Σου το ειχα πει και στο τηλεφωνο ότι καλα είναι να μην ασχοληθείς και να ψαξεις να βρεις ένα ρολοι που θα εχει καλο και γνησιο καντραν από την αρχη.
Ποιο φτηνο θα σου ερχεται.
Υγ. το θεμα αναπαλαιωση είναι δυσκολο κομματι και αρκετα δαπανηρο. Κρατα το αυτό.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Άρη !
Η αλήθεια είναι ότι έκανα ότι καλύτερο μπορουσα σύμφωνα πάντα με τις προσφορές που πηρα από τουλαχιστον 50 redialers στο εξωτερικό οι οποίοι όλοι σχεδόν μου ζήτησαν τα μαλιά της κεφαλής μου (δεν ειμαι καραφλός ακόμα). Κάποιοι έφτασαν ακόμα και στην τιμή των 400€!!!
Στην Ελλάδα κανείς δεν το αναλάμβανε .
Έχεις ψάξει να δεις ποσό κάνει ένα τέτοιο ρολόι στο eBay ακόμα και σε χειρότερη κατάσταση; Η λύση παίρνω κάτι από την αρχή, και ξοδεύω αλλα 500-700€, δεν ήταν για μένα. Ξόδεψα 50€ σύνολο και είχα ένα αποτέλεσμα αξιοπρεπέστατο νομίζω, καλύτερο τουλαχιστον από ότι ήταν πριν.
Επισης εχω δει αρκετά παραδείγματα redial από γνωστό έλληνα ωρολογοποιο τα οποία τα θεωρώ αισχρά .
Το θέμα μας ειναι, άξιζε αυτό που εκανα τα 50€ ή απλά κατέστρεψα το ρολόι; Η μηπως το ρολόι ήταν ήδη κατεστραμμένο;
Γενικά τελικά αυτή η ιστορία αξίζει ή καλύτερα να κρατάς ρολόγια με καμμένα και ταλαιπωρημένα καντράν ; Σημειώνω ότι εμένα μου αρέσει να τα φοράω τα ρολόγια μου και όχι να τα κρατάω σε συρτάρια. Επίσης το συγκεκριμένο ρολόι αγοράστηκε εξ αρχής σαν πρότζεκτ αναπαλαίωσης. Μου ήρθε γυαλισμένο σαν καινούριο , και δεν ταίριαζε καθόλου η κάσα με το ταλαιπωρημένο του καντράν. Δεν γινόταν μα το αφήσω έτσι. Ειμαι σίγουρος ότι αν ο πωλητης δεν τι είχε γυαλίσει τόσο καλά , ίσως το πουλούσε και πολύ ακριβότερα στον πληστηριασμο που το απόκτησα.
Γνώμες;