Έσπαγα (λέμε τώρα) το κεφάλι μου πως να "ξοδέψω" τη χιλιοστή μου δημοσίευση. 1000 ποστ είναι ένα ωραίο στρογγυλό νούμερο και ήταν ευκαιρεία για κάτι ιδιαίτερο. Σκεφτόμουνα να παρουσιάσω κάποια από της αγαπημένες μάρκες μου, αλλά θα ήθελα μέρες έρευνας και προετοιμασίας (Άρη πως τα καταφέρνεις;) και το απέρριψα ως σκέψη. Ύστερα είπα να παρουσιάσω (review) κάποιο από τα ρολόγια μου, αλλά και αυτό θα απαιτούσε (αν ήθελα να το κάνω καλά, έτσι όπως το σκεφτόμουνα) πολλές φωτογραφίες, σκηνοθεσία και πολύ χρόνο. Όλα αυτά θα με κρατούσαν μακριά από το φόρουμ για λίγες μέρες, αν ήθελα να τα προλάβω. Και τότε συνειδητοποίησα πόσο θα μου έλειπε η παρέα σας.
Κι έτσι αποφάσισα να αφιερώσω το χιλιοστό ποστ στο φόρουμ και στους υπέροχους φίλους που έχω αποκτήσει στον ενάμιση χρόνο που είμαι ενεργός. Στο φόρουμ μας που με όλα καλά του και τα στραβά του προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον μας ζεστό. Στα παιδιά που έχω γνωρίσει και νοιώθω σα να τα ξέρω χρόνια. Στις κόντρες και τις διαφωνίες, στο ξύλο και στο "χώσιμο" (γιατί αν δεν πλακωθούμε και βρίσει ο ένας τον άλλο τι σόι παθιασμένοι, ξερόλες, εξυπνάκηδες και φανατικοί οπαδοί είμαστε), στις πλάκες και το καλαμπούρι, στην καλή παρέα. Γιατί, πάνω από όλα τα ρολόγια είναι η καλή παρέα και τα ρολόγια είναι η πρόφαση (δε λέω, καλή) για να βρισκόμαστε μεταξύ μας.
Φιλικά
Δημήτρης