Αποστολέας Θέμα: Αγορα rolex  (Αναγνώστηκε 21495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fame

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορα rolex
« στις: Σεπτέμβριος 24, 2008, 11:20:53 πμ »
Μπορει κάποιος να μου πει ποια είναι η τιμή βιτρίνας ενός ρόλεξ  χρυσό ατσάλι (μισο- μσό) γυναικείο 26χιλ.(αν θυμάμαι καλά τη διάμετρο .. την μικρότερη πάντως)  με ημ/νία?? ¨Οχι διαμάντια και τέτοια το απλό. Θέλω την αρχική του τιμή όχι πόσο φθηνό μπορώ να το βρω. Αν έχει κάποιος τον κατάλογο ας με βοηθήσει.. Θυμάμαι ότι εδώ υπήρχε και ενας που δουλευε στην αντιπροσωπεια της ρόλεξ αν δεν κάνω λάθος.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος fame

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Αγορα rolex
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 06:49:09 πμ »
δεν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?? αν θυμάμαι καλά κάποιος είχε για όλα τα μοντέλα τις τιμές..

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 07:59:31 πμ »
Φίλε fame τον είχα εγώ αλλά τον χάρισα σε άλλο μέλος ... ;D
Αν και δεν είχε όλες τις τιμές για όλα τα ρολόγια !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 25, 2008, 06:42:57 μμ »
fame φιλε το μελος που δουλευει σε μαγαζι που πουλαει τα ρολογια αυτα ειναι ο john74
μπορεις να του στειλεις pm και να σου απαντηση  :D

Αποσυνδεδεμένος nadia

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 01:34:32 μμ »
kALHMERA SE OLOUS
EIMAI NEO MELOS. SKEFTOMAI THN AGORA ENOS ROLEX EXETE NA PROTEINETE KATASTHMA? GIA MENA DEN EXO APOFASISEI MONTELO ALLA GIA TON ANDRA MOY SKEFTOMAI TO EXPLORER. KAMMIA ALLH PROTASH ALLA  NA MHN EINAI PANO APO 3.500 GIA TON KATHENA MAS. EYXARISTO!!!!   

Αποσυνδεδεμένος tolis7

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 01:41:18 μμ »
το explorer ειναι το πιο φθηνο rolex και παιζει στα λεφτα που θελεις.
τα αλλα rolex κοστιζουν παραπανω!

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 01:54:55 μμ »
Το Explorer μου φαινεται μικρο πλεον για ανδρικο καρπο, καλυτερα να δεις Submariner πιο αντρικα μοντελλα ειναι. Αν και το νεο GMT ειναι πολυ-πολυ ομορφο. Με 7 παιρνεις χαλαρα 2 τεμαχια, μπορει 4 το ενα και 3 το αλλο. Αν και θα προτεινα ενα Rolex (GMT) και ενα Panerai και να τα αλλαζετε :)

Αποσυνδεδεμένος ErnestoPap

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 02:01:27 μμ »
Το explorer I ειναι κλασικο μοντελο με τιμη καταλογου 3960 euros...Δεν ειναι το πιο φτηνο rolex..Το πιο φτηνο ειναι το Air King με τιμη λιγο πανω απο 3000 euros..
Το θεμα παντως με το Explorer ειναι οτι ναι μεν ειναι ωραιο απλο και κλασικο ρολογακι,απ΄την αλλη ομως το μεγεθος του ειναι λιγο μικρο (36mm).
Παντως εγω στη θεση σου θα κοιταγα και για το submariner No Date (τιμη καταλογου 4200 euros)..
Μπορει να ειναι λιγακι πιο ακριβο,αλλα ειναι ρολοι-θρυλος,ομορφο και ισως το πιο αναγνωρισιμο rolex... ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 02:04:17 μμ »
Αν και το νεο GMT ειναι πολυ-πολυ ομορφο. Με 7 παιρνεις χαλαρα 2 τεμαχια, μπορει 4 το ενα και 3 το αλλο. Αν και θα προτεινα ενα Rolex (GMT) και ενα Panerai και να τα αλλαζετε :)

Καλα δεν το συζητω!!!
Το νεο GMT Master II με τη κεραμικη στεφανη ειναι το κατι αλλο(προσωπικα το θεωρω ενα απο τα πιο ομορφα rolex!)..Αλλα η τιμη του ξεφευγει αρκετα απο τα ορια των 3500 euros...(Εχει τιμη καταλογου 5500  :()

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 02:51:47 μμ »
Καλα δεν το συζητω!!!
Το νεο GMT Master II με τη κεραμικη στεφανη ειναι το κατι αλλο(προσωπικα το θεωρω ενα απο τα πιο ομορφα rolex!)..Αλλα η τιμη του ξεφευγει αρκετα απο τα ορια των 3500 euros...(Εχει τιμη καταλογου 5500  :()

Με 4 παιρνει το GMT και με 3 ενα 005 Μαρινα και καθαρισε. Λιγο ψαξιμο θελει ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:03:32 μμ »
Με 4 παιρνει το GMT και με 3 ενα 005 Μαρινα και καθαρισε. Λιγο ψαξιμο θελει ;)

4 το GMT??4000 εννοεις??
Η καλυτερη τιμη που εχω ακουσει για το GMT καινουριο ειναι 4500 euros(και η πληρωμη εννοειται απολυτως μετρητοις)...
Το 4000 το εχεις δει σε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι? ??? ???

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:06:05 μμ »
4 το GMT??4000 εννοεις??
Η καλυτερη τιμη που εχω ακουσει για το GMT καινουριο ειναι 4500 euros(και η πληρωμη εννοειται απολυτως μετρητοις)...
Το 4000 το εχεις δει σε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι? ??? ???
λογικα θα μιλαει για παράλληλη αγορά

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:09:26 μμ »
λογικα θα μιλαει για παράλληλη αγορά

Τι ειναι η παραλληλη αγορα?? ???
Μηπως ειναι τα ρολογια που στελνονται σε αλλες χωρες απο την εταιρεια (αντι να στελνονται κατευθειαν στην Ελλαδα) και απο εκει τα παιρνουν διαφοροι dealer και τα πουλουν στην Ελλαδα φτηνοτερα??

Αποσυνδεδεμένος nadia

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 04:42:05 μμ »
ευχαριστώ παιδιά θα τα δω όλα !!! αλλά για μένα σε γυναικείο καμμία πρόταση? Θέλω κάτι λεπτεπίλεπτο γιατί μου πέφτουν πολύ μεγάλα τα ανδρικά.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 06:19:34 μμ »
ευχαριστώ παιδιά θα τα δω όλα !!! αλλά για μένα σε γυναικείο καμμία πρόταση? Θέλω κάτι λεπτεπίλεπτο γιατί μου πέφτουν πολύ μεγάλα τα ανδρικά.

Ορίστε

Αποσυνδεδεμένος AUDIOBIL

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 21, 2009, 08:23:35 μμ »
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με την αγορα ενος rolex που σκεφτομαι να αγορασω.Σκεφτομαι λοιπον να παρω μεταχειρισμενο το submariner με η χωρις ημερομηνια που ειναι και το ενα διλλημα καθως και απο που? και τελος ποια λετε οτι θα ηταν σημερα μια συμφερουσα τιμη για αυτο το μοντελο?Τελος αν καποιος πουλαει καποιο δεχομαι pm.

Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 21, 2009, 11:14:23 μμ »
το submariner με η χωρις ημερομηνια

Αν
- θέλεις οπωσδήποτε να βλέπεις την ημερομηνία
- δεν σε πειράζει ο κύκλωπας στο 3 που βγάζει μάτι
- δεν σε πειράζει που, οι 6,75 στους 10 που φοράνε Rolex και οι 3,2 στους 10 που φοράνε γενικά ρολόι, φοράνε το Submariner

τότε, με ημερομηνία.

Αλλιώς, χωρίς ημερομηνία.
Πιο καθαρό καντράν και, το σημαντικότερο (για μένα), πιο κοντά στα προγενέστερα, ιστορικά μοντέλα.

Αποσυνδεδεμένος AUDIOBIL

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 22, 2009, 04:19:55 μμ »
Καληπερα.Σευχαριστω για την γνωμη σου ομως ετσι οπως μου το ειπες ακουγεται σαν να υποτιμας την rolex και το συγκεκριμενο μοντελο που συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πολυφορεμενο πλυν ομως ιστορικο,κλασσικο και διαχρονικο!Και με μηχανισμο και αντοχη που προσπαθουν να αντιγραψουν.θα ηθελα πολυ να ακουσω την προταση σου για ενα αλλο ρολοι ισαξιο η καλυτερο τηρουμενων των αναλογιων παντα ετσι..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 22, 2009, 04:36:42 μμ »
Καληπερα.Σευχαριστω για την γνωμη σου ομως ετσι οπως μου το ειπες ακουγεται σαν να υποτιμας την rolex και το συγκεκριμενο μοντελο που συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πολυφορεμενο πλυν ομως ιστορικο,κλασσικο και διαχρονικο!Και με μηχανισμο και αντοχη που προσπαθουν να αντιγραψουν.θα ηθελα πολυ να ακουσω την προταση σου για ενα αλλο ρολοι ισαξιο η καλυτερο τηρουμενων των αναλογιων παντα ετσι..

rolex no date 14060m cosc(internet foto):

γιατι παραγεται εδω και μολις ενα χρονο με αυτο το καντραν .ενα πολυ κλασσικο ρολοι που ειναι ρολεξ αλλα δεν το φωναζει κιολας,η απλοτητα στην εμφανιση.μπορει και να καταργηθει συντομα ,στο λεω αν και για σενα μπορει και να μην σου κανει καμμια διαφορα

ειμαι υποκειμενικος γιατι μου αρεσει πολυ αυτο το ρολοι ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 22, 2009, 05:43:56 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 22, 2009, 05:02:01 μμ »

Δεν υποτιμώ τη Rolex, άλλα πράγματα υποτιμώ.
Με όλο το σεβασμό όμως προτιμώ να μην απαντήσω περαιτέρω, γιατί αφενός το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί μέχρι εξαντλήσεως σε αυτό το φόρουμ και, αφετέρου, είναι δεδομένο ότι η συζήτηση θα καταλήξει άλλη μια φορά σε μάχη της Σαλαμίνας.

Απλώς θα αναδιατυπώσω για να μην αιωρούνται αμφιβολίες: Αν θα έπαιρνα εγώ οποιοδήποτε από τα σύγχρονα μοντέλα της Rolex, αυτό θα ήταν το 14060M (χωρίς ημερομηνία).