεξ ΜΑ ΟΛΟΙ το έχουν στην συλλογή τους!  ;D (για "εμάς" τους απλούς ρολογόφιλους δίνοντας λ.χ. ένα ποσό της τάξης των 9 με 10 χιλ. ευρώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά ότι μπορείς να έχεις 3 "καλά" ρολογια κι οχι απλώς ενα ρολόι που ούτε καν θα εχει ημερομηνία!)έτσι λοιπόν το θεωρούμε όνειρο απατηλό,εγώ πάντως το είχα για 1,1/2 χρόνο από το 2002 έως 2004 αρχές........δε λέω μου λείπει αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω ΔΕΝ μπορούμε να τα έχουμε ΟΛΑ......υπομονή θα ξανάρθει στο μέλλον σε 2,3,4,.....10 χρονάκια  :D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 17, 2008, 07:18:04 μμ »
ρε B&b έχω τις τεμπελίτσες μου......όλο "δύσκολα" μου βάζεις,εξάλλου το μέλος (δηλ. ο Velitsko)που άνοιξε το θέμα πιστεύω πως είναι αρκετά ενήμερος για τον μηχανισμό του συγκεκριμένου μοντέλου.....  ;)  και όσον αφορά την σπανιότητα,όπως είχα διαβάσει και κάπου: ΟΛΟΙ μιλούν για το πιό δυσεύρετο κομμάτι της ρόλεξ ΜΑ ΟΛΟΙ το έχουν στην συλλογή τους!  ;D (για "εμάς" τους απλούς ρολογόφιλους δίνοντας λ.χ. ένα ποσό της τάξης των 9 με 10 χιλ. ευρώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά ότι μπορείς να έχεις 3 "καλά" ρολογια κι οχι απλώς ενα ρολόι που ούτε καν θα εχει ημερομηνία!)έτσι λοιπόν το θεωρούμε όνειρο απατηλό,εγώ πάντως το είχα για 1,1/2 χρόνο από το 2002 έως 2004 αρχές........δε λέω μου λείπει αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω ΔΕΝ μπορούμε να τα έχουμε ΟΛΑ......υπομονή θα ξανάρθει στο μέλλον σε 2,3,4,.....10 χρονάκια  :D

Eιχες το λευκο η το μαυρο ? Οσο και αν λεω στον ευατο μου ειναι μη πρακτικο ειναι υπερτιμημενο ειναι το αλλο σε καποια στιγμη κοπαζει η μπορα και μετα απο κανα μηνα τα ιδια πραγματα απο την αρχη ελπιζω μια μερα να το εχω ειναι ενα απο τα ονειρα μου. Και το κεραμικo gmt που εχω σαν ονειρο απατηλο αρχισε και να που εγινε πραγματικοτητα ο καιρος θα δειξει τι να πω και εγω

Ειναι μειονεκτημα που δεν εχει ημερομηνια εως και ειρωνικο γιατι θα πρεπει να κοιτας το κινητο σου  :D αλλα προσπαθησε να το φανταστεις με ημερομηνια δεν πιστευεις οτι θα χαλουσε ολο το ρολοι εμφανισιακα? Το daytona κατα την αποψη μου τωρα που αναβαθμιστηκε και το κουμπωμα και αυτο σημαινει οτι θα αναβαθμιστει και λιγο η τιμη ειναι ισως απο τους ωραιοτερους χρονογραφους στα δικα μου ματια

Εσενα πως σου φανηκε σε σχεση με ολα τα ρολογια που ειχες μεχρι τωρα ?

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 18, 2008, 09:56:18 πμ »
all time classic, black face,το πιο δυνατό του σημείο ήταν φυσικά ο μηχανισμός του με πολύ καλή αυτονομία(72 ώρες) και το πιο όμορφο dial  λαμπερό με τις λευκόχρυσες ενδείξεις και δείκτες ειδικά στο καλό φως και στα σποτάκια χαζεύεις από την λαμπεροτητά του,αλλά εκείνη την εποχή κοστολογείτο στα 12.000 στα μαγαζιά και 10χιλ. στην "πιάτσα" μιλάμε φυσικά για ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟ με όλα τα συνοδευτικά και βασικότατο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Αντιπροσωπείας!το έδωσα 9χιλ. διότι μαζί με το πράσινο sub που γινόταν θραύση τότε μου πήρε και ένα date just για την γυναίκα του(δηλ. ο τύπος μου έσκασε 16.500ευρώ για ΟΛΑ) οπότε δεν γινόταν να μην "χάσω" και λίγο...................τα'ριξα στο σπίτι τα φράγκα και δεν το μετάνιωσα καθόλου......................εξάλλου όπως είπε και ο Fernado με λιγότερα χρήματα από τότε το αγαράζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πάλι (δύσκολα όμως από ΕΛ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ),και την σωστή εποχή αν είσαι μέσα στα πράγματα με 8χιλ. το χτυπάς ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!....μέσω δολλαρίου πριν μια βδομάδα βρήκα 2 με 6,5χιλ. μεταχειρισμένα διετίας,το θέμα είναι που είναι το "ρευστό"  :D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 18, 2008, 12:37:25 μμ »
http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=116520

ΟΠΟΙΟς ΠΡΟΛΑΒΕΙ !!!!!! ΑΣΠΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 18, 2008, 12:58:51 μμ »
http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=116520

ΟΠΟΙΟς ΠΡΟΛΑΒΕΙ !!!!!! ΑΣΠΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Aυτη η αγγελια υπαρχει απο περυσι το ειχα δει και εγω και απορω πως δεν το αγορασε ακομη κανενας

Αποσυνδεδεμένος Velitsko

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 18, 2008, 01:00:09 μμ »
all time classic, black face,το πιο δυνατό του σημείο ήταν φυσικά ο μηχανισμός του με πολύ καλή αυτονομία(72 ώρες) και το πιο όμορφο dial  λαμπερό με τις λευκόχρυσες ενδείξεις και δείκτες ειδικά στο καλό φως και στα σποτάκια χαζεύεις από την λαμπεροτητά του,αλλά εκείνη την εποχή κοστολογείτο στα 12.000 στα μαγαζιά και 10χιλ. στην "πιάτσα" μιλάμε φυσικά για ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟ με όλα τα συνοδευτικά και βασικότατο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Αντιπροσωπείας!το έδωσα 9χιλ. διότι μαζί με το πράσινο sub που γινόταν θραύση τότε μου πήρε και ένα date just για την γυναίκα του(δηλ. ο τύπος μου έσκασε 16.500ευρώ για ΟΛΑ) οπότε δεν γινόταν να μην "χάσω" και λίγο...................τα'ριξα στο σπίτι τα φράγκα και δεν το μετάνιωσα καθόλου......................εξάλλου όπως είπε και ο Fernado με λιγότερα χρήματα από τότε το αγαράζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πάλι (δύσκολα όμως από ΕΛ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ),και την σωστή εποχή αν είσαι μέσα στα πράγματα με 8χιλ. το χτυπάς ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!....μέσω δολλαρίου πριν μια βδομάδα βρήκα 2 με 6,5χιλ. μεταχειρισμένα διετίας,το θέμα είναι που είναι το "ρευστό"  :D

Γιατι αμα δεν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας και ειναι γαλλικης η γερμανικης η τουρκικης η οποιαδηποτε αλλης τι πειραζει ?