Λοιπον παλικαρια διαβασα απο 2 φορες το καθε ποστ τα επεξεργαστηκα κι εχω να δηλωσω τα εξης:
1. Αρχικα δε θα επαιρνα ρολεξ cellini καθαρα και μονο επειδη δεν ειμαι τοσο του ντρες... Με λιγα λογια θα παει χαμενο δε θα το χαρω οπως θα χαιρομουνα ενα sub η ενα gmt αντιστοιχα! Κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφο!
2. Συμφωνω απολυτα οτι το ρολοι που φοραμε επανω στο χερι μας, ιδεα δεν εχει το 98% των αθρωπων που συναναστρεφομαι αν ειναι omega, tudor, seiko και φυσικα δεν τα κοιτανε. Αλλα σιγουρα ολοι ξερουνε τα ρολεξ και αν δεν ξερουν, τα καταλαβαινουν απο το πως αστραφτει!
3. Εννοειται πως ειναι χομπυ και ολα τα χομπυ εχουνε χασουρα! Μεχρι τωρα εχω δωσει 10k μεσα σε ενα χρονο για τη συλλογη που εχω και ειναι σιγουρο πως αν τα πουλησω ολα θα εχω μια χασουρα 20%-30% στο νερο, αν οχι παραπανω... Δε με πειραζει... Αλλα αν ειχα παρει εξ'αρχης ενα ρολεξ, μπατμαν καλη ωρα, μπορει να ημουνα στα λεφτα μου! Καθολου κακη ιδεα να κανεις το χομπυ σου και να μη χανεις και λεφτα!
4. Ειναι να δωσω πανω απο 6 χιλιαρικα για ρολοι? Μονοδρομος λοιπον για μενα τα ρολεξ! Ειμαι 30 ετων, δεν εχω πετρελαιοπηγες, περιμενω 3ο παιδι και εχω και αλλα χομπυ οπως και πολλους στοχους ανεκπληρωτους...
Οποτε πρεπει να προνοησω και τις δυσκολες στιγμες και να κοιταω μακροπροθεσμα (μη με πυρπολησετε, προσπαθω να ειμαι ειλικρινης).
5. Ισως θα επρεπε να περιορισω τη συλλογη μου σε 3-4 ρολογια... Αλλα τα seikο των 300 ευρω δε με πειραζει να υπαρχουν καθως ειναι εργαλεια! Το ταγκ ειναι δωρο της μαμας αλλα και να το εδινα θα εχανα αρκετα οποτε δεν υπαρχει λογος, ας καθεται να το εχω για beaterακι... Ισως οταν ωριμασω και αλλο (ωρολογιακα) να μεινω με 3-4 δυναμικα κομματια!
6. Δυστυχως πλεον με τους γιατρους γιναμε καλοι φιλοι οποτε οι επιρροες εχουν γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μου!
ΥΓ. Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και τις προτροπες σας! Το sub παντως δειχνει να ειναι η πιο μεστη επιλογη τη δεδομενη χρονικη περιοδο!