Αποστολέας Θέμα: Υποθετική ερώτηση για αγορά diver...  (Αναγνώστηκε 2896 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spirosg75

• 40mm case
    • Προφίλ
Υποθετική ερώτηση για αγορά diver...
« στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 04:54:18 πμ »
Παρότι είπα πως με τις αγορές του 2017 έχω εξαντλήσει το budget για ρολόγια και του 2018, 2019 κλπ...πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, με έπιασε πάλι η μ@λακία μου (και πολύ άργησε δηλαδή).
Είπα λοιπόν, οτι ίσως θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσω στην συλλογή μου ένα diver. Δεν έχω κάποιο και δεν έχω ιδέα τί ακριβώς θέλω. Στο μυαλό μου υπάρχουν 3 επιλογές, παντελώς ετερόκλητες μεταξύ τους και το βασικότερο: προς το παρόν αποτελούν σκέψεις.

Αν θέλετε πείτε καμιά άποψη, κατα προτίμηση με σκοπό να με αποτρεψετε απ το να την κάνω πάλι ή έστω και απόψεις για τα συγκεκριμένα ρολόγια ώστε ααααααν και οοοοοταν την κάνω, να κάνω την σωστότερη επιλογή!

1. Orient Mako II - USA: γενικά δεν είμαι τρελός fan της orient αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι, πέρασε για λίγο απο τα χέρια μου (για λογαριασμό φίλου) και πραγματικά με εντυπωσίασε με την ποιότητα του, την εμφάνιση και την στιβαρότητα του. Τιμή κάπου στα 300 δολλάρια

2. Longines HydroConquest (L37424966): το είδα τυχαια σε μαγαζί που μπήκα να δοκιμάσω ένα Ωμέγα ΑΤ και μου τράβηξε την προσοχή. Το δοκίμασα, το περιεργάστηκα λίγο και μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Τιμή κάπου στα 950 δολλάρια

3. TAG HEUER Aquaracer 500: Καμία σχέση με τα άλλα 2, αλλά και εκείνα δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους. Πανέμορφο ρολόϊ εμφανισιακά, λογικά ποιοτικό (δεν είχα ποτέ tag οπότε δεν ξέρω). Απο τιμή, μπορώ να το πάρω κάπου στα 1400

Καμία αγορά δεν θα γίνει άμεσα, καθώς προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι δεν πρέπει να πάρω άλλο ρολόϊ αλλά κουβέντα να γίνεται...πείτε απόψεις!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Υποθετική ερώτηση για αγορά diver...
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 08:56:29 πμ »
Σπυρο εχω στο νου μου καποια μοντελα αλλα ειναι απο 4 με 5000 και επανω.
Ετσι λεω μην τα παρουσιασω γιατι σε βλεπω τελικα να μην ερχεσαι Ελλαδα για να μειωσεις τα εξοδα ;D
Ποιος ακουει και τη μητερα σου που θα βαλει τις φωνες ::)

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 03:00:36 μμ »
Σπυρο εχω στο νου μου καποια μοντελα αλλα ειναι απο 4 με 5000 και επανω.
Ετσι λεω μην τα παρουσιασω γιατι σε βλεπω τελικα να μην ερχεσαι Ελλαδα για να μειωσεις τα εξοδα ;D
Ποιος ακουει και τη μητερα σου που θα βαλει τις φωνες ::)

Να σαι καλά Άρη που πάντα σκέφτεσαι πως (δεν) θα βοηθήσεις την κατάσταση!  :smt021 :smt021

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 04:16:37 μμ »
Δυστυχως κανενα απο τα τρία .....

Δεν κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου Σπύρο ..... Εχεις καποιο αλλο νταιβερ ρολόι ... Η αυτο θα ειναι το πρωτο ..;;;;;

Υπαρχουν περίπου στα χρήματα του ταγκ .... Το LLD .... Oris 65 ..... Και στα χρήματα των άλλων δυο κατι απιστευτα σεικο ... Πχ σογκουν ... Σαμουράι .... Κλπ

τα γνωρίζεις .....;;;;

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 05:11:07 μμ »
Να σαι καλά Άρη που πάντα σκέφτεσαι πως (δεν) θα βοηθήσεις την κατάσταση!  :smt021 :smt021
Γιατι το λες αυτο ::)
Εγω κοιταω να μην σε βαλω παλι σε εξοδα.
Τελικια ειναι υποθετικο το ερωτημα η πραγματικο ???

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 06:00:35 μμ »
Δυστυχως κανενα απο τα τρία .....

Δεν κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου Σπύρο ..... Εχεις καποιο αλλο νταιβερ ρολόι ... Η αυτο θα ειναι το πρωτο ..;;;;;

Υπαρχουν περίπου στα χρήματα του ταγκ .... Το LLD .... Oris 65 ..... Και στα χρήματα των άλλων δυο κατι απιστευτα σεικο ... Πχ σογκουν ... Σαμουράι .... Κλπ

τα γνωρίζεις .....;;;;

Δημήτρη, δεν έχω κάποιο diver και δεν ξέρω και αν τελικά θα πάρω κάποιο, γι αυτό και ο τίτλος είναι "υποθετική ερώτηση". Προς το παρόν είναι μόνο σκέψη, η οποία ομολογουμένως όσο περνάει ο καιρός εδραιώνεται μέσα μου.

To LLD και το ORIS 65  τα γνωρίζω και ξέρω πως είναι ρολογάρες αλλά δεν με συγκινουν εμφανισιακά.

Tα Seiko Shogun & Samurai σαφώς και τα γνωρίζω και το Shogun είναι η αλήθεια πως μ αρέσει ΠΟΛΥ. Ο μόνος λόγος που δεν το έβαλα στα υπόψην, είναι πως έχω ήδη αρκετά Seiko και γενικότερα προτιμώ να έχω ποικιλία απο μάρκες (γι αυτό πρόσθεσα πρόσφατα στην συλλογή το Tissot και το Raymond Weil) οπότε και στράφηκα στις 3 επιλογές που έβαλα παραπάνω...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 06:06:42 μμ »
Γιατι το λες αυτο ::)
Εγω κοιταω να μην σε βαλω παλι σε εξοδα.
Τελικια ειναι υποθετικο το ερωτημα η πραγματικο ???

Το ερώτημα είναι υποθετικό μέχρι να γίνει πραγματικό...

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 06:12:14 μμ »
Στην κατηγορία του Longines Hydroconquest στο Watchuseek πολλοι το συγκρίνουν με το νέο Certina DS Action, αυτό με τη νέα μηχανη αυτοκτονίας στις 80ώρες και κερδίζει περισσότερα κοπλιμέντα.  :)

Είναι πιο λεπτεπίλεπτο - όχι τόσο χοντροκομμένο και οικονομικότερο (~600$). Και τα δύο με bezel αλουμινίου.

Θα έχεις κι άλλη μάρκα στη συλλογή... ;)
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 09:03:37 μμ »
Στην κατηγορία του Longines Hydroconquest στο Watchuseek πολλοι το συγκρίνουν με το νέο Certina DS Action, αυτό με τη νέα μηχανη αυτοκτονίας στις 80ώρες και κερδίζει περισσότερα κοπλιμέντα.  :)

Είναι πιο λεπτεπίλεπτο - όχι τόσο χοντροκομμένο και οικονομικότερο (~600$). Και τα δύο με bezel αλουμινίου.

Θα έχεις κι άλλη μάρκα στη συλλογή... ;)

για να δούμε τι θα διαβάσει ο Άγγελος  :D ;D :D

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 27, 2017, 10:00:07 μμ »
Ο Αγγελος ειναι με τις ωρες-βιδες.
Μπορει τωρα να το διαβαση σωστα :D