Ψηφοφορία

Αγοραπωλησίες αξίας

Εσωτερικό
2 (22.2%)
Εξωτερικό
5 (55.6%)
ΔΞ/ΔΑ
2 (22.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 9

Η ψηφοφορία έληξε: Μάρτιος 22, 2019, 02:06:58 μμ

Αποστολέας Θέμα: Αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων (η πραγματικότητα στην Ψωροκώσταινα)!!!!!  (Αναγνώστηκε 5163 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Τροφή για σκέψεις και προς συζήτηση η πρόσφατη εμπειρία μου με την μερική τράμπα (partial exchange) του νεοαποκτηθέντος JLC MEMOVOX POLARIS.
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζατε το POLARIS MEMOVOX JLC αποτελούσε διακαή μου πόθο (holy grail) εδώ και πολλά χρόνια και από τότε που ανακοινώθηκε η επανέκδοση για τα 50 χρόνια του έψαχνα συνεχώς να το βρω μέσω μερικής τράμπας.
Μόλις λοιπόν ο στόχος εντοπίστηκε σε κατάστημα στο Λονδίνο και με την αποδοχή τους για μερική τράμπα με το Vacheron Constantin Overseas Chronograph ρώτησα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τιμή που μου δίνουν για το VC.
Μου στείλανε κωδικούς για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα και μου ζήτησαν να στείλω υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες (πρόσφατες και από συγκεκριμένες γωνίες) καθώς και από τα κουτιά και τα χαρτιά του.
Σε μια εργάσιμη ημέρα μου απάντησαν πως η τιμή που μου δίνουν είναι 7.500 με 8.000 λίρες Αγγλίας και θα πρέπει να το δουν στα εργαστήριά τους για την τελική αξιολόγηση!
Να σημειώσω πως σε προηγούμενες επικοινωνίες με Ελληνικά καταστήματα (εντάξει τώρα δεν έχουμε και πολλά!!!!!) η τιμή που μου έδιναν ήταν στην καλύτερη των περιπτώσεων 2.500 Ευρώ κάτω από την τιμή που μου έδωσαν οι Άγγλοι με την μια και χωρίς να με ξέρουν και σαν πελάτη τους!!!!!!!!!!
Τελικά συμφωνούμε στην διαφορά από μεριάς μου και τους πληρώνω για να "καπαρώσω" το ρολόι μιας και ήμουν στο πλοίο και δεν είχα πρόσβαση στην θυρίδα για το Vacheron. Μόλις επιστρέφω πάω αμέσως και βγάζω το Vacheron και γραμμή για κούριερ να τους το στείλω!!!! Μου είχαν βγάλει postal slip στο site τους και χρειαζόταν 2 μ 3 μέρες για την αξιολόγηση του Vacheron.
ΠΑΚΕΤΟ όμως με τα κούριερ μιας και δεν ασφαλίζουν αποστολές πάνω από 5.000 Ευρώ!!!!!!!!!!
Τηλέφωνα και εξηγήσεις με τον ευγενέστατο υπεύθυνο κύριο SEAN και κατανοώντας την κατάσταση και το πρόβλημά μου δέχεται κατ' εξαίρεση να αξιολογήσουν το Vacheron αυθημερόν έτσι ώστε να τους το πάω και να φύγω με το JLC εντός της ίδιας ημέρας!!!!!!!!
AEGEAN και μονοήμερη καταδρομική στο Λονδίνο όπου και έγιναν όλα κανονικά και επέστρεψα κατάκοπος αλλά τρισευτυχισμένος με το JLC στο χέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το συγκεκριμένο κατάστημα στο Λονδίνο συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!! Τώρα για τα της Ελλάδος κτλπ νομίζω πως όποια σύγκριση και να γίνει αποδείχνεται πως είμαστε ΠΟΛΥΥΥΥΥ πίσω και πως για σοβαρές αγοραπωλησίες το εξωτερικό δυστυχώς είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Αν είχες Rolex όμως φίλε, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Είπαμε: ΜΟΝΟ ROLEX :lol:

Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά τι ακριβώς συγκρίνεις; Την Ελληνική με την Αγγλική «ωρολογιακή αγορά» ή τον Ελληνικό με τον Αγγλικό επαγγελματισμό;

Σα να προσπαθώ να σε πείσω ότι η 911 είναι πιο γρήγορη απ´ το Α3 μου δηλαδή :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Χαριλαε αναλογα με τις απαιτησεις του πελατολογιου του προσαρμοζει και ο επαγγελματιας το προιον του.
Η οπως λενε στο χωριο μου κουκια τρως κουκια μαρτυρας.

• Tourbillion
    • Προφίλ
Αν είχες Rolex όμως φίλε, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Είπαμε: ΜΟΝΟ ROLEX :lol:

Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά τι ακριβώς συγκρίνεις; Την Ελληνική με την Αγγλική «ωρολογιακή αγορά» ή τον Ελληνικό με τον Αγγλικό επαγγελματισμό;

Σα να προσπαθώ να σε πείσω ότι η 911 είναι πιο γρήγορη απ´ το Α3 μου δηλαδή :)

Τι δεν είναι πιο γρήγορη;;;!!!!!

Χωρίς πλάκα όμως και τα Ελληνικά καταστήματα και τα Αγγλικά και γενικότερα όλα τα καταστήματα απευθύνονται σε παγκόσμια αγορά πλέον και όχι μόνο στην φυσική παρουσία καταστήματος/περαστικού!

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Τι δεν είναι πιο γρήγορη;;;!!!!!

Χωρίς πλάκα όμως και τα Ελληνικά καταστήματα και τα Αγγλικά και γενικότερα όλα τα καταστήματα απευθύνονται σε παγκόσμια αγορά πλέον και όχι μόνο στην φυσική παρουσία καταστήματος/περαστικού!

Ναι είμαι σίγουρος ότι τα 3-4 Ελληνικά καταστήματα, για τα οποία γίνεται η συζήτηση, έχουν κάνει τρελό focus στους πελάτες εκτός Ελλάδος :lol:

Φαίνεται και από το επίπεδο τους άλλωστε...

Αποσυνδεδεμένος Templar

• 38mm case
    • Προφίλ
Χαρίλαε και εγώ έχω άριστη εντύπωση από την εξυπηρέτηση(πιθανόν να μιλάμε για το ίδιο Λονδρέζικο κατάστημα) και φαντάσου ότι πήρα το ρίσκο να τους στείλω το IWC ταχυδρομικώς και να μου στείλουν αυτοί το Tudor, μιλάμε ότι πέρασα 2-3 βράδια ψιλοάυπνος  ::)

• Tourbillion
    • Προφίλ
Χαρίλαε και εγώ έχω άριστη εντύπωση από την εξυπηρέτηση(πιθανόν να μιλάμε για το ίδιο Λονδρέζικο κατάστημα) και φαντάσου ότι πήρα το ρίσκο να τους στείλω το IWC ταχυδρομικώς και να μου στείλουν αυτοί το Tudor, μιλάμε ότι πέρασα 2-3 βράδια ψιλοάυπνος  ::)
Πόσο σου το ασφαλίσανε το IWC??!!!
Εγώ βρήκα «τοίχο» στις εταιρίες κούριερ με ταβάνι τα 5.000€!
Νομίζω πως χρειάζεται λίγο ψάξιμο για ιδιώτη να στείλει ταχυδρομικά το ρολόι του έξω. Τα μαγαζιά και οι εταιρίες από ότι μου είπαν στα κούριερ που τσακωνόμουν έχουν ειδικό καθεστώς και μεταχείριση!

Sent from my iPad using Tapatalk
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος barman

• 36mm case
    • Προφίλ
Εχω την αισθηση σαν να ειμαστε λιγα χρονια πισω...!
😂😂😂

• Tourbillion
    • Προφίλ
Εχω την αισθηση σαν να ειμαστε λιγα χρονια πισω...!
😂😂😂
Τι λίγο????!!!!!!
Για να μας κλαίνε οι ρέγγες είμαστε!
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος barman

• 36mm case
    • Προφίλ
Τι λίγο????!!!!!!
Για να μας κλαίνε οι ρέγγες είμαστε!
Ερχονται εκλογες...ερχεται η αναπτυξη!!
Υπομονη!!
😂😂

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ερχονται εκλογες...ερχεται η αναπτυξη!!
Υπομονη!!

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Όποιος μπορεί πουλάει έξω. Αφού κι από εδώ οι γκρι τα σηκώνουν και τα πουλάνε έξω...
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
Όποιος μπορεί πουλάει έξω. Αφού κι από εδώ οι γκρι τα σηκώνουν και τα πουλάνε έξω...

Όπως τα λες

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

• Tourbillion
    • Προφίλ
Δίκιο έχεις φίλε μου!
Θεωρώ πως αξίζει κάποιος να ξοδέψει λίγο χρόνο παραπάνω και να ταξιδέψει έξω για μια σοβαρή αγοραπωλησία!
Ακόμα και με τα αεροπορικά  και τα έξοδα ταξιδιού κερδισμένος θα βγει!!!!!!!

Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος chris70

• 38mm case
    • Προφίλ
Παρακαλώ ενημερώστε για το συγκεκριμένο κατάστημα....έστω και με π.μ.
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
το καταστημα ειναι;

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
Δίκιο έχεις φίλε μου!
Θεωρώ πως αξίζει κάποιος να ξοδέψει λίγο χρόνο παραπάνω και να ταξιδέψει έξω για μια σοβαρή αγοραπωλησία!
Ακόμα και με τα αεροπορικά  και τα έξοδα ταξιδιού κερδισμένος θα βγει!!!!!!!

αστα αυτά και λέγε τι προμήθεια σου δίνουν τα Αγγλάκια ….!!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
Νομίζω πως δεν πρέπει να αναφέρουμε δημόσια μαγαζί για να μην θεωρηθεί διαφήμιση!
Ας με κατατοπίσουν οι μοδεράτορες!
Αλλιώς σε πμ τα υπόλοιπα.

Όχι φίλε Δημήτρη! Δεν μου δίνουν τίποτα παραπάνω τα "Αγγλάκια".
Η συμπεριφορά τους και μόνο αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση και σίγουρα σε περίπτωση "ισοπαλίας" στις τιμές κερδίζουν οι Άγγλοι.
Νίκος Καζαντζάκης