Αποστολέας Θέμα: Ρολοι για δωρο!!!  (Αναγνώστηκε 1821 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
Ρολοι για δωρο!!!
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2020, 09:01:33 μμ »
Λοιπον πριν την εκπληρωση του στοχου που εχω για την αγορα του επομενου ρολογιου μου, θελω να κανω δωρο ενα ρολοι στη μανα μου. Απλα κολλαω στο εξης: Μπαταρια ή αυτοματο? Η μανα μου φοραει ρολογια αλλα ποτε δεν ειχε αυτοματο και σκεφτομαι εαν της παρω αυτοματο μη δεν την βολεψει!!! Απ την αλλη μετα την ενασχοληση μου με τα αυτοματα δεν θελω ν'ακουω για μπαταρια!!! Αυτη τη στιγμη κοιταω σε Tissot και Longines με οριο καπου στα 1000 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Ρολοι για δωρο!!!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 02, 2020, 09:05:15 μμ »
Μακριά από αυτόματο θα έλεγα...

Αν δεν έχει το μικρόβιο, ειδικά αν είναι γυναίκα και ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας... (Πόσο μάλλον μανούλα)...

:D
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 02, 2020, 09:14:30 μμ »
Πολτ ωραια σκεψη! Μπραβο! Απλα θα ελεγα κι εγω μακρια απο αυτοματα για τετοιο δωρο..! Η τισσο και η λονζινς εχουν πολυ ωραιες σειρες σε γυναικεια με μπαταρια... ψαξου λιγο στα σαιτ.

Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 02, 2020, 09:29:00 μμ »
Δε βολεύουν τα αυτόματα τις μανάδες, μιλώ εκ πείρας.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 02, 2020, 10:11:00 μμ »
Και εγώ θα έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος για αυτόματο. Θεωρώντας ότι είναι μια νορμάλ (ωρολογιακά) μαμά & όχι purist του MYWATCH.
Παρτης της γυναίκας ένα όμορφο quartz να μην έχει κανένα άγχος πάνω απ´ το κεφάλι της. Η Longines θεωρώ ότι έχει πολύ όμορφα γυναικεία quartz, για μαμάδες, συζύγους κλπ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 02, 2020, 11:56:11 μμ »
Ωραια γιατι εχει κατι ωραια quartz η Longines. Μαλλον το αυτοματο θα της φερει πονοκεφαλο :P :P :P .

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 10:43:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος afinis2004

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 10:55:27 πμ »
Αντίστοιχο δίλημμα και εγώ για το δώρο που θα πάρω στη γυναικά μου για τα γεννητούρια. Αμφιταλαντευτηκα αρκετά μεταξύ αυτόματου και quartz αλλά κατέληξα στο δεύτερο για 3 λόγους:

Πρώτον δε με απασχολεί η μεταπολιτική αξία γιατί θεωρητικά δε θα το σκοτώσει ποτέ (εκτός αν πάρει το παιδί και φύγει με το pool boy #giautodenftiaxnwpisina)

Δεύτερον λόγο έλλειψης γνώσεων θα καταλήξει είτε να το τραυματίσει,είτε να το φοβηθεί να το φορέσει

Τρίτον, θα με πιάσουν τα νευρά μου όταν θα μου παραπονιέται ότι το ρολόι χάνει ή κερδίζει χρόνο και δε θα καταλαβαίνει ότι εκεί είναι η μαγκιά. Να έχεις ένα πιο ακριβό ρολόι που δεν πηγαίνει τόσο σωστά όσο το φθηνότερο(που έχουμε μπλέξει?)

Η επιλογή μου ήταν quartz χωρίς δευτερολεπτοδείκτη και έχεις το καλύτερο απο 2 κόσμους. Εμφάνιση automatic με ασφάλεια quartz
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 10:59:54 πμ »
Γιατί δεν κοιτάς και κανένα tag?

Νομίζω μπορείς να βρεις οριακά στα χρήματα που ενδιαφέρεσαι
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 12:28:26 μμ »
Αντίστοιχο δίλημμα και εγώ για το δώρο που θα πάρω στη γυναικά μου για τα γεννητούρια. Αμφιταλαντευτηκα αρκετά μεταξύ αυτόματου και quartz αλλά κατέληξα στο δεύτερο για 3 λόγους:

Πρώτον δε με απασχολεί η μεταπολιτική αξία γιατί θεωρητικά δε θα το σκοτώσει ποτέ (εκτός αν πάρει το παιδί και φύγει με το pool boy #giautodenftiaxnwpisina)

Δεύτερον λόγο έλλειψης γνώσεων θα καταλήξει είτε να το τραυματίσει,είτε να το φοβηθεί να το φορέσει

Τρίτον, θα με πιάσουν τα νευρά μου όταν θα μου παραπονιέται ότι το ρολόι χάνει ή κερδίζει χρόνο και δε θα καταλαβαίνει ότι εκεί είναι η μαγκιά. Να έχεις ένα πιο ακριβό ρολόι που δεν πηγαίνει τόσο σωστά όσο το φθηνότερο(που έχουμε μπλέξει?)

Η επιλογή μου ήταν quartz χωρίς δευτερολεπτοδείκτη και έχεις το καλύτερο απο 2 κόσμους. Εμφάνιση automatic με ασφάλεια quartz
Αυτό με την πισίνα σοφό. Και εγώ για τον ίδιο λόγο δεν την έχω φτιάξει...
Και η επιλογή του quartz επίσης σοφή. Ακριβώς το ίδιο επέλεξα και εγώ :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 01:01:57 μμ »
Πάντως εγώ θα πρότεινα και σε Citizen Eco-Drive. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να ακούσει για τίποτ' άλλο, ούτε μηχανικό ούτε μπαταρίας που θα θέλει κάθε 2 χρόνια service.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 01:11:00 μμ »
Πάντως εγώ θα πρότεινα και σε Citizen Eco-Drive. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να ακούσει για τίποτ' άλλο, ούτε μηχανικό ούτε μπαταρίας που θα θέλει κάθε 2 χρόνια service.
+1
Με πρόλαβες. Πριν από 8 χρόνια είχα κάνει δώρο σε γυναίκα ένα orient quartz. Κράτησε μέχρι την πρώτη αλλαγή μπαταρίας, περίπου 5 χρόνια.
Το πήγε κάπου (ότι μας βολεύει πιο κοντά) για αλλαγή, δεν τις βάλανε τη φλάντζα, πήρε νερό μετά από δυο βδομάδες και μας τελείωσε άδοξα το ρολόι... >:(
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 01:15:38 μμ »
Ναι αλλά το παιδί μιλάει για 1000 ευρώ ρολόι. Όχι για 200, 300
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 02:11:13 μμ »
Ναι αλλά το παιδί μιλάει για 1000 ευρώ ρολόι. Όχι για 200, 300

η αλήθεια είναι ότι στα 1,000 για eco-drive είναι δύσκολο για γυναικείο...πάς από τα 500 - 2000+ με λίγα ενδιάμεσα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 03, 2020, 02:14:39 μμ »
Δεν ξέρω το στυλ ακριβώς αλλά το παρακάτω eco drive είναι στα 750

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 04, 2020, 01:17:40 μμ »
Ρίξε μια ματιά και στα Tag Heuer...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 04, 2020, 11:25:02 μμ »
Τις ειδα τις προτασεις σας αλλα μαλλον θα κινηθω προς tissot και longines. Βεβαια η μανα μου αναμεσα στα ρολογια που εχει, εχει και ενα Zenith quartz δεκαετιας του 90 το οποιο το βγαζει σε γιορτες και γαμους γι αυτο θελω να της παρω ενα ρολοι που να το φορα συνεχεια και οχι να το χει για γαμους και βαπτισια. Θελει ψαξιμο!!!

Αποσυνδεδεμένος zigidigoi

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 05, 2020, 09:32:10 πμ »
Επειδή πριν μερικά χρόνια έκανα την ίδια κίνηση με ένα eterna  στη μάνα μου να σου δώσω 2 πολύ πρακτικες συμβουλές:
1. Να είναι αδιάβροχο>100μ, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξεχάσει κάποια στιγμή φορεμένο στη θάλασσα, ντους κτλ.
2. Να είναι καλουτσικο μέγεθος (ιδανικά 34μμ) και με σκούρο καντράν. Θα την βοηθήσει πολύ στο να βλέπει εύκολα την ωρα

Αποσυνδεδεμένος MLuffyD

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 05, 2020, 10:33:45 πμ »
Κοιταξτε τι βρηκα!!! https://watchcasa.gr/el/2030773-eterna-eternity-2801-41-96-1743.html
Τοσο μεγαλη εκπτωση???

Αποσυνδεδεμένος zigidigoi

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 06, 2020, 11:26:46 πμ »
Κοιταξτε τι βρηκα!!! https://watchcasa.gr/el/2030773-eterna-eternity-2801-41-96-1743.html
Τοσο μεγαλη εκπτωση???
Εντάξει, η 'εκπτωση' είναι σχετική. Δεν είναι καλή η τιμή, αλλά δεν πληροί τις συμβουλές μου