Τελικά λέω να το στείλω Δευτέρα για service και όταν με το καλό γυρίσει να μπει στο κουτάκι του και να βάλω στόχο για τον αντικαταστάτη.
Αυτό θα έρθει να χαλαρώσει μετά από 5 χρόνια καθημερινής χρήσης....
Δεν μου πάει να το δώσω.... τώρα εάν σε 3-4 χρόνια δω τίποτα τρελές τιμές τότε το συζητάω....
Ας μοιραστώ μαζί σας μια όμορφη ιστορία...
Πριν καταλήξω το 2015 στο GMT είχα δώσει προκαταβολή για ένα ρολόι την οποία ακύρωσα και πήρα τελικά το ρόλεξ...
Έχοντας λοιπόν πριν κάποιες μέρες κουβέντα με τον άνθρωπο που μου άλλαξε τότε τα μυαλά λέγοντας μου... «ρε μαλακα για τόσα λεφτά μην πάρεις ωμέγα.. πάρε ένα ρόλεξ που είναι all around ρολόι και στο τέλος εάν το πουλήσεις δεν θα χάσεις πολλά λεφτά...»
Έτσι όπως λοιπόν συζητούσαμε και γνωρίζοντας ποσά χρήματα είχα δώσει τότε και ποσά κάνει τώρα μεταχειρισμένο το ρολόι μου είχε φουσκώσει και μου πετάει την ατάκα «άραγε το ωμέγα που ήθελες ποσό πιάνει τώρα???»
Και μπήκα και τσέκαρα και εκλαψααααα. (Από 30κ έως 40κ.... και τότε έκανε 7500)
Παραθέτω από κάτω το email μου με την ωμέγα... θα ερχόντουσαν 3-5 ρολόγια στην Ελλάδα και ήμουν ο πρώτος που είχε δώσει προκαταβολή... όποτε το έναν ήταν δικό μου....
On Sep 24, 2015, at 4:05 PM, Boutique, Omega <Omega.Boutique@gr.swatchgroup.com> wrote:
Αγαπητέ Κύριε Ιωαννίδη,
Είμαστε ενήμεροι πως καταθέσατε στο λογαριασμό μας Swatch Group 2.000 €, είναι προκαταβολή για το 45th Anniversary Apollo 13 ,Silver Snoopy Award, Omega Speedmaster.
Από την πλευρά προσπαθούμε να έχουμε το ρολόι το δυνατό γρηγορότερα για εσάς.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά.
Ευχαριστούμε θερμά
Δημήτρης Μπεμπεδέλης.
OMEGA BOUTIQUE
VOUKOURESTIOU 2
105 64 ATHENS
TEL. +30 2103227682
FAX +30 2103221144
omega.boutique@gr.swatchgroup.com
REGISTERED OFFICE: THE SWATCH GROUP GREECE S.A – MANTZAGRIOTAKI STREET 3 – 176 72 KALLITHEA
Όποτε πολύ φοβάμαι εάν πουλήσω τώρα και αυτό σε κανένα 3-4 χρόνια πάλι θα κλαίω.... όποτε θυρίδα και πάμε για αλλά....