Για άλλη μια φορά θα διαφωνήσω με τις 2 παραπάνω απαντήσεις και θα ξαναπώ ότι το κλασικό ρολόι σε πιο "μοντέρνες" διαστάσεις έχει πέραση σήμερα, φοριέται από όλες τις ηλικίες και όχι απαραίτητα με κλασικά/επίσημα ρούχα.
Χαίρομαι πραγματικά όταν μπαίνω σε ένα thread και βλέπω να ζητά κάποιος προτάσεις για dress-κλασικό ρολόι, γιατί είναι και μένα το αγαπημένο μου στυλ, και ως επί το πλείστον τα μέλη εδώ στο φόρουμ έχουν διαφορετικό γούστο, που τείνει κυρίως σε πιο diver/sport/tool ρολόγια κτλ.
'Αρα για μένα προχώρα άφοβα, θα μπορείς να φοράς ένα τέτοιο ρολόι και να φαίνεται κομψό και όμορφο με σχεδόν ότι και να φοράς.
Η μόνη μου ένσταση αφορά το ασημί sunray-sunburst καντράν των περισσοτέρων ρολογιών που έβαλες παραπάνω. Είναι βέβαια προσωπικό γούστο, αλλά εγώ θα πήγαινα σε ένα χωρίς sunray εφέ, όπως το νούμερο 5. Είναι ένα πολύ ωραίο ρολόι, και σε καλό μέγεθος. Και το 6 επίσης πολύ ωραίο.
ΥΓ Και το tissot visodate παραπάνω που πρότεινε ο φίλος, σε λευκό, είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι σε αυτό το στυλ.