Αποστολέας Θέμα: νεος στην παρεα σας!την βοηθεια σας..  (Αναγνώστηκε 2928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
νεος στην παρεα σας!την βοηθεια σας..
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2008, 11:07:23 πμ »
καλημερα σας.μετα απο πολυ καιρο ως επισκεπτης στo forum σας εκανα sign in.εχω ενα swatch irony (πολυ ικανοποιημενος) και ενα tissot prc 200 chronograph (παρα πολυ ικανοποιημενος).θα ηθελα την βοηθεια σας.σκεφτομαι για αγορα ενος απο τα παρακατω.θελω να μην ειναι χοντροκομμενο λογω λεπτου καρπου και να ειναι λεπτο σε παχος.oris tt3 day date titanium με πλαστικο λουρακι,hamilton khaki field chrono auto με navy λουρακι,η το ασχετο με τα αλλα 2 παραπανω seiko sportura world chrono?το θελω για καθημερινη χρηση και να σας πω την αληθεια ειμαι πιο κοντα στο oris.κασα τιτανιο,καντραν ανθρακονημα.και πλαστικο λουρακι..ανθεκτικο ακουγεται!εχει κανενας σας καποιο απο αυτα να πει εντυπωσεις?ειναι ακριβη η συντηρηση ενος automatic?το καταστημα απο νικαια ισχυει?να παω να δω εκει?το προτεινετε??

sorry αν σας επρηξα με τις ερωτησεις μου αλλα
                              ξερω οτι ειστε γνωστες των ρολογιων!!
                                            ευχαριστω πολυ!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 21, 2008, 11:39:59 πμ από giorgos mg »

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: νεος στην παρεα σας!την βοηθεια σας..
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 21, 2008, 06:59:45 μμ »
Σε καθημερινό και ανθεκτικό στην κατηγορία χρημάτων η Sinn μου έχετε στο μυαλό ...
Τώρα αν θες και κάτι σε πιω φτηνό δες και SEIKO ...
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2171.msg29908.html#msg29908   ;)

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 21, 2008, 09:16:02 μμ »
Καλώς τον!

oris tt3 day date titanium με πλαστικο λουρακι,hamilton khaki field chrono auto με navy λουρακι,η το ασχετο με τα αλλα 2 παραπανω seiko sportura world chrono?το θελω για καθημερινη χρηση
Και τα 3 είναι μια χαρά για αυτό που θέλεις.

και να σας πω την αληθεια ειμαι πιο κοντα στο oris.κασα τιτανιο,καντραν ανθρακονημα.και πλαστικο λουρακι..ανθεκτικο ακουγεται!
Κι έτσι είναι.

ειναι ακριβη η συντηρηση ενος automatic?
Στην κατηγορία τιμής που είναι αυτά τα ρολόγια, όχι δεν είναι

το καταστημα απο νικαια ισχυει?να παω να δω εκει?το προτεινετε??
Δεν ξέρω για τη Νίκαια, αλλά σίγουρα να πας να δεις τα ρολόγια.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 21, 2008, 09:25:16 μμ »
να στε καλα παιδια!!!θελω να παω να τα δω βεβαια απο κοντα.να δω και πως καθονται στο χερι μου.

παντα φιλικα
                                                Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 05, 2008, 07:04:46 μμ »
καλησπερα σας παλι ;D.χτες πηγα μια βολτα στο κεντρο και τσεκαρα..τελικα η αγορα παρατεινεται προς τα χριστουγεννα.δοκιμασα σε ενα μαγαζι το oris (δεν το ερωτευτηκα..).αλλα αρρωστησα με το hamilton khaki air race!!ειναι gmt αν δεν κανω λαθος??ξερει κανεις τι κανει ο 4ος δεικτης που ειναι ημιδιαφανες??αν το εχει καποιος θα ηθελα την γνωμη του!!απο 600 ευρω μου το αφηνει 500.πηγα ομως σε ενα αλλο μαγαζι που ολα τα ρολογια, δικα μου και συγγενων τα εχω παρει απο εκει.τον εμπιστευομαι,εννοοντας οτι μου εχει φερθει αψογα και μονο αυτος μου κανει 20% off.μου το φερνει  αλλα μου λεει να παρω με αυτα τα λεφτα μια πιο εμπορικη μαρκα.....!εσεις τι λετε?σας εμπιστευομαι γιατι ειστε γνωστες του αντικειμενου!!

(αν μου το επετρεπαν τα οικονομικα αυτον το καιρο δεν θα γλυτωνε το fortis απο τον φιλο omegasnick ;D)

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος lefteris31

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 05, 2008, 07:49:55 μμ »
καλησπερα σας παλι ;D.χτες πηγα μια βολτα στο κεντρο και τσεκαρα..τελικα η αγορα παρατεινεται προς τα χριστουγεννα.δοκιμασα σε ενα μαγαζι το oris (δεν το ερωτευτηκα..).αλλα αρρωστησα με το hamilton khaki air race!!ειναι gmt αν δεν κανω λαθος??ξερει κανεις τι κανει ο 4ος δεικτης που ειναι ημιδιαφανες??αν το εχει καποιος θα ηθελα την γνωμη του!!απο 600 ευρω μου το αφηνει 500.πηγα ομως σε ενα αλλο μαγαζι που ολα τα ρολογια, δικα μου και συγγενων τα εχω παρει απο εκει.τον εμπιστευομαι,εννοοντας οτι μου εχει φερθει αψογα και μονο αυτος μου κανει 20% off.μου το φερνει  αλλα μου λεει να παρω με αυτα τα λεφτα μια πιο εμπορικη μαρκα.....!εσεις τι λετε?σας εμπιστευομαι γιατι ειστε γνωστες του αντικειμενου!!

(αν μου το επετρεπαν τα οικονομικα αυτον το καιρο δεν θα γλυτωνε το fortis απο τον φιλο omegasnick ;D)

φιλικα
γιωργος
καλησπερα το ρολοι το εχω με το πορτοκαλι λουρακι .το ρολοι για τα λεφτα του ειναι  πολυ καλο για εμενα .ο διαφανης δεικτης  δεν κεινειται ειναι σταθερα κολημενος στο καντραν ιδου και οι φωτο

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 05, 2008, 08:23:25 μμ »
ευχαριστω πολυ φιλε μου ;D!το διαφανες δεικτη τον εχω δει σε αλλα στη θεση 3 και σε αλλα στη θεση 9!μου κανει εντυπωση που μου λες οτι δεν κινειται.ξερεις ομως πολυ περισσοτερα απο μενα!σ ευχαριστω πολυ και παλι!