Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια για διαμορφωση συλλογης  (Αναγνώστηκε 11465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Βοηθεια για διαμορφωση συλλογης
« στις: Αύγουστος 04, 2018, 06:34:24 μμ »
Μια κενη θεση και ειναι δεδομενο τι λειπει... Μια Κορωνα (οχι η μπυρα).

Ειμαι βιαστικος και ανυπομονος ανθρωπος,
αρνητικες αρετες για τον οποιονδηποτε... Χαιρομαι ομως που μεσα σε ενα χρονο καταφερα να φτιαξω μια αξιοπρεπη (για μενα) συλλογη με τα υπαρχον ρολογια που μεχρι στιγμης τα χαιρομαι ολα και τα απολαμβανω σε καθημερινη βαση!

Ηρθε ομως η στιγμη (σιγουρα πιο γρηγορα απο οσο φανταζομουν) που αποφασισα πως πρεπει να αποκτησω, αυτο που ισως επρεπε να παρω μια και καλη εξ' αρχης και ισως τωρα να μην εγραφα εδω, να μην αποκτουσα καποιες περαιτερω γνωσεις και αρρωστια για τα ρολογια και απλα θα φορουσα ενα ρολοι το οποιο θα ηξερα οτι ειναι το κορυφαιο, χωρις να ξερω αν λεγεται nd η bb παρα μονον οτι ονομαζεται ρολεξ... Αλλα χαιρομαι που ακολουθησα τον αλλον δρομο γτ πολυ απλα καταλαβα πως υπαρχουν φοβερα ρολογια που δε λεγονται μονο ρολεξ!

Στο θεμα μας λοιπον. Το σκεπτικο μου εχεις ως εξης... Το ιδανικο για μενα θα ηταν ενα nd καθως ειναι ενα iconic, πανεμορφο και ιστορικο ρολοι αλλα δυστυχως η ευτυχως υπαρχει το bb που ειναι πολυ κοντα στο nd... Οποτε η πρωτη ερωτηση ειναι: Μπορουν να συνυπαρξουν αυτα τα δυο?? Η θα ακυρωσω πληρως το bb??

Δευτερη ερωτηση και γνωμη...
Το μπατμαν και το πεπσι (ιδιως το μπατμαν) ειναι μοντελα που τα γουσταρω πολυ αλλα η τιμη τους ειναι απαγορευτικη, τουλαχιστον για τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, οποτε η πρεπει να αποχωριστω καποιο-α απο τα ρολογια μου και να συμπληρωσω το υπολοιπο ποσο (σεναριο που δε με συγκινει ιδιαιτερα) η να παρω προσωρινα ενα nd που με παιρνει και μου αρεσει εξισου! Και αυριο-μεθαυριο που θα το εχω χαρει λιγο, το σπρωχνω αν χρειαστει και συμπληρωνω για ενα μπατμαν... Ετσι θα παραμεινει και το bb!

ΥΓ. Με ενδιαφερει πολυ το κουτι να μην εχει κενες θεσεις! Ασχετως αν καποια θα ειναι στη θυριδα! Και ασχετως αν υπαρχει και gshock! Κι αυτο ρολοι δεν ειναι?
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Βοηθεια για διαμορφωση συλλογης
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 04, 2018, 07:08:00 μμ »
Γιώργο η σκέψη σωστή,μόνο που δεν θα διώξεις το nd
για το batman αλλά κάποιο άλλο :D
Οι κορώνες είναι αναντικατάστατες εκτός αν πας για κάτι μεγάλο
της αγίας τριάδας :)

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 04, 2018, 07:23:06 μμ »
Παρε πρωτα το nd και βλεπεις πως θα παει το πραμα στην ενδοοικογενειακη τους συνυπαρξη...Οπως σωστα ειπωθηκε παραπανω ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ το ρολεξ για να παρεις κατι αλλο..Δεν μπαινω καν στην σκεψη για εταιρειες pp, vc, ap, l&s etc., η συντηρηση τους ειναι σε δυσθεωρητα υψη..
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 04, 2018, 07:44:57 μμ »
Γιωργο καταρχας μ αρεσει πολυ ο τροπος που σκεφτεσαι και σε συγχαιρω για μια ακομα φορα διοτι εχεις φτιαξει μια ισορροπημενη αξιοζηλευτη συλλογη!

Τωρα φυσικα και μπορουν να συνυπαρχουν nd και tudor bb και η γνωμη μου ειναι αυτη.. παρε το σαμπ που το χεις μεγαλο ποθο και ασε τα μπατμαν κλπ για μετα και αν... ετσι φυσικα δε θα χρειαστει και να δωσεις κατι..

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 04, 2018, 09:21:08 μμ »
Γιώργο η σκέψη σωστή,μόνο που δεν θα διώξεις το nd
για το batman αλλά κάποιο άλλο :D
Οι κορώνες είναι αναντικατάστατες εκτός αν πας για κάτι μεγάλο
της αγίας τριάδας :)
Παρε πρωτα το nd και βλεπεις πως θα παει το πραμα στην ενδοοικογενειακη τους συνυπαρξη...Οπως σωστα ειπωθηκε παραπανω ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ το ρολεξ για να παρεις κατι αλλο..Δεν μπαινω καν στην σκεψη για εταιρειες pp, vc, ap, l&s etc., η συντηρηση τους ειναι σε δυσθεωρητα υψη..
Γιωργο καταρχας μ αρεσει πολυ ο τροπος που σκεφτεσαι και σε συγχαιρω για μια ακομα φορα διοτι εχεις φτιαξει μια ισορροπημενη αξιοζηλευτη συλλογη!

Τωρα φυσικα και μπορουν να συνυπαρχουν nd και tudor bb και η γνωμη μου ειναι αυτη.. παρε το σαμπ που το χεις μεγαλο ποθο και ασε τα μπατμαν κλπ για μετα και αν... ετσι φυσικα δε θα χρειαστει και να δωσεις κατι..

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω απολυτως μαζι σας...
Να παρω πρωτα το nd και να δω πως θα παει... Αλλωστε ειναι ενα ρολοι που οποιος το ειχε και το πουλησε, το ξαναπηρε... Πραγμα που δηλωνει το ποσο αναντικαταστατο, toolwatch με πρεστιζ ειναι... Και θα δω πως θα παει η συμβιωση αν και ειμαι της αποψης οτι χωρανε και τα δυο!
Επισης για μπατμαν και σουπερμαν θα φανει στο μελλον αν μας παιρνει η αν θα χρειαστει να δωσω καποια αλλα για ακομα μια κορωνα και γενικα αν θα παρω αλλο ρολοι... Γιατι οσο να 'ναι νομιζω οτι θα ειμαι υπερκαλλυμενος με ολα αυτα! 8 ρολογια για  7 ημερες τις εβδομαδας!!!
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 04, 2018, 09:29:20 μμ »
Γιωργο στο εχω ξαναπει οτι η συλλογη σου (αυτη που βλεπω)  ειναι ωραια.
Βεβαια εχω καποια ενσταση για ενα ρολοι που υπαρχει στη συλλογη.
Φυσικα λεω για το Casio. Ολα μεταλλο και καπου πλαστικο φαινεται καπως αταιριαστο.
Η δικη μου προταση ειναι να πας στο Sub και αργοτερα στο Μπατμαν χωρις ομως να διωξεις καποιο.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 04, 2018, 09:58:46 μμ »
Ευχαριστω Αρη!
Ενταξει, μπορει να εχεις δικιο για το casio... Αλλα αυτο ειναι το πιο ευκολο, να αντικατασταθει με ενα low-budget seiko!
Οσο για το μπατμαν... Πολυ, πολυ αργοτερα...!
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 05, 2018, 08:43:50 πμ »
Γιωρικα μου... Ντε φτας??Επειδη έχω και τα δύο, θα σου πω ότι και τα δύο είναι ΠΑΝΈΜΟΡΦΑ. Σου έχω δώσει και τα δύο να τα φορέσεις. Εσένα ποιο σου άρεσε πιο πολύ??? Η λογική απάντηση είναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ!! Τώρα επειδή όπως σου είπα έχω και τα δύο θα σου πω ότι το Batman είναι ποιο όμορφο ρόλοι. Είναι πιο συμαζεμένο λόγω lugs και crown guard. Έχει δηλαδή μια νότα από πενταψηφιο ρολεξ. Εγώ αποφάσισα να το αγοράσω όταν είδα το όλομαυρο gmt με το πράσινο δείκτη σε έναν ασθενή μου. Έπαθα σοκ με την ομορφιά του ρολογιου και από τότε άρχισα να ψάχνω το Batman. Το ρολοι αυτό είναι ΚΌΣΜΗΜΑ. Δεν είναι ένα απλό ρολεξ. Και φυσικα λόγω trip lock δεν έχεις κανένα φόβο από νερό και θάλασσα. Η λειτουργία gmt είναι περιττή αλλά αν αποκτήσεις καμοια βραζιλιανα γκόμενά θα σου φανεί χρήσιμη. Επειδή πολύ σύντομα (μπορεί και όχι φυσικά) το batman μπορεί να σκαρφαλώσει σε πενταψηφια τιμή πάρτο τώρα αν το βρεις. Τα +2Κ δεν πρέπει να σε νοιαζουν γιατί ανά πάσα στιγμή μπορείς να το δώσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω! Τώρα όσον αφορά τη συλλογή σου μη την αλλάζεις καθόλου. Μη πουλάς τίποτα (τα έχουμε πει αυτά από κοντά) εκτως αν θες να δώσεις το tag. Πάντως το gmt θα κάνει τη συλλογή σου ποιο extreme και ιδιαίτερη. Ένα No Date άλλωστε θα το βρεις πολύ πιο εύκολα και σε όποιον του πεις να ανταλλάξουμε το batman με το No Date θα σε ευγνομωνει κιόλας. Για να κλείσω θα σου πω πως οποίο και να πάρεις θα ξετρελαθείς και με τα δύο!!!

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 05, 2018, 10:08:40 πμ »
Θα συμφωνήσω με τον Αγγελο, χαριτωμενα τα λεει  και εχουν βαση για το gmt...Αλλωστε το εχω δηλωσει πως εαν επρεπε να εχω ενα ρολεξ αυτο θα ηταν το gmt μαυρο, "λιγο πιο κυριλατο" κατ' εμε απ το sub , ρολοι πασπαρτου, οχι τοσο σπορ οσο το sub/nd αλλα κι ουτε βαρετο dress..Ασε που με μια αλλαγη μπεζελ και μπρασελε το κανεις pepsi.. ;D ;D
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
Βοηθεια για διαμορφωση συλλογης
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 05, 2018, 12:12:45 μμ »
Γιωργη έχει δίκιο ο Άγγελος! Το μπατμαν για κάποιο ανεξήγητο λόγο που μόνο η R ξέρει (το τέρι ξέρει) έχει εξαφανισθεί από την αγορά και ο καθένας ζητά ότι θέλει και μπορεί ..άρα..εαν μπορείς κανε την υπέρβαση τώρα! Ένα 114060 όποτε το ψάξεις θα το βρεις...

Υ.Γ. Άσε που ένα gmt από την ισορροπημένη συλλογή σου λείπει, ενώ για diver κορονατο έχεις το bb

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 05, 2018, 05:01:14 μμ »
Γιωργη έχει δίκιο ο Άγγελος! Το μπατμαν για κάποιο ανεξήγητο λόγο που μόνο η R ξέρει (το τέρι ξέρει) έχει εξαφανισθεί από την αγορά και ο καθένας ζητά ότι θέλει και μπορεί ..άρα..εαν μπορείς κανε την υπέρβαση τώρα! Ένα 114060 όποτε το ψάξεις θα το βρεις...

Υ.Γ. Άσε που ένα gmt από την ισορροπημένη συλλογή σου λείπει, ενώ για diver κορονατο έχεις το bb

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό έλεγα και γω Άρη στον Γιώργο. Το  BB έιναι πολύ ωραίο αλλά για κάποιο λόγο το ΝD θα "ακυρώσει" το BB. Έπειτα το ΒΒ είναι αντίγραφο του παλιού ND. Ενώ Batman και BB κάνουν ένα ωραίο δίδυμο. Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα. Που θα βρεις το Batman

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 05, 2018, 05:40:02 μμ »
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας αλλα θα παω για nd κι εχει ο θεος... Ας ειμαστε γεροι και ποτε δν ξερεις!
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 05, 2018, 10:43:56 μμ »
Η λύση ειναι μια .... Και ο μπακλαβάς γωνία ...!!!!!

Γιώργη κόψε τις κακές παρέες ..... Ιδιαίτερα Τίς παρέες με γιατρούς ..... Ειναι πολυ κακές επιρροές ....!!!!

Μιλάω εκ πείρας .... ως παθών !!!!!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 05, 2018, 10:49:05 μμ »
Ειναι ευκολο για την δικη μας επιλογη να λεμε το οτι εξω βρεχει, ριχνει χαλαζι, εχασε η ομαδα μας, τελειωσε η αδεια μας η οχι και πρεπει να γυρισουμε πισω ;D.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 05, 2018, 11:33:28 μμ »
.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 05, 2018, 11:35:24 μμ »
Πραγματικά.
Αναντικατάστατα τα Rolex.
Από τότε που πούλησα όποιο πέρασε από τα χέρια μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ, βλέπω εφιάλτες, έχω μονίμως δέκατα και μου φαίνεται ότι όλοι με κοιτούν υποτιμητικά στο δρόμο...

Έχετε καταλάβει ότι το τι ρολόϊ φοράμε ενδιαφέρει εμάς και άλλους 1.000, άντε 2.000 ανθρώπους στη χώρα, σωστά;

Κατά τ΄άλλα Γιώργο, αν ξαναγόραζα (ή αν ξαναγοράσω) Rolex, που δεν με πολυκαίει κιόλας για να είμαι ειλικρινής, θα είναι σαφέστατα 5-ψήφιο. Οι σχέσεις μου με τα 6-ψήφια έληξαν με την αγορά και πολύ γρήγορη πώληση του nd.
Εκτός φυσικά αν η Rolex κάποια στιγμή, κάνει καμία έκπληξη και βγάλει καινούργιες σειρές με τα καταπληκτικά στοιχεία των 6-ψήφιων (κεραμικά bezel, μικρορυθμίσεις στο clasp κλπ.) και με κάσες που θα μοιάζουν με κάσες ρολογιών και όχι πόρτας...

Άντε, καλές αποφάσεις :up:

EDIT: εκτός αν αντιμετωπίζεις την αγορά του ρολογιού καθαρά σε επίπεδο έξυπνης τοποθέτησης των χρημάτων σου. Τότε ναι, πάρε ένα Rolex και να είσαι βέβαιος ότι όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει και την αξία του. Και στη χειρότερη αν και όταν το δώσεις, θα πάρεις τα χρήματα που είχες δώσει πίσω. Ή φυσικά και παραπάνω. Υπό αυτή την έννοια, αλλάζει η συζήτηση.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 06, 2018, 12:04:53 πμ »
Φίλε μου καταρχήν καλησπέρα...για αρχή αρχή μη ξαναπατας στο ιατρείο του γιατρού..θα σε αρρωστήσει με τα ρολόγια του...
 Εγω θα σου πρότεινα να δώσεις το tag μιας και έχεις το sumo..μπλε ρολόγια ..κρατά 1.
 Μετά θα σου πρότεινα να κρατήσεις 3 με 4 ρολόγια το πολύ και να τα χαίρεσαι..σιγά σιγά θα ξεφύγεις βλέπω .
 Και τέλος πάρε nd .πιστεύω πολύ πιο ευκολότερο ρολόι από batman ..και πιο διαχρονικό .
  Τώρα εάν κοιτάς στο πολύ μέλλον εάν κερδίζεις ή όχι από αγορές ή πωλήσεις ρολογιών πας χαμένος.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 06, 2018, 04:37:53 πμ »
Στη θέση λείπει ένα dress ρολόι με ανοιχτόχρωμο καντράν. :D

Προτείνω το παρακάτω, αφού θέλεις από την Rolex

https://www.rolex.com/watches/cellini/m50515-0008.html

Έχεις το πολύ όμορφο tudor που μοιάζει με τα ρόλεξ που λες.
Μάζευε να πάρεις το cellini. Παίζει να είσαι ο πρώτος στη Ελλάδα που θα το αγοράσει.  :) Και αποκλειστικότητα λοιπόν.

Ξέρω βέβαια ότι είμαι τελείως off topic...  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 06, 2018, 07:14:42 πμ »
Πραγματικά.
Αναντικατάστατα τα Rolex.
Από τότε που πούλησα όποιο πέρασε από τα χέρια μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ, βλέπω εφιάλτες, έχω μονίμως δέκατα και μου φαίνεται ότι όλοι με κοιτούν υποτιμητικά στο δρόμο...

Έχετε καταλάβει ότι το τι ρολόϊ φοράμε ενδιαφέρει εμάς και άλλους 1.000, άντε 2.000 ανθρώπους στη χώρα, σωστά;

Κατά τ΄άλλα Γιώργο, αν ξαναγόραζα (ή αν ξαναγοράσω) Rolex, που δεν με πολυκαίει κιόλας για να είμαι ειλικρινής, θα είναι σαφέστατα 5-ψήφιο. Οι σχέσεις μου με τα 6-ψήφια έληξαν με την αγορά και πολύ γρήγορη πώληση του nd.
Εκτός φυσικά αν η Rolex κάποια στιγμή, κάνει καμία έκπληξη και βγάλει καινούργιες σειρές με τα καταπληκτικά στοιχεία των 6-ψήφιων (κεραμικά bezel, μικρορυθμίσεις στο clasp κλπ.) και με κάσες που θα μοιάζουν με κάσες ρολογιών και όχι πόρτας...

Άντε, καλές αποφάσεις :up:

EDIT: εκτός αν αντιμετωπίζεις την αγορά του ρολογιού καθαρά σε επίπεδο έξυπνης τοποθέτησης των χρημάτων σου. Τότε ναι, πάρε ένα Rolex και να είσαι βέβαιος ότι όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει και την αξία του. Και στη χειρότερη αν και όταν το δώσεις, θα πάρεις τα χρήματα που είχες δώσει πίσω. Ή φυσικά και παραπάνω. Υπό αυτή την έννοια, αλλάζει η συζήτηση.
Ρε δικηγόρε παρλαπιπα (που έλεγε και ο Αντωνάκης στη ταινία-συνονόματε σ αγαπώ) άστο το παιδί. Μπήκε στο σωστό δρόμο και πας να το βγάλεις. Άσε να πάρει την κορώνα του να ησυχάσει. Πες ότι το περνει και την άλλη μέρα βλέπει στο ρολόι όσα είδες εσύ??? Τα φαρδύα λαγκς τα μεγάλα κροουν γκαρντ. Ε και??? Πόσα θα χάσει?? 300...400...500???Παιζει να βρει και κάνα τρελαμένο να βγάλει και χαρτζιλίκι. Και όσον αφορά το πρώτο σκέλος πόσοι ασχολούνται με το ρολοι μας. Φόρουμ με ρολόγια είμαστε ρε Άγγελε... Γιατί να γράφουμε?? Για τους γκομενους της Πάρις Χίλτον??? Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι το gmt διαφέρει πολύ από το sub στη κασα!!! Μα πάρα πολύ!!! Γιώργο αγόρι μου μην ακούς κανέναν... Το ότι είσαι βιαστικός είσαι... Πολύ κιόλας. Αλλά τουλάχιστον πλέον είσαι έτοιμος να πάρεις ένα σοβαρό ρολοι που θα αφήσεις και στον γιο σου. Κάποτε ένας αστυνομικός είχε ένα ωραίο  breitling χρονογράφο. Του λέω ωραίο ρόλοι. Μετά κι αυτός μου λέει ωραίο και το δικό σας γιατρέ... Casio είναι?? Εγώ φορούσα το explorer. Του λέω το ρολεξ το explorer. Το πήρε στο χέρι να το δει με ένα δέος. Ρολεξ μου λέει. Του λέω και το δικό σου είναι φοβερό. Και μου απάντησε ναι αλλά εσύ γιατρέ θα αφήσεις στον γιο σου ένα ρολεξ. Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος ότι με τα λεφτά του ND πας δύο μεγάλα ταξίδια που θα τα θυμάσαι μια ζωή. Πολλά μπορείς να κάνεις με +6Κ. Τώρα όμως εχεις μπλέξει φίλε. Κι αν πάρεις το πρώτο ρολεξ είναι η αρχή!!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 06, 2018, 07:55:31 πμ »
Στη θέση λείπει ένα dress ρολόι με ανοιχτόχρωμο καντράν. :D

Μάζευε να πάρεις το cellini. Παίζει να είσαι ο πρώτος στη Ελλάδα που θα το αγοράσει.  :) Και αποκλειστικότητα λοιπόν.
Γιάννη ωραίο το Cellini αλλά είναι κάτι το διαφορετικό.
Για το αν θα είναι ο πρώτος που θα το αγοράσει θα σου πω ότι 2 γνωστοί μου το έχουν αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό.
Ο ένας το φοράει σχεδόν ως καθημερινό μιας και είναι το στυλ του τέτοιο και ο άλλος αραιά μιας και το καθημερινό του είναι ένα jlc memovox.
Επίσης στα βόρεια το έχω δει σε κάποια χέρια.
Είναι ένα ρολόι που δεν εντοπίζεται εύκολα και πρέπει να το γνωρίζεις για να το προσέξεις.