Αποστολέας Θέμα: Ποιό απο τα δυο;  (Αναγνώστηκε 6731 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ποιό απο τα δυο;
« στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 10:02:01 πμ »
Ποιο από τα δυο θα προτιμούσατε ως αγορά και για ποιό λόγο;Και τα δυο με in House μηχανή κεραμική στεφάνη και περίπου ίδια μέτρα στεγανότητα.

OMEGA seamaster Planet ocean 42''

TUDOR pelagos 42''

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ποιό απο τα δυο;
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 10:22:28 πμ »
Αν οι 5 γραμμές του Tudor στην ώρα 6 ήταν μια γραμμή πιο πάνω και οχι κολλημένες στο 6 θα έλεγα το Tudor. Οποτε τωρα λεω Omega.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 10:50:37 πμ »

Το Πελαγος με κλειστά τα μάτια...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος NavalArchitect

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 11:23:17 πμ »
Το Πελαγος με κλειστά τα μάτια...
+1

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 12:06:11 μμ »
Δημήτρη σαφώς άψογα και τα 2, την αντοχή και την χρονομετρία της coaxial όμως όπως και (κατεμέ πάντα) την ομορφιά του omega δεν την φτάνει το πέλαγος.!!!

(την υδατοστεγανότητα από την στιγμή που μιλάμε για πιστοποιημένα ρολόγια και με ονομαστική πάνω από 200 μέτρα δεν την συζητώ καν...;) )
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Nostradamus

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 12:06:27 μμ »
To πέλαγος ανάμεσα στα δύο.

Αλλιώς θα έβαζα και το superocean heritage II στην εξίσωση.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 12:27:06 μμ »
Δημήτρη σαφώς άψογα και τα 2, την αντοχή και την χρονομετρία της coaxial όμως όπως και (κατεμέ πάντα) την ομορφιά του omega δεν την φτάνει το πέλαγος.!!!

(την υδατοστεγανότητα από την στιγμή που μιλάμε για πιστοποιημένα ρολόγια και με ονομαστική πάνω από 200 μέτρα δεν την συζητώ καν...;) )

Γιώργο δεν έχεις και άδικο αυτό που με ''χαλάει'' στο Omega είναι η βαλβίδα (σήμα κατατεθέν εκτός αν πούμε για seamaster 300,) χωρίς να ξεχνάμε και την χρονομετρία της coaxial και από το Tudor όπως είπε και ο Πάνος οι πολλές γραμμές , όσο για την χρονομετρία της μηχανής πιστεύω θα είναι καλή με την βοήθεια της ''μαμάς'' και από ποιότητα βουρτσισμένο τιτάνιο .Αλλά και τα δυο στο μπλέ είναι όμορφα.Εχει ένα μπλέξιμο η επιλογή  :?

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 12:35:38 μμ »
Omega από εμένα.

Μακράν το ομορφότερο μπλε στα μάτια μου, εκτός του design...
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος rolexmat

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 12:49:08 μμ »
Γενικά τα Tudor μου βγαζουν μια φτήνια ....στο ματ σατινέ....
Νομιζω Omega .... :'(
ROLEX DATEJUST 16220-1998
http://steelspoke.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 12:53:06 μμ »
Το Omega με κλειστα ματια.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 01:23:03 μμ »
Κανένα από τα δύο...

Το Τυδώρ με την έκθεση ιδεών στο καντράν είναι χάλια στα μάτια μου (αν βρεις το προηγούμενο βουρ... ;)  )

Το Ω στα 42mm το θεωρώ μη αρμονικό σε σχέση με το ύψος του (Για αυτό άλλωστε είχα προτιμήσει το 45,5 :) )

Αν όμως έπρεπε να διαλέξω αποκλειστικά ανάμεσα στα δύο, θα πήγαινα εύκολα στο Ω.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 01:57:58 μμ »
Γιώργο δεν έχεις και άδικο αυτό που με ''χαλάει'' στο Omega είναι η βαλβίδα (σήμα κατατεθέν εκτός αν πούμε για seamaster 300,) χωρίς να ξεχνάμε και την χρονομετρία της coaxial και από το Tudor όπως είπε και ο Πάνος οι πολλές γραμμές , όσο για την χρονομετρία της μηχανής πιστεύω θα είναι καλή με την βοήθεια της ''μαμάς'' και από ποιότητα βουρτσισμένο τιτάνιο .Αλλά και τα δυο στο μπλέ είναι όμορφα.Εχει ένα μπλέξιμο η επιλογή  :?

Σαφώς δύσκολη επιλογή....το πρώτο πέλαγος το είχα πάρει με το που είχε κυκλοφορήσει και ενώ ήταν ΤΟ ρολόι, εκείνο που με είχε χαλάσει απίστευτα ήταν η ευκολία που το συγκεκριμένο Τιτάνιο μάζευε γρατσουνιές και hairlines ακόμη και από τα ρούχα που ερχόταν σε επαφή (και δεν το φόραγα και πολύ), ενώ κάποια citizen durateck που τα έσκιζα και στη δουλειά δεν μασάγανε μια, οπότε ανάλογα και την χρήση που το προορίζεις έχε και αυτό υπόψιν σου. Το ατσάλι του ομέγα καλύτερο από αυτή την πλευρά και αν το σηκώνει ο καρπός σου θα συμφωνούσα με τον Γιώργη παραπάνω να κοιτάξεις προς το 45άρι καθώς είναι πιο ισορροπημένο (υψος σε σχέση με πλάτος κασας).
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 02:07:11 μμ »
Πόσο έχουν τα συγκεκριμένα ρολόγια?

Μεταξύ των δύο θα έπαιρνα το Ω διότι νομίζω θα πουλιόταν ποίο εύκολα για να πάρω ένα sub που είναι ο κυρίαρχος σε αυτή την κατηγορία.

ΥΓ. Δεν έχω sub για να μην παρεξηγηθω.

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 02:22:08 μμ »
Σαφώς δύσκολη επιλογή....το πρώτο πέλαγος το είχα πάρει με το που είχε κυκλοφορήσει και ενώ ήταν ΤΟ ρολόι, εκείνο που με είχε χαλάσει απίστευτα ήταν η ευκολία που το συγκεκριμένο Τιτάνιο μάζευε γρατσουνιές και hairlines ακόμη και από τα ρούχα που ερχόταν σε επαφή (και δεν το φόραγα και πολύ), ενώ κάποια citizen durateck που τα έσκιζα και στη δουλειά δεν μασάγανε μια, οπότε ανάλογα και την χρήση που το προορίζεις έχε και αυτό υπόψιν σου. Το ατσάλι του ομέγα καλύτερο από αυτή την πλευρά και αν το σηκώνει ο καρπός σου θα συμφωνούσα με τον Γιώργη παραπάνω να κοιτάξεις προς το 45άρι καθώς είναι πιο ισορροπημένο (υψος σε σχέση με πλάτος κασας).

+1  :up: Οmega λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 02:23:01 μμ »
Πόσο έχουν τα συγκεκριμένα ρολόγια?

Μεταξύ των δύο θα έπαιρνα το Ω διότι νομίζω θα πουλιόταν ποίο εύκολα για να πάρω ένα sub που είναι ο κυρίαρχος σε αυτή την κατηγορία.

ΥΓ. Δεν έχω sub για να μην παρεξηγηθω.

:up:

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 02:32:09 μμ »
Κανένα από τα δύο...

Το Τυδώρ με την έκθεση ιδεών στο καντράν είναι χάλια στα μάτια μου (αν βρεις το προηγούμενο βουρ... ;)  )

Αν όμως έπρεπε να διαλέξω αποκλειστικά ανάμεσα στα δύο, θα πήγαινα εύκολα στο Ω.

Γιώργο κανένα; Δεν ξέρω αν τα 45 mm τα υποστηρίζει ο καρπός μου ήδη με το panerai και είμαι στα όρια  :D

Φιλικά Γιώργος

Γιώργο κανένα; Δεν ξέρω αν τα 45 mm τα υποστηρίζει ο καρπός μου ήδη με το panerai και είμαι στα όρια  :D

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 02:59:37 μμ »

Δεν ξέρω τι καρπό έχεις...

Όταν πήρα το PO είχα καρπό 18,7εκ.
Σήμερα έχω πέσει στα 17,3εκ. και πάλι μου κάθεται καλά.
Αν δεν είχα αποφασίσει ριζικές αλλαγές στην συλλογή δεν θα το πουλούσα. Ειδικά στην έκδοση με τιτάνιο είναι σούπερ ελαφρύ και φορέσιμο, λόγω grade 5 δεν μαζεύει hairlines με το παραμικρό κλπ κλπ κλπ.
 Δεν ξέρω τι μπάτζετ έχεις, αλλά για μένα δοκίμασε το Ω και σε τιτάνιο...θα με θυμηθείς :)
Άσε που επειδή έχει καταργηθεί νομίζω η έκδοση των 45εκ. αν το βρεις σε καμια βιτρίνα μπορεί να πετύχεις και καμια έκπτωση της προκοπής ;)

https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-planet-ocean-600m-omega-co-axial-45-5-mm-23290462103001/

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 03:17:01 μμ »
Και μια πρόσφατη να δεις πως κάθεται...

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 06:16:01 μμ »
Ω από εμένα μεταξύ των δύο.
Καλό χρυσό και άγιο το pelagos, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, το Ω είναι σε άλλη κατηγορία.
Θα το ήθελα ένα κλικ πιο λεπτό το ΡΟ, αλλά δε νομίζω ότι θα αου δημιουργήσει πρόβλημα το ύψος του.
Φυσικά, αν «σηκώνει» ο καρπός σου το 45,5 θεωρώ και εγώ ότι είναι πιο αρμονικό. Τσέκαρε το πριν αποφασίσεις :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 01, 2017, 07:03:05 μμ »
Ω από εμένα μεταξύ των δύο.
Καλό χρυσό και άγιο το pelagos, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, το Ω είναι σε άλλη κατηγορία.
Θα το ήθελα ένα κλικ πιο λεπτό το ΡΟ, αλλά δε νομίζω ότι θα αου δημιουργήσει πρόβλημα το ύψος του.
Φυσικά, αν «σηκώνει» ο καρπός σου το 45,5 θεωρώ και εγώ ότι είναι πιο αρμονικό. Τσέκαρε το πριν αποφασίσεις :up:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια δοκιμή των δυο θα βοηθήσει.Σε omega έχει και το νέο 43,5.Ιδωμεν 😉