0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο γιατι το λες φιλε tsiki; Επειδη ειναι hamilton? Προσωπικα τα hami δε τα θεωρω και τιποτα σπουδαιο. Στην ασια τα φτιαχνουν και αυτα
H φίρμα Ηamilton έχει κάποιο κύρος, είναι γνωστή. Η φίρμα Christopher Ward (άγνωστη προς εμένα);;.Πχ. Έχω ένα ρολόι ROTARY "TOLEDO". Πόσοι γνωρίζουν την μάρκα ROTARY;
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;; Για λέγε φίλτατε, ρίξε και κανα λινκ να διαβάσουμε σχετικά.......
Αναφερομαι οχι στις μηχανες που φορανε αλλα σε dials , δεικτες κτλ. Σε πολλα swiss made ρολογια συμβαινει αυτο απλα πρεπει το assembly να γινεται στην ελβετια. Δηλαδη αυτο που λεω ειναι αγνωστο;Cupra το post σου εχει μια δοση ειρωνειας ή ειναι ιδεα μου;
Kαλησπέρα παιδιά είμαι ανάμεσα στα 3 αυτά ρολόγια πιο πολύ ανάμεσα στα 2 πρώτα. Τι θα προτείνατε;..
Cupra με συγχωρεις τοτε. Δεν γνωριζα για την συγκεκριμενη για να το λες κατι θα ξερεις . Απλα ξερω οτι γινεται σε καποιες ελβετικες πιο πολυ απο φορου και συζητησεις
Απλα ξερω οτι γινεται σε καποιες ελβετικες πιο πολυ απο φορου και συζητησεις
Θα το παρεις 2ο χερι;
Όχι τόσο έχει καινούργιο το c65 trident automatic και με εκπτωτικό κουπόνι 100 ευρώ πέφτει στα 660