Αποστολέας Θέμα: Seiko MM 300m vs Rolex SubC  (Αναγνώστηκε 77783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Seiko MM 300m vs Rolex SubC
« Απάντηση #240 στις: Σεπτέμβριος 19, 2019, 10:51:51 μμ »
Να ξερεις παντως οτι δε μας εχεις αποστομωσει με τιποτα φοβερα επιχειρηματα ακομα, ως προς το συγκριτικο του τιτλου.. Μπας και δεν το πιστευεις ουτε εσυ;

Χαχα, τελείως προβοκατόρικο το σχόλιο, σου θυμίζω εσύ το άνοιξες το νήμα, όχι εγώ ! Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι στο εξωτερικό η σύγκριση του MM με το Sub ΔΕΝ ισοδυναμεί με βεβήλωση του Παναγίου Τάφου, όπως -καλή ώρα- εδώ (και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει άπαξ, είδες τι έγινε....)
Ακολούθως είπα ότι το MM έχει σπουδαία ποιοτικά χαρακτηριστικά, που μεγεθύνονται κάτω από το φίλτρο της τιμής του, σε σχέση με πολύ ακριβότερα καταδυτικά ρολόγια. Απομονώνω το κύρος -δικαίωμά μου είναι, εξήγησα ότι δεν υποβάλλομαι στο κύρος. Κι αν το πάρουμε από την αρχή, δες, το ΜΜ δεν είναι χθεσινό μοντέλο, έχει παγκόσμια δικό του κοινό και μάλιστα φανατικό και το κυριώτερο,  ήταν και είναι προθάλαμος για την Iαπωνική Premier League (δηλαδή, εγώ πως κατέληξα στα GS, μου πεταξαν οι Ιάπωνες φυλλάδια στο δρόμο; ) 

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Σεπτέμβριος 19, 2019, 11:39:58 μμ »
Επειδή είμαι φρέσκος κάτοχος G-shock steel πρέπει να πώ οτι δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης....

Τα είχα διπλα-διπλα ανοιχτα τα tab και χωρίς να σκεφτω την ταπεινή οικονομική διαφορά κοιτάω τις πατούσες μου και βλέπω τις havaianas που φορούσα... Ε ρολόι που φοράει havaianas δε γουστάρω :D

P.s: Είχα ξεκινήσει να γράφω διάφορα αλλά συνέχεια ανανεώνεται το νήμα. Αυτό που έχω να πω είναι οτι το mywatch είναι ένα φόρουμ που με βοήθησε στα πρώτα δειλά μου βήματα σε αυτό το ''χόμπι''. Είναι κρίμα προσωπικές διαφορές ή απολυταρχικές απόψεις να αποτρέπουν κόσμο να ενασχοληθεί με το θέμα

Με αυτά που διαβάζω Αν ήθελα να πάρω rolex θα με σκεφτόμουν σαν ψώνιο-καβαλημένο και τύπο που έχει περισσότερα λεφτά απο γνώσεις! Αν ήθελα να πάρω seiko θα ήμουν αυτός που παίρνει seiko γιατι δεν μπορεί να πάρει rolex

P.s 2: Rolex δε με αφήνουν να πάρω οι AD να πάρω και δυστυχώς άποψη δεν μπορώ να έχω για να συνεισφέρω κάτι παραπάνω, Seiko δεν έχω πάρει γιατι ειλικρινά μιλάω(και πιθανώς εσφαλμένα) σε αυτή τη φάση της συλλογής μου το βλέπω σαν ένα βήμα πίσω

P.s 3: Αφήστε τις συγκρίσεις και βρείτε τα στη μέση αγοράζοντας ένα Seamaster ντε

φιλε μου με στενοχωρεί αυτό που διαβάζω  ….

αφού εισαι μέλος και παρακολουθείς  αυτό το φορουμ θα γνωρίζεις καλα ότι εκτος από σεικο 5αρακια των 150 ευρω υπάρχουν και αλλα πολλά όμορφα ..... αξιόλογα μοντέλα από αυτην την εταιρεία ….

γιατί θα ήταν η απόκτηση ενός σεικο πισωγύρισμα στην αξιόλογη συλλογή σου ….;;;;;;;

θα σου πρότεινα πχ κατι τέτοιο …  https://www.youtube.com/watch?v=7MntLwHOkts  για να παει και η συλλογή σου πολλλλλα επίπεδα επάνω από εκεί που είναι ….

Αποσυνδεδεμένος afinis2004

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Σεπτέμβριος 19, 2019, 11:55:29 μμ »

φιλε μου με στενοχωρεί αυτό που διαβάζω  ….

αφού εισαι μέλος και παρακολουθείς  αυτό το φορουμ θα γνωρίζεις καλα ότι εκτος από σεικο 5αρακια των 150 ευρω υπάρχουν και αλλα πολλά όμορφα ..... αξιόλογα μοντέλα από αυτην την εταιρεία ….

γιατί θα ήταν η απόκτηση ενός σεικο πισωγύρισμα στην αξιόλογη συλλογή σου ….;;;;;;;

θα σου πρότεινα πχ κατι τέτοιο …  https://www.youtube.com/watch?v=7MntLwHOkts  για να παει και η συλλογή σου πολλλλλα επίπεδα επάνω από εκεί που είναι ….

...και χωρίς κίνδυνο να μου κόψουν το χέρι αν βγώ μια βόλτα! Θα συμφωνήσω! Αλλα αλλο S και άλλο GS (και στα εσώρουχα και στα ρολόγια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά ;D )

Αμφιταλαντευόμουν μεταξυ του 317 (που κατέληξα τελικα) και του Grand Seiko SBGC017. Ακόμα το σκεφτομαι δλδ, αλλά χωρίς δοκιμή δεν αγοράζω. Και δεν το έχω πετύχει κάπου (ή να το φοράει κάποιος)!

Είμαι λίγο του φανταχτερού τι να με κάνω

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 20, 2019, 12:07:07 πμ από afinis2004 »
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 07:04:20 πμ »
Όσο ποιοτικά και να θέλουν να είναι τα ρολεξ, παραμένουν ρολεξ, δεν θα γίνουν ποτέ η Patek, ούτε, AP, οπότε; υπέροχα μεν πανάκριβα δε....
Τωρα αν σας χαλάει που το υποδιεέστερο MM300 σας κάνει να έχετε χάσει τον ύπνο σας, τότε οκ....
Μου θυμιζετε την εποχή που βγήκε το GTR και όλοι οι μάγκες με τα Ferrari και τα Porschιδια έλεγαν αντε ρε με το σκουπίδι το ιαπωνεζικο...
Και όμως ακόμα το κοιτάνε ΠΑΝΤΟΎ από πίσω, κατι παρόμοιο και εδώ.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 20, 2019, 08:26:30 πμ από xRallyArt »
Οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 07:10:20 πμ »
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός και για τα δύο παραδείγματα σου.

Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 07:12:20 πμ »
To πρωϊνό κάλεσμα Σταϊκούρα για επενδύσεις στην Ελλάδα, μας βρίσκει να φοράμε τα επενδυτικά μας Rolex, εννοείται με τα αυτοκόλλητα πάνω, ακόμη.

img hosting

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 07:33:56 πμ »
...και χωρίς κίνδυνο να μου κόψουν το χέρι αν βγώ μια βόλτα! Θα συμφωνήσω! Αλλα αλλο S και άλλο GS (και στα εσώρουχα και στα ρολόγια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά ;D )

Αμφιταλαντευόμουν μεταξυ του 317 (που κατέληξα τελικα) και του Grand Seiko SBGC017. Ακόμα το σκεφτομαι δλδ, αλλά χωρίς δοκιμή δεν αγοράζω. Και δεν το έχω πετύχει κάπου (ή να το φοράει κάποιος)!

Είμαι λίγο του φανταχτερού τι να με κάνω

Την καλημέρα μου στην παρέα .... :)

-Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι ότι φοροντας σεικο έστω  και GS δεν θα ασχοληθεί κανείς με Το χέρι σου ....

-Τα GS είναι S μην παίζουμε με τις λέξεις !!!! Βλέποντας την συλλογή σου και το υψηλό επίπεδο της θα πρέπει να βλέπεις προς τα πάνω δλδ GS και όχι προς τα κάτω στα απλά S .... αν δεν θελεις πισωγύρισμα όπως ανέφερες !!!!

-έχεις δίκιο όταν λες χωρίς δοκιμή δεν αγοραζεις .... και ειδικά τόσο ακριβο ρολόι .... εξάλλου αυτός που αποφασίζει στο τελοσ δεν είσαι εσυ αλλά ο καρπός σου .... :smt023

-στα ρολόγια δεν ισχύει το όσο πιο γυαλιστερό τόσο πιο καλό .... αλλά Οκ αν αυτό είναι που σου αρέσει .... ( και εμένα μου αρέσουν προσωπικά τα φανταχτερά ρολόγια )

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 07:34:25 πμ »
To πρωϊνό κάλεσμα Σταϊκούρα για επενδύσεις στην Ελλάδα, μας βρίσκει να φοράμε τα επενδυτικά μας Rolex, εννοείται με τα αυτοκόλλητα πάνω, ακόμη.

img hosting

Είσαι κρυφορολεξάκιας τελικά ....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 07:52:53 πμ »

Είσαι κρυφορολεξάκιας τελικά ....

Καθόλου κρυφός bru, χίλιες φορές το ΄χω γράψει ότι καθαυτό το προϊόν της R το θεωρώ κορυφή. Κόκκινο πανί για μένα δεν είναι ούτε η brand ούτε τα ρολόγια της. Είναι μόνο κάποιοι, πολύ λίγοι ευτυχώς και πολύ συγκεκριμένοι, φορείς των ρολογιών αυτών. Δεν μπορώ τη θρησκοληψία, τον δογματισμό, την υπεροψία, τον σνομπισμό, τη νεοπλουτίστικη αναίδεια, τη νεοελληναράδικη τζάμπα μαγκιά.  Δυστυχώς, όπως η "Μάσκα" στην ομώνυμη ταινία έβγαζε από μερικούς τον χειρότερό τους εαυτό, έτσι και τα Rolex με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνουν, κάποιους ανθρώπους να τους κάνουν να συμπεριφέρονται περίεργα.

Αποσυνδεδεμένος afinis2004

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 10:08:57 πμ »
Την καλημέρα μου στην παρέα .... :)

-Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι ότι φοροντας σεικο έστω  και GS δεν θα ασχοληθεί κανείς με Το χέρι σου ....

-Τα GS είναι S μην παίζουμε με τις λέξεις !!!! Βλέποντας την συλλογή σου και το υψηλό επίπεδο της θα πρέπει να βλέπεις προς τα πάνω δλδ GS και όχι προς τα κάτω στα απλά S .... αν δεν θελεις πισωγύρισμα όπως ανέφερες !!!!

-έχεις δίκιο όταν λες χωρίς δοκιμή δεν αγοραζεις .... και ειδικά τόσο ακριβο ρολόι .... εξάλλου αυτός που αποφασίζει στο τελοσ δεν είσαι εσυ αλλά ο καρπός σου .... :smt023

-στα ρολόγια δεν ισχύει το όσο πιο γυαλιστερό τόσο πιο καλό .... αλλά Οκ αν αυτό είναι που σου αρέσει .... ( και εμένα μου αρέσουν προσωπικά τα φανταχτερά ρολόγια )

Καλημέρα (και αν απαντηθώ πιθανών να επανελθω βραδυ λόγο δουλειάς)

- Λάθος λέξη χρησιμοποίησα και για την υστεροφημία μου να αναφέρω οτι με το φανταχτερό εννοούσα φασαριόζικο. Δλδ 30k+ όταν καταφέρω να τα δώσω θα τα δώσω για perpetual calendar και όχι για μινιμαλιστικο σχέδιο

- Άποψη μου με τις ίσως πιο περιορισμένες γνώσεις πάνω στη φίρμα είναι οτι οχι, S δεν ειναι GS! Δεν πιστεύω ότι μιλάμε για marketing οπως π.χ στα Tag όπου έχουμε carrera kai grandcarrera αλλά σαν πιο χειροπιαστές αλλαγές σε ποιότητα, specs, φινίρισμα που επειδή σε ρολόγια κολλάω θα πώ Landrover και Range Rover(και πιστεύω οι περισσότεροι θα καταλάβουν τι εννοώ)

-Ωραίο το thread και άναψε λίγο τα αίματα (και απώλειες είχαμε δυστυχώς) αλλά ίσως πιο δημιουργικό θα ήταν ένα συγκριτικό με Deepsea- GSsbgh257 - Pam submersible. 'Εχοντας μία κοινή πάνω κάτω τιμή καταλόγου θα μπορούσαμε να εστιάσουμε σε αυτά που πραγματικά έχουν ενδιαφέρον και όχι σε θεωρίες παιγνίων (α ρε Βαρουφάκη) με καπέλα επενδύσεις κλπ

Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα δεν κάνουν τίποτα άλλο απ΄το να εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε... (Tag Heuer Monaco,IWC Portuguese chrono, Tudor Pelagos LHD, Zenith chronomaster sport, Rolex Yacht Master 126622, Rolex datejust 126331, Rolex 116610lv, Rolex Daytona 126519LN, Ω Speedmaster)

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 10:28:45 πμ »
Η Seiko είναι η Grand Seiko του φτωχού.
 :o :o :o

Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 10:59:09 πμ »
Όσο ποιοτικά και να θέλουν να είναι τα ρολεξ, παραμένουν ρολεξ, δεν θα γίνουν ποτέ η Patek, ούτε, AP, οπότε; υπέροχα μεν πανάκριβα δε....
Τωρα αν σας χαλάει που το υποδιεέστερο MM300 σας κάνει να έχετε χάσει τον ύπνο σας, τότε οκ....
Μου θυμιζετε την εποχή που βγήκε το GTR και όλοι οι μάγκες με τα Ferrari και τα Porschιδια έλεγαν αντε ρε με το σκουπίδι το ιαπωνεζικο...
Και όμως ακόμα το κοιτάνε ΠΑΝΤΟΎ από πίσω, κατι παρόμοιο και εδώ.

Επίσης υπάρχουν φτιαγμενα σαξοραλα που.... πάνε και κολλάνε σε κάτι mercedes & Audi , οι οδηγοί των οποίων βέβαια δε δίνουν απολύτως καμία σημασία ΑΛΛΑ οι σαξοραλαδες χαίρονται.

Ε τωρα αν αυτοί νομίζουν ότι οι κουβαδες τους είναι καλύτερα αμάξια και βρίσκουν νόημα στη ζωή τους με τις κόντρες , εεεε να μην τους χαλάσουμε το όνειρο.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 11:11:15 πμ »
Επίσης υπάρχουν φτιαγμενα σαξοραλα που.... πάνε και κολλάνε σε κάτι mercedes & Audi , οι οδηγοί των οποίων βέβαια δε δίνουν απολύτως καμία σημασία ΑΛΛΑ οι σαξοραλαδες χαίρονται.

Ε τωρα αν αυτοί νομίζουν ότι οι κουβαδες τους είναι καλύτερα αμάξια και βρίσκουν νόημα στη ζωή τους με τις κόντρες , εεεε να μην τους χαλάσουμε το όνειρο.

Αν εξαιρέσουμε τις κόντρες, μία από τις λίγες χαρές που μου έχουν απομείνει είναι η οδήγηση Μαργαρίτα... γιατί οδηγικά κι εγώ τα προτιμώ από Mercedes & Audi.
Άρα εγώ εδώ είμαι με Seiko.
 ;D
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 11:54:36 πμ »
Βρε προτίμησε ο,τι θες ! Ένας μεγάλος σοβαρός άνθρωπος δε θα παει να κολησει πίσω απο την e class που κάνει τη βόλτα της, και μετά να στήσει στο μυαλό του δίκη του κόντρα, τύπου αααα κάθομαι δίπλα απο τον τύπο στο φανάρι με τη μερσεντα και ξεκινάω πιο γρήγορα οποτε ποια μερσεντα :p

Κι έχω δει live τέτοια σκηνικά έτσι? Και στο δρόμο ως παρατηρητής αλλα κι απο μέσα. Πχ έβγαινα μέχρι πριν λιγο καιρό με παλικάρι με Porsche ο οποίος πηγαινει και τρέχει στο Nürburgring. Ε και να μαστε βόλτα χαλαρά και να ρχεται απο πίσω να κολλάει και να μαρσαρει για να τον προκαλέσει ο άλλος με το φτιαγμένο αμάξι με τα μπλε led. Πως να το κάνουμε ειναι λιγάκι αστείο. Όχι το αμάξι. Η συμπεριφορά του οδηγού, το τονίζω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 11:56:41 πμ »
Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί θεωρείτε ότι στην ωρολογοποια , η οποία πλέον έχει γίνει luxury προϊόν , ότι πρέπει να ισχύουν άλλοι κανόνες από ότι σε όλα  τα αλλά εμπορικά προϊόντα .
Οκ συμφωνώ ότι ένα sub δεν είναι 4-5 φορές καλύτερο από το mm ώστε να δικαιολογεί και 4-5 φορές πάνω στην τιμή , θα πω ότι διπλάσια τιμή είναι μια δίκαιη τιμή .
Ένα σπίτι στην Εκάλη έχει την ίδια εμπορική αξία με ένα στα πατησια;
Ένα limited moonwatch είναι καλύτερο από το κλασικό moonwatch ώστε να δικαιολογεί διπλάσια τιμή ; Σε τι; Στη μηχανή; Στην κάσα; Στο μπρασελε;
Μια τσάντα LV είναι δέκα φορές καλύτερη σπο κάποια άλλη ;
Και τόσα αλλά παραδείγματα .
Πως να το κάνουμε δηλαδή ; Το brandname ρόλεξ είναι 5και 10 φορές πάνω σπο αυτό της σεικο , ε τόσο θα είναι και η τιμή , end of story .
Επιπλέον αυτό που οποίος αγοράζει mm νομίζει ότι έπιασε τον παπά από τα α&@&),
Και αυτομάτως νιώθει ότι γνώρισε από κοντά  το επιστέγασμα της τεχνολογίας και ωρολογοποιίας και οι άλλοι που αγοράζουν ρόλεξ και ωμέγα και breitling είναι κορόιδα και μπλα μπλα μπλα .
Ήμαρτον.

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 12:23:15 μμ »

Σου είπε κανείς για saxo?

Οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 12:26:43 μμ »
Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί θεωρείτε ότι στην ωρολογοποια , η οποία πλέον έχει γίνει luxury προϊόν , ότι πρέπει να ισχύουν άλλοι κανόνες από ότι σε όλα  τα αλλά εμπορικά προϊόντα .
Οκ συμφωνώ ότι ένα sub δεν είναι 4-5 φορές καλύτερο από το mm ώστε να δικαιολογεί και 4-5 φορές πάνω στην τιμή , θα πω ότι διπλάσια τιμή είναι μια δίκαιη τιμή .
Ένα limited moonwatch είναι καλύτερο από το κλασικό moonwatch ώστε να δικαιολογεί διπλάσια τιμή ; Σε τι; Στη μηχανή; Στην κάσα; Στο μπρασελε;
Πως να το κάνουμε δηλαδή ; Το brandname ρόλεξ είναι 5και 10 φορές πάνω σπο αυτό της σεικο , ε τόσο θα είναι και η τιμή , end of story .
Και αυτομάτως νιώθει ότι γνώρισε από κοντά  το επιστέγασμα της τεχνολογίας και ωρολογοποιίας και οι άλλοι που αγοράζουν ρόλεξ και ωμέγα και breitling είναι κορόιδα και μπλα μπλα μπλα .
Ήμαρτον.

Ωχ ! Και εμείς με τα Breitling είμαστε κορόιδα ????

Από πουθενά δεν τη γλυτωνουμε εδώ μέσα :lol:

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 12:31:03 μμ »
Ήμαρτον.

+1

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 12:31:20 μμ »
Ωχ ! Και εμείς με τα Breitling είμαστε κορόιδα ????

Από πουθενά δεν τη γλυτωνουμε εδώ μέσα :lol:

Δεν είσαι; Πάρε κι εσυ ενα mm σε τιμή ληστεία ... στη μισή τιμή από τα breitling , καλύτερα είναι τα breitling ? Βρήκατε εκεί τη ρόλεξ το εύκολο θύμα .
Υγ. Ούπς , είχες mm... και το πούλησες ... γιατί;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 12:44:44 μμ »
Γιωργος