Αποστολέας Θέμα: watchxl.com  (Αναγνώστηκε 7257 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jpcupra

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: watchxl.com
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 01:46:30 πμ »
Προστασία κατά την καθημερινή χρήση, το μπάνιο, το περιστασιακό «πιτσίλισμα», τη σύντομη κολύμβηση ή το πλύσιμο του αυτοκινήτου, την πτώση με αλεξίπτωτο, παραπέντε και το σκι - είναι ανθεκτικό στην εφίδρωση, τους υδρατμούς και στις σταγόνες της βροχής.
Έχει ελεγχθεί ως προς την αντοχή στο νερό έως και 5 ATM που αντιστοιχεί σε βάθος 50 μέτρων

με βαση στο παραπανω στο μπανιο θα εχουμε προβλημα??
το καλοκαιρι παιζει μπανακι μεσα σε πισινα και θαλασσα(βουτιες)??

sorry αν κουραζω αλλα μπερδευτηκα... :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 01:37:38 μμ »
Προστασία κατά την καθημερινή χρήση, το μπάνιο, το περιστασιακό «πιτσίλισμα», τη σύντομη κολύμβηση ή το πλύσιμο του αυτοκινήτου, την πτώση με αλεξίπτωτο, παραπέντε και το σκι - είναι ανθεκτικό στην εφίδρωση, τους υδρατμούς και στις σταγόνες της βροχής.
Έχει ελεγχθεί ως προς την αντοχή στο νερό έως και 5 ATM που αντιστοιχεί σε βάθος 50 μέτρων

με βαση στο παραπανω στο μπανιο θα εχουμε προβλημα??
το καλοκαιρι παιζει μπανακι μεσα σε πισινα και θαλασσα(βουτιες)??

sorry αν κουραζω αλλα μπερδευτηκα... :-\ :-\ :-\

Καλυτερα οχι για μπανιο.Απο WR100m και ανω.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 03:00:47 μμ »
pontioz θελεις να πεις και 350+ ευρω παραπανω οτι τα εχουν εδω στην ελλαδα...(για τα tw αναφερομαι...)
το συγκεκριμενο υπαρχει στα 700 στον πειραια αν δεν απατομαι...

ακριβώς!
αφού λοιπόν πείστηκες ότι οι τύποι δεν είναι πρόχειροι...αμόλα!
πείστηκα κι εγώ και το dubai που σκέφτομαι να αγοράσω (http://watchxl.com/tw-steel-watch-24h-dubai-tw256-48mm-limited-p-839.html) εδώ είναι από 620€ και πάνω και σε αυτό το site το έχει 359!

Με έψησες για τα καλά φίλε μου ... :weedman:

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος Fernando

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 03:14:42 μμ »
Το TW256 Αρχική 555 ευρω και με την εκπτωση 440 ευρω. Για Αθηνα και με την εργοστασιακή εγγυηση. Στο site της TW αναφέρει οτι αν αγοράσεις απο το internet δεν ισχύει η εγγύηση. Κατω δεξια.
http://www.twsteel.com/

Αποσυνδεδεμένος Antwnis

• Just Registered
  • 47mm
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 03:27:53 μμ »
Στις τιμές γενικά το watchxl είναι καλο,εγω έχω αγοράσει  http://watchxl.com/tw-steel-xxl-chronograph-watch-50mm-tw3-p-445.html.
Αλλά ....υπάρχει και ένα αλλά όπως μας λεει και ο φίλος Fernando,αυτό είναι και το δίλημμα  μερικές φορές στις αγορές από το Internet ,καλή τιμή  αλλά χωρίς εγγύηση......αξίζει?

Antwnis
Δόξα να έχει.....

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 03:42:10 μμ »
εάν μιλάμε για τέτοιες διαφορές στην τιμή, ίσως να αξίζει!
εάν πετύχω το ελαττωματικό ρολόι... τι να πω, η διαφορά στην τιμή, σε τέτοιες κατηγορίες τιμής μιλώντας, ίσως να αξίζει το ρίσκο!
γενικότερα προσωπικά δεν προτίθεμαι να κάνω αγορές από το internet μεγαλύτερες των 500€ γι'αυτό είμαι πρόθυμος να "θυσιάσω" αυτά τα χρήματα! :hangman:
ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου είναι να είναι γνήσιο το ρολόι που παραγέλνω από το internet!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος jpcupra

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 24, 2008, 06:08:54 μμ »
ο τυπος με τον οποιο συνεργαστηκα οταν ειχαμε το προβλημα με τις αναχωρησεις,
μου ειπε εαν θελω να μου στειλει τα χρηματα μου πισω...
του αρνηθηκα και του ειπα να συνεχισουμε...
μου εδωσε την εντυπωση να καταλαβω οτι και προβλημα να ειχα θα μου το αλλαζε...
αλλωστε το αναφερει οτι μεσα σε 7 μερες μπορεις να το γυρισεις πισω και να παρεις τα χρηματα σου πισω 'η κατι αλλο... ;)
η καρτουλα που μου εδωσε με τα στοιχεια της Engelhardt και serial num ειναι fake δηλ?
Ι totally doubt it ;D

Αποσυνδεδεμένος stelioslaw

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 28, 2009, 02:26:33 πμ »
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ αλλά μου κίνησε την περιέργεια και εμένα το σαιτ που αναφέρατε. βλέποντας τις τιμές είπα να κάνω μια βόλτα Θεσσαλονίκη μιας και ήθελα να πάρω ένα tw steel. Θύμα της μόδας κι εγώ μάλλον . Λοιπόν οι τιμές που βρήκα είναι σε δύο μαγαζιά χαμηλότερες αν όχι οι ίδιες. και μιλάω για το πιο επώνυμο κατάστημα Τσιμισκή με Αριστοτέλους για να μην κάνουμε και διαφήμιση. τα συμπεράσματα δικά σας αν τελικά αξίζει η αγορά μέσω νετ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 28, 2009, 02:18:49 μμ από stelioslaw »