Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας...
Η κατάσταση έχει ως εξης:
Για μένα οι Ρολεξ έχει τα τέλεια ρολόγια, τα πιο όμορφα και μου αρέσουν (σχεδόν) όλα τα μοντέλα της. Όσο κοιτάω την γκάμα της με δυσκολία διακρίνω κάποιο που δεν ποθώ... Δε θα αναπτύξω το θαυμασμό μου για αυτήν την εταιρία επειδή έχετε πιάσει το point.
Από εκεί κι έπειτα αν για κάτι είμαι σίγουρος, αυτό είναι ότι μια συλλογη πρέπει να αποτελείται από 3-4 ρολόγια... Το έχω ξαναδηλωσει κι εξακολουθώ να το πιστεύω. Επίσης αν με ρωτουσε κάνεις "ποια ειναι η ιδανική συλλογή για σένα;" θα του έλεγα με το χέρι στην καρδιά ότι είναι αυτή που έχω τώρα (κι ας μην είχα την ίδια)... Αντε να είχα ένα πεπσι αντί του μαύρου sub κι ένα daydate στη θέση του dj...
Τώρα στο ρεζουμέ, όπως όλοι ξέρετε άλλωστε, έχω χειραγωγηθει από εσάς στο μέγιστο αλήτες

απέκτησα τα ρολόγια που έχω σε πολύ γρήγορο timing, στην ουσία έφθασα στον προορισμό μου πιο γρήγορα από ότι θα φανταζόμουν κι εγώ ο ίδιος... Παρέκαμψα το δρόμο λόγω της κατάστασης που επικρατούσε με την αγαπημένη μου Ρολεξ και κινήθηκα αστραπιαία να προλαβω να αποκτήσω τα ρολόγια που θέλω!
Δεν υπολόγισα όμως, λόγω της σταδιοδρομίας που ακολούθησα ότι θα μου έβγαιναν απωθημένα... Γιατί να σας μιλήσω ειλικρινά, αν δεν ήταν η κωλοκατασταση έτσι, θα είχα πάρει πολλά και διάφορα ρολόγια πρωτου καταλήξω στο θεωρητικό τέλος του ταξιδιού, τα Ρολεξ! Μέχρι και sub killer θα ήθελα να έχω για κάποιο διάστημα...

Τώρα τα πανεραι... Όπως και να έχει αργά ή γρήγορα θα πάρω, δεν πρόκειται να το αποφυγω... Μου αρέσουν, τα γουστάρω, είναι κάτι το διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα κι εχουν τρομερό χαρακτήρα!
Για να μη μακρυγορω και κουράζω, δε νομίζω ότι μπορώ να προσθέσω ένα πανεραι στη συλλογή μου χωρίς κάποια αποδέσμευση, τουλάχιστον για τη δεδομένη χρονική στιγμή...
Ο κλήρος πέφτει στο μαύρο date επειδή αν βάλω στη ζυγαριά τα ρολόγια μου, δεν υπερισχύει κανένα έναντι κανενός! Στα μάτια μου είναι το ίδιο φοβερα και τα τέσσερα και το πιο εύκολο από την τετράδα να ξαναβρεθεί είναι το μαύρο sub... Τώρα αυτά είναι όλα ρευστά φυσικά! Αλλά βάση φτωχής λογικής, έτσι πιστεύω!
Το Hulk το είχα, το έδωσα και χτυπούσα το κεφάλι μου που το έδωσα... Δε θα ξανακάνω το ίδιο λάθος με το συγκεκριμένο...
Εν κατακλείδι για τα πανεραι δεν ξέρω πολλά... Σίγουρα οι περισσότεροι λέτε "less is more" και προτιμάτε τα base... Κι εγώ μαζί σας αλλά προσωπικά τόσο καιρό στα φόρουμ (3 χρόνια) δεν έχω δει, τουλάχιστον από όταν άρχισαν να με ενδιαφέρουν, πολλές αγγελιες με base μοντέλα... Τώρα το 510, 590, 915, 914, 000, 005 που είναι όλα ρολογαρες, δεν ξέρω που θα μπορούσα να τα βρω σε δεύτερο χέρι... Καθώς με ενδιαφέρει αποκλειστικά δεύτερο χέρι... Δε θα ήθελα να αναλάβω σε καμια περίπτωση τη χασούρα του καινούργιου...
Ps1.Τα ρολόγια του vs είναι ρολόγια φιλων... Οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασίες αγγελιών, πώλησης, παζαριών και λοιπά... Καθόμαστε, πίνουμε ένα καφέ, τα βρίσκουμε η οχι στις τιμές και κάνουμε τράμπα τα ρολόγια μας!
Ps2. Σήμερα θα τραμπαρω το sub με το 795 για 4-5 μέρες... Να δω πως είναι η συμβίωση με ένα πανέρι!