Αγαπητοί φίλοι μου και μη! Πέρασε σχεδόν και ο πρώτος μήνσς του 2018 και αρχίζω να αναρωτιέμαι πάλι για τον επόμενο (επόμενους!!!;;

στόχο (στόχους!!!;;

μου.
Είχα δηλώσει ευθαρσώς πως τέρμα οι ωρολογιακές μου αναζητήσεις και πως με τον Ναυτίλο θα "κλείσω" σαν ωρολογόφιλος. Το πίστευα και το πιστέυω!!!!!!!
Πλην όμως η πτώση του δολλαρίου σε σχέση με το ευρώ ( πληρώνομαι σε δολλάρια ) σε συνδυασμό με την έμφυτη ανησυχία που μας διακατέχει όλους βλέποντας ένα καινούργιο γκ... ρολογάκι στο διάβα μας με ανάγκασαν να αναθεωρήσω το σχέδιό μου αλλά κυρίως την τελική σύνθεση της συλλογής μου!!!!!

Πριν αρχίσετε να τρίβετε τα χέρια σας περιμένοντας να αλλαξοπιστήσω και άλλα φαιδρά σας προλαβαίνω εξηγούμενος:
• Ο Ναυτίλος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ το ιερό δισκοπότηρο, απλά καθυστερεί η απόκτησή του για προφανείς οικονομικούς όρους!!!!
• Η συλλογή μου θα αναδιαμορφωθεί με το παρακάτω σκεπτικό:
1) Ο αριθμός των ρολογιών θα παραμείνει στον συνολικό αριθμό επτά (επτά) ώστε να φοριούνται ΟΛΑ!!!!!! Ο Ναυτίλος ΟΤΑΝ έρθει θα είναι το όγδοο κομμάτι.
2) ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ τα παρακάτω:

3) Θα χρειαστώ ένα κουρδιστό dress (μάλλον θα έχω νεότερα μετά την επιστροφή μου από Τόκυο)!!!
Στο αρχικό λοιπόν ερώτημά μου:
Quo vantis ?? Που πάω;;
Τι λέτε και εσείς; Να κρατήσω κανένα άλλο από τα ήδη υπάρχοντα; Να προτιμήσω κάποιο ή κάποια;

??
ΥΓ: Επειδή βρίσκομαι σε βαθύ προβληματισμό θα παρακαλούσα να αιτιολογήσετε τις απόψεις σας και να μην βρείτε ακόμα μια ευκαρία για τρολλάρισμα και ψηφιακό bulling!!!!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk