Ντένη γιατί πιστεύεις ότι η (Grand) Seiko δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να προσαρμόσει την τεχνογνωσία της σε πιο ανθρώπινες διαστάσεις; Ακόμα και τα dress κομμάτια της, αυτόματα τε και κουρδιστά, έχουν ύψος 12άρι, όσο και ένα Sub.
Δεν είναι δείγμα πιο υψηλής τεχνογνωσίας το να χωράει μια κατά τα άλλα εξαιρετική μηχανή σε ρολόι για ανθρώπινο χέρι και όχι ματσακόνι;
Έχω βάλει ΜΜ και με κούρασε στο 5λεπτο. Αντίθετα, από άποψη βολικότητας, θα μπορούσε ένα 5ψήφιο sub ή GMT και οριακά το ExpII 42 να είναι το μοναδικό μου ρολόι.
Σοβαρα τωρα Βικτωρ περιμενεις απαντηση;
παντως αυτοι που δουλευουν μεσα στη seiko στ εργοστασια στη Μαλαισια τη Κινα η και την Ιαπωνια να δωσουν σημα να σταματησει το κοπυ παστε

ακυρο ποστ τελειως... τι να πω;;;
εχεις δει βιομηχανια να μην κανει κατασκοπια; εχεις δει βιομηχανια να μην εχει το ιδιο προιον με τον απεναντι της; σουπερ μαρκετ δεν εχεις παει ποτε δηλαδη; νομιζεις οτι επειδη λεγεται rolex η seiko η Ω εχει διαφορετικη φιλοσοφια απο την skip η την nestle η την barilla;
μα καλα μιλαμε σοβαρα τωρα ολοι εδω μεσα;;;;;καθομαι και ακουω και βλεπω καθε λογης "τρελο" να λεει το μακρυ και το κοντο του και οχι μονο εδω μεσα αλλα και σε παρα πολλα φορουμ!
επειδη εμεις το βλεπουμε χομπυ παει να πει οτι ειναι αγιο; η οτι δεν μιλαμε για προιοντα μαζικης παραγωγης; η οτι οι ρολογαδες εχουν βρει το τελειο προιον;;;
ξεκολληστε λιγο ειναι προιοντα μαζικης παραγωγης και στραβα μπεζελ θα εχουν και θα λενε φουμαρα για να πουλησουν και θα στραφουν σε αλλες παραγωγες, χωρες οτι... για να παρουν μεριδιο αγορας και την μοδα θα κοιταξουν και θα κλασουν την ιστορια τους και και και!
γιατι πισω απο αυτες τις εταιριες υπαρχει καποιος που κοιταει μονο νουμερα και καλα κανει! και αυτα πρεπει να ανεβαινουν...το εχουμε στραβηξει λιγο το πραγμα! δε σκεφτομαστε οταν γραφουμε εδω μεσα μου φαινεται!
ευτυχως που δεν ειμαι mod θα μοιραζα ban πιο γρηγορα και απο τον λουκι λουκ!