Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή μπαταρίας  (Αναγνώστηκε 3655 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΔημητρηςΚΤΝ

• Just Registered
    • Προφίλ
Αλλαγή μπαταρίας
« στις: Νοέμβριος 28, 2017, 12:12:20 πμ »
Καλησπέρα σε όλους , ως τελείως άσχετος επί του θέματος θα ήθελα να κάνω μια μάλλον χαζή για πολούς εδώ ερώτηση. Το ρολόι μου έχει σταματήσει να δουλεύει, λογικά θέλει μπαταρία , που πρέπει να απευθυνθώ ? και για τι κοστος μιλάμε ? Επίσης το μεταλλικό γύρω από το καντράν έχει κάποιες γρατζουνιες , ξερετε αν γινεται να αφαιρεθουν με καποιο τροπο ? δεν ειναι βαθιες η ιδιαιτερα εντονες. Το ρολοι ειναι μαρκας Versus , εχω ανεβασει καποιες φωτο στο παρακατω λινκ λογο και ενος αλλου θεματος που ειχα θίξει στο φορουμ , αλλα νομιζω μπορουν να χρησιμευσουν για να διασταυρώσει καποιος κατι επιπλεον (πχ. μοντελο).Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

https://postimg.org/gallery/11qbeibuk/

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Αλλαγή μπαταρίας
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 28, 2017, 06:15:10 μμ »
Κανεις βρε παιδια ?

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 28, 2017, 06:34:07 μμ »
Καλησπέρα σε όλους , ως τελείως άσχετος επί του θέματος θα ήθελα να κάνω μια μάλλον χαζή για πολούς εδώ ερώτηση. Το ρολόι μου έχει σταματήσει να δουλεύει, λογικά θέλει μπαταρία , που πρέπει να απευθυνθώ ? και για τι κοστος μιλάμε ? Επίσης το μεταλλικό γύρω από το καντράν έχει κάποιες γρατζουνιες , ξερετε αν γινεται να αφαιρεθουν με καποιο τροπο ? δεν ειναι βαθιες η ιδιαιτερα εντονες. Το ρολοι ειναι μαρκας Versus , εχω ανεβασει καποιες φωτο στο παρακατω λινκ λογο και ενος αλλου θεματος που ειχα θίξει στο φορουμ , αλλα νομιζω μπορουν να χρησιμευσουν για να διασταυρώσει καποιος κατι επιπλεον (πχ. μοντελο).Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

https://postimg.org/gallery/11qbeibuk/
Μπορει να θελει μπαταρια αλλα μπορει και οχι.
Ποσο καιρο λειτουργει με αυτη την μπαταρια;

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 02:27:33 πμ »
1,5 -2 χρονια !!

Αποσυνδεδεμένος spirosg75

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 04:47:34 πμ »
1,5 -2 χρονια !!

1,5-2 χρόνια είναι εύλογο διάστημα για μια μπαταρία να πεθάνει...βέβαια κάποιες ζούν ΠΟΛΥ περισσότερο αλλά οκ.

Συνήθως όταν η μπαταρία φτάνει στο τέλος της ζωής της, τα δευτερόλεπτα αρχίζουν να "πηδάνε" και να προχωράνε 2-2. Παρατήρησες κάτι τέτοιο στο ρολόϊ σου πρίν σταματήσει?

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 09:39:09 πμ »
1,5 -2 χρονια !!
Καλημερα Δημητρη.
Ισως ειναι η μπαταρια.
Και λεω ισως γιατι αν
ειναι σε καλη κατασταση η μηχανη του ρολογιου (οχι βρωμικη μηχανη, οχι υπερβολικη καταναλωση κυκλωματος)
ειναι καλης ποιοτητας μπαταρια
τοτε δεν φταει η μπαταρια.
Πηγαινε σε καποιον τεχνιτη ρολογιων και οχι σε αλλαχτη μπαταριας να σου δει το ρολοι.
Δηλαδη να δει την κατασταση της μηχανης, μετρηση της μπαταριας και να σου ανοιξει-κλειση σωστα την κασα ωστε να μην εχεις προβλημα στη στεγανοτητα.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 11:24:33 πμ »
Υπηρχε ενα διαστημα 1-2 μηνων που δεν φοραγα το ρολοι οποτε δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια αβ πηδαγε δευτερολεπτα , αλλα παιδια στην περιπτωση που ειναι μπαταρια , επανερχομαι στο αρχικο ποστ , που πρεπει να απευθυνθω και για τι κοστος μιλαμε. Φιλτατε Αρη ο τεχνιτης θα μου αλλαξει μπαταρια και ν ναι εχεις καποια συγκεκριμενη προταση ?? Μενω αθηνα .

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 02:55:02 μμ »
2 με 3 ευρώ κόστος έχει μια μπαταρία και αν πας εκεί να στην αλλάξουν ανεβαίνεις στα 5....δεν είναι σημαντικό το κόστος.
''Γιώργος''

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 03:19:57 μμ »
Οκ ? Οποτε υπαρχει καπου συγκεκριμενα που μου προτεινεται να παω ή ψαχνω στο ιντερνετ και οτι βρω πιο κοντα ? Επισης το θεμα που ανεφερα με την κασα και τις γρατζουνιες , μπορω να κανω κατι ?

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 05:33:55 μμ »
Οκ ? Οποτε υπαρχει καπου συγκεκριμενα που μου προτεινεται να παω ή ψαχνω στο ιντερνετ και οτι βρω πιο κοντα ? Επισης το θεμα που ανεφερα με την κασα και τις γρατζουνιες , μπορω να κανω κατι ?
Απλή είναι μια αλλαγή μπαταρίας, στο πιο κοντινο σου κατάστημα θα είσαι οκ, για τις γρατσουνιές απευθύνσου σε αργυροχρυσοχόο.
''Γιώργος''

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 29, 2017, 09:36:24 μμ »
Αν ζητουσα να μου προτεινεται και εναν καλο τεχνιτη για να εξετασω και τον μηχανισμο που αναφερθηκε παραπανω ?